תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן. אם יש דרך לבדוק זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום ! ה- WINDOWS על מחשב של חבר שלי התחיל לקרטע אז פירמטנו את ההרד דיסק וכאשר הכנסנו את דיסק ההתקנה של WINDOWS הופיע המסך הכחול והמחשב התחיל להעתיק את הקבצים לאחר שפעם ראשונה לחצתי ENTER במקום שיופיע ה- LICENCE AGREEMENT הופיע הודעה: setup didn't find any hard disk drives installed on your computer למרות שהביוס כן זיהה את הדיסק הקשיח במהלך ה- POST. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, על גבי מחשב AMD3500+ שעבד זמן רב עם כ.מסך GFORCE2 2600 PCIE ושני HD מחוברים ( 160 + 250 ) SATA ושלושה מאווררים רגילים של מחשב כמובן יש שימוש ב USBים - ואפילו עם מפצלים ללא מתח! הותקנו : 1) HD 500GB SATA - עם מפצל של מתח לממשק החדש של ההארדיסקים - מפצל של מחבר מתח HD/CD ישן ל 2 מיוחדים SATA 2) כרטיס מסך GIGABYTE 2600XT ללא מאוורר - צלעות קירור. כאשר המערכת עבדה על WIN XP , הכל היה יציב, החלטתי לעבור ל VISTA ( ע"מ לראות MEDIA CENTER ) ואז ההארדיסקים התחילו לתקתק שחבל על הזמן - חשבתי שזו בעיית דרייברים וחיש מהר התקנתי דרייברים של לוח אם מעודכנים ל ויסטה. הבעייה לא נפתרה והחלטתי להסיר את הויסטה ולחזור ל XP מחדש! התקנתי XP , הבעייה נפתרה - עדיין המצב של הה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-