תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט\סדרה\סרטוון ביוטוב כל שתי דקות בערך יש תקיעה של כשנייה-שתיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בקשיח של ה 1TB שלי (מאחר והוא בעייתי, למרות שעבר עדכון תוכנה) והעברתי את הסרט לקשיח השני (wd 2500ks) וזה לא הפסיק וכדי לאמת את זה שזה לא הקשיח אז צפייה בקליפים ביוטוב מוכיחה את זה כי firefox מותקן ב C. עכשיו אני מתחחיל לחשוד בכרטיס מסך. מה אתם מציעים? תודה רבה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בגראפיקה ווידאו ברשותי מחשב בעל מעבד אתלון64 3500+ ולוח אם אסוס MVP-MX2 כרטיס מסך GF 8600GS ומערכת הפעלה ויסטה 64 לאחרונה ביצעתי שידרוג לזיכרון הראם מ3GB ל7 -במחשב היו שתי סתיקים של קינגסטון DDR2 800 ו1000 MHZ ואני הוספתי עוד שתי סטיקים של 2GB DDR 900MHZ של G.Skill מערכת הפעלה זיהתה את הזיכרונות בהצלחה אך לאחר השדרוג החלו לקרות תקיעות ו"הקפאונות" והאתות מוזרות במערכת דווקא במהלך עבודה עם תוכנות "קלות" כמו דפדפן פיירפוקס. יש לציין גם שאחד הכוננים המישניים מלא עד אפס מקום. אנה עיזרו, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בן 4 בערך שעובד די בהרבה. היום לאחר שהמחשב עבד קצת לאט בצעתי לו אתחול מחדש. המחשב נכבה באופן מסודר (חלונות וויסטה - עשה log off ולאחר מכן shutting down)וכו'. אולם במקום שהמחשב יעלה כרגיל הוא החליט שהוא לא עולה.... רעש של מאווררים - אבל שום דבר לא קורה. אחרי שהמתנתי זמן ולא קרה כלום - ניתקתי את כל מה שמחובר אליו וניסיתי שוב, ללא תוצאות. פתחתי את המאזז וניתקתי את הזכרונות ואת כרטיס המסך - כדי לשמוע את הצפצופים המוכרים שיעידו שלוח האם עובד - אבל זה לא קרה (כלומר גם ללא זכרונות וללא כרטיס מסך רק המאווררים עבדים כאשר לחצתי על מתג ההפעלה). לפי מה שאני מבין ככל הנראה הלך הלוח. מה אתם אומרים? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לוודא את זה? מה אפשר לעשות כדי להתגבר על…
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בס"ד צהרים טובים יש לי סורק HP scanjet 4400c מחובר עם usb כאשר אני מחבר אותו וינדוס לא מזהה חומרה חדשה, עשיתי סריקה על חומרה חדשה וינדוס לא זיהה כלום יכול להיות שיש בעיה בכבל חשמל של הסורק והסורק יוכל לעבוד ? הסורק עבר בעבר, פשוט לתקופה מסויימת לא ההיתי צריך אותו אז ניתקתי ושמתי אותו בארון תודה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקיי חברים,לפניי כמה ימים פתחתי פה שירשור שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בשחור לבן.בדקתי עם 4 כבלים שונים ובכולם קיבלתי מסך שחור לבן בטליויזיה,במשך שנתיים הכל היה צבעוני ועובד טוב.בדקתי גם בדי וי די שלי עם הכבל וראו שם צבעוני. משמע כנראה נדפקה היציאה של ה s-video בכרטיס מסך......השאלה האם יש דרך לסדר את זה?מכיוון שהכרטיס הוא 6800gt ל agp/שהוא ממש מספק אותי ואני מאוד אוהב אותו,וחבל להשקיע בכרטיס אחר. השאלה האם אפשר לסדר את זה איכשהוא? אני ממש אובד עצות,אשמח לעזרה-תודה!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו במפרט והוא נתקע לי לסירוגין למשל העכבר נתקע לשנייה ואז חוזר לעבוד וחוזר חלילה וגם ה WINAMP באותו מצב אני עושה ישר ריסט כדי שזה יפסיק וזה מפסיק זה נראה לי כמו בעיית חומרה אולי ספק ? כי יש לי ספק גרניק איך נראה לכם ? חומרה או תוכנה ? אגב היתה לי את הבעייה הזאת כבר חודש חודשיים אבל לא בתדירות כזאת
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר חיבור דיסק קשיח 80 ג'יגה של מקסטור (IDE) כראשי, וניסיון איתחול להתקנת חלונות, נתקבלה הודעה שייתכן והדיסק פגום. האם יש פעולות נוספות שאפשר לעשות לפני שאני מוותר עליו? הדיסק הותקן כ"מאסטר", ודיסק 80 נוסף על אותו החיוט כ"סלייב". דיסק קודם של 40 ג'יגה עבד (באותו אופן) מצויין עד שהופיעו בו סקטורים פגומים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback). לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW. ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק? btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית. עזרה :'(
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני קרוב לחצי שנה HD נייד מבית WD מהסוג של My PassportEssential 160GB. בחיבור שלו אל המחשב הנייד הכול טוב ויפה. אבל כשאני מחבר אותו אל מחשב נייח נוסף שקיים בביתי שום דבר לא קורה (אין זיהוי שלו ע"י XP וטעינת הדרייברים). כמו כן הנורית של המתח במכשיר כן נדלקת אבל אני לא שומע אותו מסתובב. מחומר שקראתי על הנושא כתוב שלעיתים אין מספיק מתח מיציאת ה USB אז ניסיתי לעבוד עם כבל קצר יותר וגם זה לא עבד. מה גם בטוח שהמחשב הנייח מזהה USB2 כי אין לו בעיה לעבוד עם DOK שונים. האם יש לכם פיתרון אם כן בבקשה שתפו אותי. כמו כן האם אתם יודעים איך ניתן להשיג את התמיכה של WD בארץ כי בינתיים לא מצאתי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-