עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lamer4ever,

שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

4. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  7. שלום לכולם רכשתי עבור דודי מחשב מסוג SONY VAIO A190 מחשב רציני שאחת מהאפשרויות שלו זה קבלת וידאו או כבלים דרך כניסת ה-AV שלו. לאחר בירור מקיף בנושא מסתבר שלמחשבים של סוני המגיעים מארה"ב יש אך ורק מצב של NTSC בקבלת אות דיגיטלי, המשמעות של כך היא שלא ניתן לחבר למחשב הנ"ל כבלים, מצלמת וידאו או כל דבר אחר אשר הוא בפורמט של PAL. קראתי המון חומר בנושא להמון אנשים אשר רכשו את הדגמים של סוני VAIO יש את אותה הבעיה. ולכן... אני פונה עליכם המקצוענים שבחבורה, מה עושים ??? אני חייב לתת פתרון מכיוון שאחת הסיבות שהוא רצה את המחשבים של סוני היא בגלל אפשרות החיבור של הכבלים ומצלמת הוידאו שלו למחשב. חשבתי אולי על פתרון כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Ryouhu,

שלום חברי הפורום, יש ברשותי שני מחשבים בבית; אתמול ניסיתי להחליף בין הכוננים הקשיחים ( שלי - WD20 GB ישן, לא זוכר איזה דגם, ושל האחים שלי - WD80 GB 7200RPM ) של שני המחשבים ונחלתי כישלון. לפני ניסיון ההעברה, הוצאתי את כל החומרה מהמובו שלי וניקיתי כי אבק החליט להתנחל על כל החומרה. לאחר שהוצאתי את כל הרכיבים וניקיתי אותם, החזרתי הכל למקום וניסיתי לחבר למחשב שלי את הכונן קשיח של האחים שלי ואת הכונן שלי שמתי במחשב שלהם. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי להפעיל אותו, קיבלתי מסך ששואל אותי אם אני רוצה להעלות את ווינדוס במצב בטוח, מצב בטוח עם רשת וכו וכו, ברגע שהייתי בוחר אפשרות, המחשב היה מאתחל, לא משנה מה עשיתי, זה לא הסתדר. ברגע שהחזרתי את הכוננים, הכל הסתדר אבל נוצרה בעיה …

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. Started by Shmulik Saz,

מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by danikos,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי דרייברים ו XP HOME לא מזהה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  11. שמתי שאני צריך לנקות את הCMOS אחרי שמרכיבים מחשב בדרך כלל.. ולפני שמתקינים עליו WINDOWS כלשהו.. אם כן, למה עושים זאת ואיך עושים זאת? מה זה בכלל CMOS

12. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Liok6,

שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, והכל עובד פיקס.. עד שאני מתחיל משחק הבעיה מתרחשת בזמן משחקים כבדים. העכבר פשוט קופא לכמה שניות - רק העכבר, המקלדת עובדת והמשחק ממשיך לרוץ, פשוט אני לא יכול להזיז אותו או ללחוץ על הכפתורים למשך 3-4 שניות, ואז אני יכול להמשיך לשחק. ב - STALKER וב - OBLIVION זה קורה פעם ב 3 -4 דקות, וב -CRYSIS זה קורה פעם בשתי דקות בערך. המערכת שלי: amd 4400+ 2gb ddr 8800GT 512 windows vista ultimate Logitec MX500 LG 22" wide FSP 400 PSU אשמח מאד לתמיכה בנושא, זה מאד מתסכל... :'(

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. מאז הפסקת חשמל הידועה המחשב מראה לי מסך כחול ( בXP לך תבין ) באת עומס איך אני בודק באיזה רכיב יש את הבעיה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  17. יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by dovk,

חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. Started by tomer_baran,

היי, אז ככה... אני מנסה לגבות קבצים (כ- 11G) בעזרת התוכנה שמגיעה עם ווינדוס ויש עם זה בעייה מעניינת ביותר - כשהיא מגיעה למחסום 4G היא מדווחת שאין יותר מקום במדיה ונסגרת. טייפ הגיבוי שלי יכול להכיל 80G, אבל נראה לי שהבעיה לא אצלו, כי גם כשהפניתי אותה למקום אחר במחשב (מחיצה עם 20G פנויים), היא נעצרה באותו המקום. האם ייתכן שיש מגבלה מסוימת שאני לא יודע עליה? (מדובר בווינדוס 2000 עברית.) אנא עיזרו לי, תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום לכולם! :] יש לי NEC 3540A (חדש) והוא דיי מתחמם בזמן שהוא קורא דיסק...קצת מתחמם....אולי זה אמור להיות כך? תודה !

22. שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by f_b_i,

יש לי לוח CA61 של DFI (לוח לפנטיום 3) ומעבד 850 משהו מהם לא עובד איך אני יכול לדעת מה? אין לי עוד מעבד שאני יוכל לבדוק אותו על הלוח ואין לי לוח אחר שאני יוכל לבדוק עליו את המעבד. מה שכן הלד של הלוח נדלק ושאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל לא עושה כלום לא מצפצף לא מפעיל את המסך אבל המאוררים עובדים (שעל הלוח). יש לי מעבד סלרון 400 לסוקט 370 (הלוח הוא סוקט 370) אבל אני לא יודע אם הלוח תומך בו או לא אם אני מכניס אותו אז הלוח מצפצף צפצוף גבוה ונמוך בלופ מה שאומר בעיה עם המעבד למרות שהמעבד תקין. מה שעוד יש זה קבלים מאוד נפוחים על הלוח אבל לא נוזלים. בקיצור איך אני יכול לזהות מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by Xstyle,

יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?

דיונים חדשים בפורומים