עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נדמה לי שעם ההתקנה זה נותן את שתי האפשרויות. ואם אני זוכר נכון הצפנת כל הדיסק מאיטה את עליית המחשב? במידה ואני מתקין מחדש על דיסק שכבר יש עליו חלונות לצד לינוקס. אני מניח שאת ההתקנה החדשה של הלינוקס אני יכול לעשות על שטח הלינוקס הקודמת בלבד נכון?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Master17p,

שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…

4. יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by zombics,

אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  6. אהלן! יש לי בעיה שלאחר הפעלת המשחק BUBBLE SHOOTER המחשב מרסט עם BLUE SCREEN. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST ועברתי 10 לופים תקינים. כל שאר הפעולות במחשב מתבצעות ללא בעיה. יש לציין שיש דרייברים עדכניים ביותר למחשב והמערכת נקייה לאחר פירמוט. האם הבעיה בכרטיס מסך שלי?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by david6655,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם

8. Started by redead,

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by pc100,

מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Vladgi,

מעבד E6300 2800mhz לוח GA ep43-udl 2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb ו260gtx הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5. דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz. הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים. יש למישהו עצה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by squeezo,

קניתי ספק כוח 480 Watt ומשום מה הוא מחליט לא לעבוד עם ה Maxtor 120 Gb שלי ועם כל הארד דיסק אחר כן. למישהו יש רעיון?!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. שלום לכולם, הבעיה עם המחשב של אחי - פנטיום 4 לוח M7095v1.0 כרטיס מסך OB. טחי דיווח לי שהמחשב בכללי עושה בעיות, וכאשר פתחנו את המחשב בביתו לראות מה בעיה ראיתי שמערכת ההפעלה XP תקעת ב MUP.SYS הידוע לשמצה והחלטתי שנתקין לו מחדש. אצלי המחשב נכשל להראות תצוגה. הצליל היחיד שהרמקול הפנימי משמיע הוא צפצוף אחד מתמשך שנפסק, דבר שלא ראיתי לו הסבר בצפצופים של bios phoenix. ניסיתי לבדוק ספק כח -תקין. בדקתי שהמעבד יושב כמו צריך ושלא יצא קצת מהמקום כשהעברתי אלי הביתה, כמובן כאשר ניתקתי את כל הדברים המיותרים מהלוח אם - אותה תוצאה. המחשב מראה אותה תוצאה גם אחרי ניקוי הCMOS והוצאת סטיק הזכרון. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות עכשיו? יכול להיות שמשחה תרמית שחודשה לפני מספר חודשים והתייבשה היא ה…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  18. אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  19. פתחתי פורטים עם הנתב linksys WRT54GL ועדיין יש לי LOWID, למה?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Ash Binary,

לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מקווה שזה הפורום הנכון , אם לא אז בבקשה תעבירו לפורום הנכון , יש לי את הלוח הנ"ל של GIGABYTE , כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור הקדמי אני שומע את ההארד דיסק , זאת אומרת כל פעם שההארד דיסק קורא\כותב יש מן כזה צרצור חלש ומציק ביותר. מישהו יודע איך אני נפתר מהצרצור הזה? תודה רבה על העזרה! נ.ב. אני לא חושב שזה קשור אבל המארז שלי הוא של GIGABYTE מדגם Poseidon . ושוב תודה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by IdanTs,

האתר Reddit.com מופיע לי ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/98c23b01.png כשהוא אמור להופיע ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/532dc2af.png ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי לראש: למחוק את כל הקוקיז, לבטל את החוסמי פרסומות, לנסות לגלוש מפיירפוקס + IE, לכבות ולהדליק את הראווטר ואת המחשב ובטח עוד כמה דברים. עכשיו הקטע שאני רואה ב"עותק שמור" בגוגל את האתר, וזה מציג אותו כמו שצריך, ורשום שזה נכון ל-4 לדצמבר שזה היום. אז הבעיה אצלי. הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים דרך אגב. לא זוכר אם התקנתי משהו מיוחד באותו יום או משהו.. ולפי מה שהבנתי אצל עוד מישהו ממש מקודם, יש מצב שזה בעיה למי שמחובר לספקית בזק 014 http://www.reddit.com/ תודה לעוזרים :&lt…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by Ryouhu,

שלום חברי הפורום, יש ברשותי שני מחשבים בבית; אתמול ניסיתי להחליף בין הכוננים הקשיחים ( שלי - WD20 GB ישן, לא זוכר איזה דגם, ושל האחים שלי - WD80 GB 7200RPM ) של שני המחשבים ונחלתי כישלון. לפני ניסיון ההעברה, הוצאתי את כל החומרה מהמובו שלי וניקיתי כי אבק החליט להתנחל על כל החומרה. לאחר שהוצאתי את כל הרכיבים וניקיתי אותם, החזרתי הכל למקום וניסיתי לחבר למחשב שלי את הכונן קשיח של האחים שלי ואת הכונן שלי שמתי במחשב שלהם. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי להפעיל אותו, קיבלתי מסך ששואל אותי אם אני רוצה להעלות את ווינדוס במצב בטוח, מצב בטוח עם רשת וכו וכו, ברגע שהייתי בוחר אפשרות, המחשב היה מאתחל, לא משנה מה עשיתי, זה לא הסתדר. ברגע שהחזרתי את הכוננים, הכל הסתדר אבל נוצרה בעיה …

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by Netanel Shushan,

היי חברה יש לי מחשב נייד ישן וניסתי להפוך אותו לשרת PLEX המחשב הוא מסוג Lenovo L412 כשאני מריץ סרט ממכשיר אחר הוא כנראה משתמש בכל ה- CPU, מתחמם ונכבה יש מצב לשדרג אותו ולהכשיר אותו למשימה? Intel Core i5 CPU M460 2.53GHz 2.00 GB memory ניסיתי לנקות את הקירור והמאוורר אבל לא היה שם הרבה אבק וזה לא עזר אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.