עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by squeezo,

קניתי ספק כוח 480 Watt ומשום מה הוא מחליט לא לעבוד עם ה Maxtor 120 Gb שלי ועם כל הארד דיסק אחר כן. למישהו יש רעיון?!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Qtec,

*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  4. אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני איזה יומיים זה ההרד דיסק התחיל להוציא רעש כזה יש חול בפנים והוא קופץ אז יש רעש כזה! הוא עומד למות או מה? אה ועם אני שם עליו את היד הוא לא עושה יותר רעש ברגע שאני עוזב הוא שוב עושה רעש :-[

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. ביקרתי היום באתר של Nvidia בשביל לבדוק עם יש דרייברים חדשים, ואכן יש דרייברים, הורדתי את הדרייבר לכונן והסרתי את הדרייבר הישן, הווינדוס כתב שאני צריך להתחיל מחדש את המחשב, לחצתי או קיי, כאשר המחשב נדלק הווינדוס התקין את הדרייברים שלו בלי לשאול אותי, ובגלל זה אני לא יכול (או לפחות לא מומלץ) להתקין את הדרייבר החדש, מה לעשות? Windows XP Proffesional MSI Geforce 4 Ti 4200

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. Started by _אור_,

בזמן הפעלת המחשב יש רעש חזק שנפסק אחרי כמה דקות, מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by bneli,

יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by ggg123,

שלום. יש לי מדפסת של HP photosmart 7260, דרייברים מהדיסק. המדפסת בת יותר מ 2-3 שנים לפי מה שאני זוכר ולכן אני מניח שהדרייברים די ישנים. בכל מקרה הייתה לי בעיה במחשב הישן שמדי פעם כשמכבים את המדפסת דרך הכפתור שלו המחשב מציג מסך כחול. עכשיו זה קרה לי גם עם המחשב החדש. זה קורה לעיתים רחוקות, בדרך כלל לא. הפעם זה קרה לפני 2 דקות ורשמתי את השגיאה שקיבלתי עם המסך כחול: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה מה שכתוב לי למעלה. בנוסף היה כתוב למטה שנוצר dump משהו כזה. מה עלי לעשות? האם יש לעדכן דרייברים? תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Chamuelm,

יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  15. שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. Started by ZorD,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by yyuval,

שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by shpaner,

לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by aviv512,

שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  21. מה הז יכול להיות? ובבקשה אל תענו לי ע"י קישור לאתר של מיקרוסופט כי זה יותר גרוע מסינית השפה שם... ???

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

24. Started by rami02,

יש לי מודם ADSL שמחובר דרך USB והוא כל הזמו מיתכבה לבד כיאלו שהוא לא מקבל מתח מהמחשב ואז האינטנרט מיתנתק כדאי להיתחבר מחדש אני צריך להוציא את השקע של הUSB ולהכניס מחדש כדאי להיתחבר יש למישהו מושג למה זה קורה?????

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  25. ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.