תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי צ'יקוס ? מה קורה ? טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה (טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ? אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! " אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ' אני אנוכי מחזיק ב p4…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני זקוק לדרייבר של mad catz ג'ויסטיק לאקס פי דחוף תודה מראש :-[ :
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ככה, אני מדליק מחשב השני שיש לנו, מחשב ישן, שאני לא נוגע אבל משמש אותנו לכתיבת מסמכים וכו', בקיצר, כשנפתח, מבצע קולות בחישה חזקים.... אחרי כמה שניות ( 15 בערך ), זה מפסיק, הקולות ממש מפחידים ואני רוצה לדעת מה זה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
MX 518 Gaming http://www.itreviews.co.uk/hardware/h774.htm ואין ממש הבדלים והוא מזה לא נוח לעבודה למי שיש תעכבר הזה שיומר לי אוליי צריך להגגדיר אותו חשבתי שהעכבר הזה טוב לקאונטר אבל לא משו http://img212.imageshack.us/img212/3438/9004wd.jpgאגב אני חדש פה
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי יש לי לוח Abit NF7-S עם שני סטיקים של 512MB (סה"כ 1GB). הסטיקים מאותו היצרן ואותם הציפים. יש שלושה סלוטים לזיכרונות כמו בתמונה (התמונה לא שלי) כרגע הסיטיקים שלי יושבים שני הראשונים (השניים הקרובים יותר למעבד) האם אני צריך להזיז סטיק למקום אחר? או שאני צריך להגדיר רק משהו בביוס? תודה.... אלעד
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי 7600GS. החלפתי כבל ועוד אחד ועוד אחד. הוצאתי והכנסתי שוב את הכרטיס מסך למקומו. התקנתי דרייברים שוב. וידאתי שהדרייבר מזהה את הטלויזיה ויש אפשרות לתצוגה שניה אך אני לא רואה כלום בטלויזיה. מה עושים? יש מצב שקרה משהו לכרטיס מסך? שמעתם על דבר כזה פעם??
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הוא נקי מווירוסים. בדקתי את ההארד דיסק ואין לו תאים מתים. מרצתי 3DMARK והתוצאה טובה. אבל הגלישה באינטרנט יותר איטית. אפילו בחילוץ קבצים ב EXTRACT, בהתחלה זה לקח לי לקובץ של סדרה רגילה נגיד בין 8 ל 10 שניות (350MB), עכשיו זה לוקח דקה וחצי. העבודה בווינדוס יותר איטית. בקיצור זה לא מה שהיה. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כבר השארתי פה הודעה מתישהו לגבי זה אבל עכשיו יש לי חידוש... הבעיה: כאשר אני מעלה את ה- WINDOWS (אחרי שבטלתי את הריסט האוטומטי) אני מקבל את המסך הכחול ובו רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. הנה הבעייה שלי: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=807316 בבקשה תעזרו לי. לא רציתי לכתוב מחדש את כל הדיון כי גם בתגובות כתבתי דברים. תודהההההה
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-