עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by MoAv,

טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by אלעדיקו,

אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע. בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה, המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו. שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה. זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי . אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  8. יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by Tzahi Aknin,

שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים

10. Started by uriya,

שלום לכולם, לפני כמה ימים כתבתי כאן שהייתה לי בעיה עם יו-טיוב, אני מתנצל שאני פותח דיון חדש אך ניסיתי להגיב בנושא שפתחתי קודם אך לא הצלחתי, אלא רק דיון חדש. היה לי וירוס בשם adpeakproxy הורדתי כלי להסיר אותו.. ולאחר הריסטרט המחשב לא מתחבר לגל דפדפן שהוא אך יש רשת ויש פינג, אך הדפדפן לא עולה, אפילו סקייפ לא מתחבר. אני כרגע דרך הפלאפון אז משהו כן עובד תודה רבה ואודה לעוזרים יום טוב

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by kobibo,

מהיום נתקלתי בבעיה שאני אם היא נובעת מכרטיס מסך או מהמסך עצמו. במסך פתאום אני רואה כל מיני נקודות מרצדות ( לא נראה לי שאלו פיקסלים שרופים מכיוון שבדקתי זאת ) יש לי את הדרייבר החדש של אומגה. במהלך משחק פתאום המסך נכבה לשנייה וחוזר נכבה וחוזר. כשבדקתי פיקסלים שרופים בעזרת התוכנה DPB לא ראיתי פיקסלים שרופים אבל שבדקתי את המסך ועברתי לצבע הצהוב המסך כבה וכאילו איבד את הסיגנל מהמסך. כאשר מביטים על רקע לבן ישנם כל מיני פסים צהובים כאלו. איפה לחפש את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by neFT,

אז ככה אני הולך לפרמט וכזה בקיצור כשאני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריכסט אחרי זה זה אומר ללחוץ על כפתור כלשהו אבל המקלדת לא עובדת , היא עצמה תקינה אבל לא מגיבה במקומות לפני שהוינדוס עולה זאת אומרת, לא יכול גם להכנס לביוס במחשב אחר היא כן עובדת. אנלא יודע מה לעשות עכשיו .. המקלדת היא אלחוטיט, ויש תדבר הזה שבלעדו אין קליטה למקלדת. ועליו יש 3 נורות שמראות מה כן עובד זה מראה שרק משקי הF1 וכו עובדם ואחרי שאני כבר מפעיל תוינדוהיס,נדלק עוד נורה שהיא אומרת שהמקלדת עובדת וסוללות והכל שמתי חדשות ועדיין אותו דבר

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום חברי הפורום. חבר שלי ביקש ממני עזרה באבחון תקלה במחשב שלו. התקלה המקורית הייתה שעם עליית הוינדוס המחשב קפא עם עליית האנטיוירוס. במצב בטוח הכל עבד מצויין. נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי את כל התהליכים, ועדיין, במצב נורמלי, המחשב נתקע עם עליית המחשב. החלטתי לפרמט ולהתקין את המחשב על HD חדש שחבר שלי רכש. מע' ההפעלה היא וינדוס 7, והפלא ופלא, המחשב נתקע בדיוק בשלב של COMPLETING INSTALLATION. ניסיתי כמה פעמים תוך שאני מנסה להפעיל עם זיכרון אחד מבין השניים, פעם עם הראשון ופעם עם השני אך ללא הועיל - באותו שלב המחשב נתקע ולא מסיים את ההתקנה. אז זו לא בעיה בHD, וגם לא בזכרונות. האם ייתכן שזה בעיה בלוח או במעבד? חברי טוען שהתקלה ארעה אחרי כיבוי אלים של המחשב - אולי בכלל זוהי בעיה בספ…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by aquas,

היי מישהי ביקשה ממני לעזור לה הבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכים ששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמו ניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתי יכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך) אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועה אודה לעוזרים מאוד!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by Qtec,

*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  19. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  20. Started by gs1986,

אתמול קרס לי המחשב, באמצע גלישה באינטרנט פשוט נתקע. לא הצלחתי לסגור דרך מנהל הישומים והפעלתי מחדש את המחשב. מיד הופיע לי "מסך כחול"\ הודעת תקלה, ואז תמונה מטושטשת של מסך הboot של המחשב. גם כשהפעלתי את הביוס המסך היה מטושטש. הוינדוס עולה רק במצב safemode. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הלוח אם וכרטיס מסך ולא עזר. אין וירוסים, ביצעתי סריקה מיד לאחר קריסת המחשב. ניסיתי גם system recovery וזה לא עזר. נותר לי רק לבצע פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס, אבל לפני שאני מבצע זאת רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה חומרה ולא וינדוס. כי יש לי תחושה שזה חומרה, יש לציין שזה מחשב חדש בן שבועיים.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. Started by ranko,

לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by arie2006,

בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  23. הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Haflo,

אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים