תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני שחף ואני רוצה לעשות העברה של כל התוכן הנמצא לי על הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי למחשב החדש שלי אז איך עושים זאת ואשמח לקבל מדריך שאוכל לעשות זאת בעצמי אפילו.. תודה רבה ושבת שלום שחף
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס האלחוטי במקום כרטיס ישן יותר שהיה בתקן G כדי לקבל מהירות גבוהה יותר, לא עשיתי מחיקה מיוחדת של דרייברים ישנים, רק התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס החדש (הדרייברים הישנים שייכים לווינדוס ולא התקנה מיוחדת, הדרייברים החדשים כן דרשו התקנה מיוחדת). בהתחלה המחשב לא קלט את הרשת האלחוטית, אבל לאחר כמה זמן הוא הצליח לקלוט אותה והתחברתי. החיבור היה רחוק מיציב והתנתק פעם אחר פעם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס, וניסיתי גרסאות אחרות של הדרייברים אך זה לא עזר. היום פירמטתי את המחשב כדי לשלול התנגשות דרייברים, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס, אבל הבעיה עדיין קיימת. הפעם התוכנה הצליחה להתחבר מיד לרשת האלחוטית, אך היו המון packet loss ואי אפשר באמת לגלוש בצורה כזאת או להור…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי היום בפורום הזה איך אפשר לנסות לתקן אירועים של מסכים כחולים ודבר ראשון, אכן חיפשתי בגוגל את כל הקבצים הבעיתיים אבל אני לא מרגיש שאני כל כך מבין במחשבים ככה שאני לא רוצה סתם לנסות דברים ואולי להרוס עוד יותר את המחשב. מאז שהרכבתי את המחשב (לפני כשבועיים) הופיעו לי 5 מסכים כחולים סתם ככה פתאום. לפי המדריך שיש בסטיקי פה אלה חמשת הסיבות: - פעמיים memory corruption - פעם אחת עם nv4_mini.sys - פעם אחת עם dxg.sys - פעם אחת עם eamon.sys בינתיים חשבתי על שני דברים שאני יכול לעשות, הראשון זה להעביר בדיקה עם MemTest86 והשני זה להתקין שוב את הדרייבר הכי חדש של nvidia (169.21( מקווה שתעזרו לי להעיף את כל המסכים המעצבנים האלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לפעול, יש לי כרטיס מסך ASUS V7700 DELUXE, שאלתי היא מאיפה אפשר לקנות מאוורר חדש לכרטיס מסך ???????
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב הוא מארצות הברית ועובד על טכנולוגיה אחרת מ pal. אך כל הניסיונות שלי לשנות את ההגדרה הזאת לא הצליחו.. יש למישהו מושג? ???
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כפי שאמרתי פירמטתי את המחשב הקודם ועכשיו אני נתקבל בבעיה של זיהוי כרטיס וידאו הכרטיס עצמו מחובר אבל המחשב לא מזהה אותו, התקנתי את התוכנות והדרייברים הדרושים ומשום מה הכרטיס לא מזוהה מדובר בכרטיס וידאו של פינקל
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-