עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dovk,

חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by eran_v14,

כשאני מנסה להתקין משחק זה מראה לי שאין לי דיירקט ואז כשאני מתקין את הדיירקט המחשב אומר לי ישי כבר מותקן וככה זה היה בערך 5 פעמים עם 5 משחקים... מישו מכיר ת'בעיה הזאת? תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by igalgerman,

שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by galsko,

באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  10. לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by Raz20,

המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by wisha,

פירמטתי את המחשב שלי, ואין לי את הדיסק של הלוח אם. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להתקין דרייבר לnetwork adapter). אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את זה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

13. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by srolik,

אני צריך מידע להרכיב את המעבד על הלוח (שזה נראה לי החלק הכי קריטי בהרכבת מחשב) בצורה הכי טובה ממה להיזהר (זה מעבד AMD 2400 ולוח של GIGABITE) אם קיים באינטרנט מדריך טוב להרכבת מחשב (עם תמונות) אז אני אשמח לקבל את הכתובת תודה רבה לכל מי שיעזור ....

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Mactural,

הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. <נושא> תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by Toxicboy,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים

18. יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by Notter,

היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. בהתחלה שזה קרה המחשב עלה עד הטעינה של הווינדוס ומשם הוא כתב על המסך של המחשב אין אות עכשיו הוא בכלל לא מראה כלום והנורה שמהבהבת מתחת לכפתור הדלקה\כיבוי לא מהבהבת נשארת תמיד דלוקה למישהו יש מושג מה הבעיה תודה רבה מראש חגי.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  23. יש לי 7600GS. החלפתי כבל ועוד אחד ועוד אחד. הוצאתי והכנסתי שוב את הכרטיס מסך למקומו. התקנתי דרייברים שוב. וידאתי שהדרייבר מזהה את הטלויזיה ויש אפשרות לתצוגה שניה אך אני לא רואה כלום בטלויזיה. מה עושים? יש מצב שקרה משהו לכרטיס מסך? שמעתם על דבר כזה פעם??

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  25. קינתי היום מחשב חדש בשעה טובה! (Dell z15) ואני מעוניין להעביר אליו את כל תוכן הHP הישן שלי. אם יש אפשרות כזאת, הייתי מעוניין להעביר אליו גם את האופיס והתקנות תוכנה שימושיות נוספות מבלי לעבור שוב את הפרצדורה המסובכת של למצוא את כולם מחדש. יש אפשרות כזאת? להעתיק את כל תוכן המחשב הישן שלי כמות שהוא (חוץ ממערכת ההפעלה עצמה) למחשב החדש? אם כן, אשמח להפנייה לתוכנת הגיבוי המתאימה ומדריך להשתמש בה. תודה!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים