תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול בלילה המחשב עבד פיקס.. היה מזג אוויר גרוע ובבוקר לא הייתה כלל בעיה עם המחשב שנשאר דולק כל הלילה. בבוקר ראיתי כמה בעיות שהמחשב פירסם אך לא הזיז לו. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא נכבה לבד ואמר משהו על CMD.EXE שעשה בעיות בסגירה. כיביתי ידנית את המחשב. כשהדלקתי שוב, הוא הראה לי עלייה רגילה של המסך עד הצגת התמונה של הלוגו של מיקרוסופט שמתחתיו יש את הפס הכחול הרץ שמראה שהוא מעלה אותו - מייד אחרי זה קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב איתחל עצמו לבד. ככה כמה פעמים עד שהתייאשתי וכיביתי אותו. ניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב אך הפעם המחשב בכלל פועל ל 5 שניות בלי תצוגת מסך ומאתחל עצמו מחדש. אין לי מושג מה הבעיה, אך יש לי ממש דברים חשובים על המחשב של עבודה שבלי זה אני פשוט גמור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני עוזב נגיד את המחשב לרבע שעה בערך הוא נתקע ואני צריך להפעיל מחדש את המחשב שהמחשב לא בפעולה (והוא דולק) הוא נתקע מה הבעיה? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי יש לי פנטיום 3 667
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש את הרגע שהווינדוס 7 עולה ממצב של דוס לתוך הווינדוס שרואים את כל האורות כאלה מסתובבות. עכשיו אם תשימו לב לפני שהווינדוס עולה המחשב מפסיק לשניה וחצי את החשמל (מנורה של עכבר לרגע נכבת וגם המקלדת לשניה מכבה את המנורות שלה) זה קורה בכל מחשב כמו כזה טעינת חשמל משהו כזה. בכל מקרה בזמן הזה הרמקולים נותנים בום חשמלי כזה של זה "טאקק" חזק כזה. חשבתי בהתחלה בעיה ברמקולים החלפתי רמקולים ועדיין יש את זה ברמקולים החדשים. לפעמים אחרי הבום הזה יש מסך כחול ולפעמים עולה סבבה. בדר"כ עולה סבבה. הסירטון: רמקולים נותנים רעש של מכה חשמלית שימו לב למנורות של המקלדת מתי הן נפסקות ומתי מופק הצליל. אבל אני די בטוח בגלל איזה חוסר איזון בחשמל שהוא נ…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי מידי פעם בעיית ריסטרט/BSOD. פעלתי ע"פ המדריך בסטיקי ובקובץ ה-dump האחרון מופיע הבעיה היא בגלל memory_corruption. ניסיתי להוריד את התוכנה Memtest 86 (ל-CD, אין לי פלופי), אבל כשאני מחלצת את הקובץ או שאני מקבלת שוב קובץ זיפ או שאני מקבלת תיקיה ריקה. חיפשתי את הקובץ באינטרנט והורדתי אותו שוב (ושוב) עם אותה התוצאה. מישהו יודע למה או יכול להפנות אותי להורדה של קובץ ה-ISO לא כזיפ? או לחליפין לשלוח לי למייל donotmailmeat ב-GMAIL? דרך אגב, באחד הריסטרטים (כזה של נוצר לו קובץ dump) ראיתי שבמסך הכחול רשום win32k.sys ואני מבינה מהמדריך שזה דווקא קשור לבעיות דרייברים ולא זכרון. יכול להיות שיש יותר מבעיה אחת? או שאולי מדובר בדרייברים של הזכרון (אבל למה לא הי…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמול בדקתי כמה כרטיסים במחשב, עכשיו החורים של הברגים התרחבו וכשמכניסים את הברגים הם מסתובבים על "ריק" מה שניקרא... אמרו לי לקחת "שפיץ פלייר" ולנסות לעקם את ההברגה ולהחזיר אותה למקום, אבל ההברגה שם כבר נשברה. יש לכם פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם , אתמול כשפתחתי את המחשב התחילה לי בעיה עם ההתקן שמע נכנסתי לWindows Media Player ולiTunes ולחצתי על השמעת שיר והוא לא מתחיל לנגן אותו . לאחר מכן הלכתי אל הלוח בקרה אל התקני השמע והיה כתוב לי שהכל מותקן כראוי . אך כשאני לוחץ על ``קבע תצורה`` ורוצה לעשות בדיקה של ההתקן הוא כותב לי : ``השמעת צליל בדיקה נכשלה`` ניסיתי למחוק את ההתקן שמע ולהתקין מחדש וזה לא עובד ... ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של החברה של התקן השמע וגם זה לא עזר לי ... אני צריך את העזרה של מישהו שמבין פה . פרטים שיכולים לעזור : התקן השמע הוא : Realtek High Definition Audio מערכת הפעלה : Windows Vista תמונות להבנה : http://up45.siz.co.il/up1/2oy4ytitzqny.jpg http://up36.siz.co.il/up2/mmgyzu2lzjt1.jpg…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שמתי שאנחנו משחקים אצלו בזוג במשחקים כמו: NBA live, Street Fighter, Need for speed וכו', יש רעש כזה מהמחשב. כלומר כאילו אם לוחצים על שני מקשים ביחד זה יוצר "עומס" או משהו כזה ואז נשמע רישרוש/טיק כזה מהמחשב (מהספיקר). איך אפשר לפתור את זה? זה ממש מעצבן (אי אפשר לשחק בזוג)? אם יש לכם פיתרון אני אשמח לשמוע. המפרט: P4 1500Mhz לוח אם של אינטל, אני לא זוכר ובטוח בדגם. מקלדת של מייקרוסופט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הרכיבים, חיברתי הכל יפה ו... לא נדלק. ה-LED של הלוח אם דולק, אבל כשמנסים להדליק את המחשב כלום לא קורה - CPU FAN אפילו לא מסתובב. אז ניתקתי הכל (ואני מתכוון הכל) והשארתי רק CPUFAN + CPU, זכרון אחד, 24PIN EATXPOWER ,4PIN ATX12V1, CHIP FAN עדיין לא נדלק. הקטע המוזר זה שבזמן כל הנסיונות האלה היו פעמיים שבהם המחשב נדלק והתחיל לצפצף (ברור, כי כלום לא מחובר). אבל זה פעמיים מתוך איזה אלף נסיונות. אחרי שכיביתי אותו (דרך ה-POWER SWITCH) וניסיתי להפעיל שוב - הוא לא פעל. דברים שניסיתי: 1) לנקות הביוס עם ג'אמפר. לא עזר. 2) בדקתי את ה-POWER SWITCH של המארז והוא פועל. 3) לקצר עם טסטר את החיבור של ה-POWER SWITCH בלוח אם. לא גרם להדלקת המחשב. 4) להעביר את הזכרון סלוטים, ואפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים את הישן : Drive #1 - WDC WD400EB-00CPF0 (37 GB) הוא מזהה וחדש : Drive #2 - ST316081 1AS SCSI Disk Device (149 GB) הוא לא מזהה לבד בהתקנת הווינדוס הוא לא מפיע רק כאשר אני מתקין תדרייבר של הלוח אם הכונן מופיע
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לילה טוב . בעיה מרגיזה לי אליכם , כשאני משחק (וורקראפט 3 ) כל איזה 10 שניות המשחק נתקע ל איזה חצי דקה ואז ממשיך לעוד איזה 10 שניות בהחלט מ ש ג ע ! ושמתי לב למשהוא מוזר על כרטיס המסך לפניכם התמונות אתם חושבים שזו הבעיה ? ? ? איך דבר כזה ניגרם ?? כמה זמן האחריות על הכרטיס הזה ? GEFORCE 5200 מיותר לציין שבדקתי וירוסים ורוגלות ושהפסקתי כל תהליך מיותר שרץ . [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3, והוא עובד בסדר גמור. לפני כשבוע פתאום אני לא רואה במסך כלום (המסך דלוק, והנורה מהבהבת בצבע כתום), ולכן החלפתי כרטיס מסך אך זה לא עזר. החלפתי 3 כרטיסי מסך ובכולם המסך מראה נורה כתומה. החלפתי מסך אך גם זה לא עוזר... כשאני מפעיל את המחשב הוא נשמע שהוא עובד בסדר גמור. תודה רבה לכם, ומקוה שנימצא פיתרון!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר את המחשב שלי בעל כרטיס המסך ATI RADEON 5850 למסך הטלוויזיה שהוא FHD ותומך ב1920X1080 כאשר אני מגדיר במחשב 1920X1080 אני מקבל בטלוויזיה NO SINGAL. כשאני מוריד את הרזולוציה ל 1280X720 רק אז אני מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אפילו במחשב רשום לי על המסך טלוויזה שלי LG ש 1920X1080 RECOMMENDED . בגלל הבעיה הזו אני לא יכול אפילו לעשות DUPLICATE לשני המסכים כי ההגדרות הטבעיות של שניהם הם 1920X1080. מה אני עושה כדיי לגרום לכך שאני אראה בטלוויזיה בהגדרות FHD ?? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-