עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Clint Eastwood,

טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?

2. Started by assaf990,

אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by OAD77,

הבנתי שאני צריך להשתמש בספייסרים.אך קיבלתי עם המארז שייבות (אומים) מלבד לאיפה הם מתאימים ? לספייסרים? בין הספייסר למארז? בין הספייסר ללוח? צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by guyb7,

אהלן, קניתי לוח-אם, מעבד וספק כוח חדשים, ומשום מה המערכת מסרבת להידלק. לוח האם הוא: Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET. המעבד: Intel Dual Core E5400 2.8Ghz. ספק הכוח: ThermalTake LitePower 500W W0311RE. את כל הרכיבים הרכבתי על מארז ישן שהיה לי, וחיברתי הארד-דיסק IDE וזיכרון DDR2. חיברתי את חיבור ה-ATX ללוח-אם (12X2) וגם את חיבור ה-ATX-12v למיקום שלו ליד המעבד (2X2). מכיוון שהכפתור Power במארז לא עובד, סגרתי מעגל ישירות על לוח האם בפינים המתאימים. כשאני מחבר את הספק לחשמל ומדליק אותו, פשוט לא קורה כלום. הספק נראה לי בסדר, וכשאני מחבר אותו יש מין זץ חשמל כזה שמעיד שאין בעיה בכבל, ושמגיע חשמל לספק. אני מפספס משהו? אחד הרכיבים תקול או שפשוט עשיתי משהו לא נכון? תודה!

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by kalda01,

יש לי שני מסכי DELL ללא כניסת HDMI אבל עם כניסת DP. קניתי כבל צד אחד HDMI וצד שני DP. מנסה לחבר מחשב נייד באמצעות הכבל הזה למסך ואין תצוגה. ניסיתי עם שני המסכים ולא עובד. אותו מחשב עם חיבור HDMI ל HDMI אל מסך TV יש תצוגה ללא בעייה. חשבתי שאולי הכבל לא תקין אז החלפתי ב KSP לכבל חדש ועדיין לא עובד. איפה הבעייה ?

8. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי לפטופ HP PAVILLION GAMING NOTEBOOK יש לי יציא אחת HDMI ו-3 יציאות USB . כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GTX 950M אני מנסה לחבר את הלפטופ ל -4 מסכים על מנת לעבוד בו זמנית בכולם. אני לא רוצה לראות אותו דבר בכל מסך אלא לראות בכל מסך משהו אחר, זאת אומרת שהלפטופ (WINDOWS 10) אמור לזהות מסך 1 , מסך 2 , מסך 3, מסך 4 וכו' מצאתי רק פתרון אחד שדורש לפתוח את הלפטופ ולחבר כרטיס מסך לחלק של ה WIFI אך זה לא בכאופציה. אני יודע שיש מלא פתרונות אך לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  10. אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אך ברגע שאני סוגר את כיסוי המחשב הקשר עם המסך החיצוני נעלם. איך פורים את הבעי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mzk,

יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. Started by freesoul23,

קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Amit Yosef,

מישהו יודע איך מחברים את המאוורר הזה?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  14. Started by -neo-,

טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Money_Man,

שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by ishay0703,

אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?

19. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

20. Started by malksaf12,

אני מבקש עזרה בחיבור מארז לוח אם. במארז יש לי את החוטים הבאים: power sw -power led power led+ reset sw h.d.d. led בלח האם ש לי את החיבורים הבאים +PWR- -RES +HD- +MSG- +PW תודה- נסים

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, ברשותי חיבור אלחוטי לאינטרנט באמצעות מודם vtech שסופק לי ע"י ספק האינטרנט "בזק". רכשתי מדפסת canon mx495 ואינני מצליח לחברה בחיבור אלחוטי ל wifi. במהלך ההתקנה אני נדרש ללחוץ על כפתור wps אך כפתור wps לא קיים בראוטר ! פניתי לתמיכה של "בזק", שאלתי היכן ה wps ונעניתי ביובש ש "אין". שאלתי כיצד לחבר את המדפסת לרשת ה wifi ונעניתי שהם אינם נותנים תמיכה לחיבור מדפסות. חשבתי שאולי פה תמצא פה נשמה טובה שתתן לי תשובה יבשה אך מועילה איך לחבר מדפסת canon לרשת wifi ב windows10. תודה רבה ויבשה :-)

22. Started by JonyPony,

לידידה שלי יש מחשב נייד בלי כניסת SERIAL והיא רוצה לחבר אליו מדפסת HP שיש לה רק יציאת SERIAL. היא קנתה ב130 שקל כבל SERIAL-TO-USB אבל זה עדיין לא עובד. HELP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vitali Dlini,

ערב טוב! קניתי היום מדפסת קנון TS3151. אני לא מצליח לחבר אותה אלחוטית. במהלך ההתקנה של המדפסת דרך הדיסק המחשב לא מזהה אותה. אני לא מבין גדול במחשבים, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  24. שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Roma Pekelis,

ברשותי ראוטר שמשמש כנקודת גישה אלחוטית, מדגם tp link c2. איך ניתן (והאם) לשתף ממנו מדפסת ככה שכל משתמשי הרשת יוכלו להדפיס ממנה? שאר המחשבים מחוברים לראוטר הראשי, אליו מחובר הtplink בעצמו, לראוטר הראשי אין אופציה לשתף מדפסת ולא ניתן להחליף בינו לבין הtplink בשום מצב.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.