עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by LEVAB,

שלום לכל הפורומניקים! כבר כמה ימים אני שובר את הראש, הבעיה היא כזאת פתאום ה USB במחשב שלי הפסיק לזהות כמה התקנים שמחוברים, אחד ההתקנים זה הוא כרטיס רשת אלחוטי, טוב כמובן שהיתי כמעט בטוח שהבעיה בו, אך לאחר מספר בדיקות על מחשבים אחרים (3 מחשבים), היבנתי שהוא תקין לחלוטין. הוקצור בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב (ושלא תחשבו שלא ניסיתי להתקין דריברים) קופצת הודעה USB NOT RECOGNIZED......., גם לאחר ניסיון של פירמוט והתקנת WINDOWS XP SP2 מחדש הבעיה לא נפתרה.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by romchik19,

שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by Ray100,

יש לי מחשב שללא כל התרעה לוח האם שבק חיים (P4C800-E של ASUS ) כרטיס מסך עובד. מעבד 2.8 המעבד בבדיקה שערכתי מתחמם כלומר חי. ניתקתי כמובן את שאר הרכיבים, בחנתי את הלוח, את הקבלים ואין דבר יוצא דופן הספק גם כן עובד טוב. אין שום תגובה מהביוס המסך כבוי ולא מגיב (הוא תקין) בהדלקת המחשב. ניראה שהביוס פשוט לא מגיב האם יש סיכוי שהביוס נמחק ואם כן איך ניתן לשחזר אותו או שהסיבה אחרת? תודה מראש Ray100

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by DeadHunt,

אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by biodome,

היי חבר'ה, ידידה שלי קנתה לא מזמן מחשב חדש באייבורי לפני איזה שלושה שבועות (כמובן לוח MSI משולב עם G31). היא השתמשה בצורב בעבר והוא עבד. היא מנסה עכשיו להתקין את הדיסק של המדפסת ואין לה גישה לכונן (אמרתי לה כמובן להוריד מהאתר של HP אבל בלי קשר גם דיסקים אחרים לא נקראים). הצורב נפתח פיזית וניתן להכניס דיסק (כלומר יש חשמל), אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או ב-disk management. אבל הוא כן מופיע ב-Device Manager, ושם מצויין שההתקן לא עובד כראוי. מותקנת לה מערכת הפעלה ויסטה חוקית. הכונן הוא LG GH22NS40. היא אומרת שהם לא פתחו את המחשב פיזית, אז מכיוון שהכונן עבד בעבר ולא נגעו במחשב אני מניח שהכבל SATA עדיין מחובר. הצעות לפתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by tood,

בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by sdfzxc,

שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Jesper,

יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם. יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם..(גלגל החיים ) קורה למחשב שלו שסתם ככה באמצע משחק בד"כ או סתם כשלמחשב בא ,הוא נתקע לגמרי . אין מה לעשות ctrlaltdelete ורק ריסטרט "עוזר". קורה גם שאחרי שעושים את הריסטרט המחשב לא עולה לגמרי ושוב פעם צריך ריסטרט כמה פעמים עד שהוא עולה ושוב נתקע אחרי כמה דקות וחוזר חלילה... אין לי שום כיוון מה צריך לעשות ומה אפשר לעשות.מדובר יחסית במחשב חדש (פחות משנה) ,לא חזק במיוחד,והוא לא מחובר לאינטרנט . אשמח לקבל עצות לפתור את הסיפור כאשר אופציות כמו :פירמוט,שיקנה מחשב חדש,שיתאבד הן אופציה אחרונה בהחלט. (למרות שפירמוט הוא כנראה פתרון פה) תודה מראש לעוזרים והמשך יום סבבה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by elixvx,

שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by pro.surfer,

אז ככה יש לי כרטיס של GIGABYTE HD4870. מכרתי את המסך שלי סמסונג 931C כי הזמנתי מסך חדש והבאתי בנתיים 3 מסכי LCD שונים כדי לנסות לעבוד לבנתיים איתם. אף אחד מהמסכים לא התקבל בברכה: אחד היה של סוני עם חיבור RGB אז הרכבתי מתאם ולא היה סיגנל בכלל. שני מסך של יונדאי אותו סיפור. שלישי של סמסונג באמצע ההיתחול הוא עושה נו סיגנל. מוכן לעלות רק בסייפמוד מוכר למישהו ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by avior555,

בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by croetro,

הצורב דיוידי שלי מסוג samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223F החליט שהוא משתגע. לפעמים הוא יוצא לבד. כשאני מכניס דיסק הוא קורא אותו ואז הדיסק יוצא באמצע והעינית של הכונן זזה ומשמיעה רעשים. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by slrr,

המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by kobibatat,

ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by nizzan7,

שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by NJorl,

אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by ariely3,

המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.