תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את כרטיס הטלוויזיה WinTv-PVR 150/500. התקנתי אותו על המחשב ועברתי את תהליך ההתקנה והכל פעל כמו שצריך, לאחר מכן חיפשתי אחר ערוצים ומצאתי את הערוצים והכל הלך טוב, אבל כשרואים את הערוצים, לא שומעים קול. האם לדעתכם יכול להיות שהכרטיס לא מחובר טוב על המחשב? או שיש פה איזה עניין שקשור בהתקנה שלא עשיתי כמו שצריך? (ולאלו שתוהים- הmute מבוטל והסאונד על מקסימום..) אשמח לקבל רעיונות לגבי מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לסדר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעייה קלה פתאום ה - XP הפסיק לזהות לי את הצורב והסי די רום והוא עושה לי סימני קיראה עליהם ב Device Manger ניסתי להסיר אותם ולהתקין מחדש, כלום לא עזר... ניסיתי גם VIA 4 IN 1 מחדש, ולא עזר גם כן.... ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כאילו ביכלל לא הכנסתי את הדיסק, המשחק לא מופיע אוטומטית, ולא במיי קומפיוטר. מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 18:55:56 ---->בדקתי את המשחק על מחשב אחר ואין איתו בעיה, יכול להיות שיש בעיה בכונן?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי 16GB RAM המחשב בימים האחרונים מאוד מקרטע, וכשאני פותח את ה task manager אני רואה שהזכרון על איזור ה 95% תמיד העניין הממש מוזר הוא - כשאני ממיין לפני הזכרון, וסוכם, זה ממש ממש לא מתקרב אפילו ל 16GB. זה כרגע פחות מ 2GB אבל מראה לי מבחינת אחוזים 97%. מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אלא רק ה Sub WOOFER מנגן, השניי רמקולים השניים (לא סאב וואפר) לא מגיבים. כנראה הבעיה קראתה בגלל שחיברתי אוזניות דרך היציאה שיש לי על הרמקול עצמו. הרמקולים של Winner...מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-