עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה קטנה. בטעות הוחלף המתח על הספק מ 230 ל 115 ואחרי פתיחת הספק נשרף הפיוז אז אני עדו מאט מחליף אותו אחרי שאני יחליף אותו איך אני יכול לבדוק שהספק עובד? אין לי לוח אם לחבר אליו אז אני רוצה לקצר ישירות בלי לוח אם איך אני עושה זאת? וקצת חריגה מהנושא יש מצב שחוץ מהפיוז נשרפו גם חלקים אחרים במחשב בגלל שינוי המתח בספק? עריכה! החלפתי את הפיוז ניסיתי לקצר בין הירוק לאחר השחורים והפיוז שוב נשרף! מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by y_i_c,

זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3 אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by יוליוס,

בדקתי את הארד דיסק עם התוכנה Acronis Drive Monitor והוא תקין . זה הדו"ח שקיבלתי : On Sun 13/10/2013 13:21:08 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\101313-181865-01.dmp uptime: 00:24:13 This was probably caused by the following module: symevent.sys (SYMEVENT+0x14A69) Bugcheck code: 0x1A (0x8886, 0xFFFFFFFF84EC2B90, 0xFFFFFFFF84EC1000, 0x502) Error: MEMORY_MANAGEMENT file path: C:\Windows\system32\drivers\symevent.sys product: SYMEVENT company: Symantec Corporation description: Symantec Event Library Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. More often…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by dvir966,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by or_cohen,

אוקיי אז יש לי בעיה במחשב של ריסטרטים ומסכים כחולים, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה חומר ודברים אבל שום דבר לא עזר וגם עם הקבצי דמפ שיש בנעוץ בעזרה שמה עשיתי במסך כחול מופיע בערך ככה: לפעמים ככה: driver_irql_not_less_or_equal לפעמים ככה: BAD_POOL_HEADER וגם ככה: page_fault_in_nonpaged_area ורשום מלא דברים ואז מספרים (אם צריך אני ירשם אותם) ורשום את הקובץ הבא: wanarp.sys בין היתר מופיעים הקבצים הבאים: win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys וגם רשם את זה: beginning dump of physical memory עשיתי חיפוש על הקובץ ומצאתי דברים אבל הכול באנגלית וגם לא מצאתי הסבר משהו טוב ומה שיש בעברית לא עוזר ... דרך אגב הייתי אצל טכנאי וגם הוא לא יודע המחשב עושה ריסטרט…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by maor6,

כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by mr-elad,

טוב חבר'ה שמעו מה קרה לי, שיחקתי WITCHER במשך כשעה ופתאום שמעתי בום דיי חזק (שהקפיץ אותי) ואז המחשב עשה ריסטרט ועלה מחדש. בדקתי את המחשב עם אוורסט והכל ניראה לי תקין, הטמפ' נורמליות, המאווררים מסתובבים והכל עובד. פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום דבר שרוף. מה זה יכול ליהיות?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה

11. פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Bagheera,

שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  14. Started by amir.o,

יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by Posford,

בוקר טוב, רציתי לדעת, כאשר אני נכנס ל- Start Task Manager ללשונית Performance. ה- CPU Usage נמצא על 100%-98% ויורד אחרי שניה ל- 0-5%. האם זהו מצב תקין? למה זה קורה? האם באמת משתמש ב- 100% מהמעבד? תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by זוהר ארגוב,

שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by elicbelic,

במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by yossi126,

בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום לפני כמה ימים הייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך.המאוורר לא עבד והיו בעיות עם התצוגה.אתמול סידרתי את המאוורר ושהפעלתי מחדש את המחשב.אני שומע שהוא מופעל אבל אין לי שום תצוגה והאורות של ה-USB לא נידלקים.מה אני יכול לעשות? תודה מראש יש לי לוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 מעבד athlone xp 2200 ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by bugosdckh,

יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. Started by ScreameR,

אפשר לתקן איכשהו את קליפס שבור של הזכרונות?

22. שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.

23. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by godis,

שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by ranko,

המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים