תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי 7600GS. החלפתי כבל ועוד אחד ועוד אחד. הוצאתי והכנסתי שוב את הכרטיס מסך למקומו. התקנתי דרייברים שוב. וידאתי שהדרייבר מזהה את הטלויזיה ויש אפשרות לתצוגה שניה אך אני לא רואה כלום בטלויזיה. מה עושים? יש מצב שקרה משהו לכרטיס מסך? שמעתם על דבר כזה פעם??
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עד עכשיו היה מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. אתמול באמצע היום שהייתי בטלפון שמחובר לwifi האינטרנט הפסיק וראיתי שכתוב מחובר ללא אינטרנט. ניכנסתי למחשב וגם שם אותה בעיה. זה מה שמראה לי בראוטר. וזה מה שמראה לי המחשב. מה עושים כדי לתקן את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם חברים יקרים ברשותי לפטופ XMG A722 עם nvidia optimus וכרטיס מסף 660m כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בחיבור HDMI , ולוחץ על Detect , כלום לא קורה , אין זיהוי , מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס IEEE1394 של VIA ללא איזה דגם מסוים ובאתר לא מכירים על קיומו של כרטיס FIREWIRE ולכן אין דרייבר בשום מקום. ה-XP מזהה לי את הכרטיס טוב ויפה לכאורה דרך מהל ההתקנים אבל בפועל כשאני מחבר אליו את מצלמת ה-DV הקטנה של SONY שלי הוא לא קולט אותה. למצלמה אין דיסק עם דרייבר או דרייבר באתר וXP לא אומר איזה משהו אם אני מחבר את המצלמה לכרטיס. למה כל תוכנת לכידה לא מוכנה לקלוט לי מהכרטיס IEEE1394/FIRWIRE הדיגיטלי שלי כלום? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כבר צינתי הרבה פעמים שיש לי קריסות במחשב ועד עכשיו אף אחד לא יכל לעזור לי עכשיו הביתי לכם את המידע הדרוש אולי הפעם תוכלו לעזור לי בבקשה ותודה לכולם ;D technial information: ***stop: 0x0000008e (0xc0000005,0xf4409d1b,0xf296434c,0x00000000) *** Askndis.sys - addres f4409d1b base at f4409000,datastamp 3c1d6624 beginning dump of physical memory physical memory dump complete contact youre....................... please help me thank you all
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-