תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ניד של טושיבה וכשהוא מפעיל אותו יש את הודעה הבא Smart failure predicted on hard disk 4(פה רשום דגם ההרד דיסק) Warning immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue לפי מה שבנתי מזה הוא אומר שיש בעיה בHD כשאני לוחץ על F1 המחשב לא מגיב נשאתי להכינס לBIOS ולא הצלחתי(נשאתי עם DEL עם כול הF הוא לא נכנס) עכשיו השאלה שלי היא אם ההודעה הזאת אומרת שהHD נידפק חומרתית או שאפשר עם איזה תוכנה לסדר בו משהו.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire HD7970 Dual-X הכרטיס לא מצליח לעבוד עם הדרייבר 13.9 של AMD. המחשב מגיע עד לכניסה למחשב, בה יש רק צליל אבל המסך שחור וזהו, אי אפשר לעשות כלום. עשיתי שחזור אחורה ללפני התקנת הדרייבר והכול תקין. חשוב לציין שכשאני עושה שחזור רק לאחר חלק מהדרייבר המחשב לא מצליח לעלות בכלל לווינדוס וישר עושה לי RESTART! מה שמחייב פרמוט. למעשה פרמטתי עד שעליתי על הבעיה היום משהו כמו 4 פעמים! מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היייי תקשיבו זה הולך ככה (טיפה מסובך) הבאתי כונן ATA רגיל של 120GB והוא מחובר לו לבדו על הערוץ IDE הראשי, עכשיו המערכת שלי מותקנת על ערוץ הSATA ואני רוצה להוסיף אותו למחשב... הביוס מזהה אותו ובהתחלה גם ניסה לעלות ממנו אבל אחרי שהגדרתי את הSATA כראשי הוא עולה ממנו והביוס מזהה את שניהם והכול טוב ויפה אבל הוינדוס לא מזהה את הדיסק ATA גם כשעשיתי add hardware הוא לא מוצא כלום.....עזרה בבקשה....=\
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה במחשב שלי . כל פעם כאשר אני מפעיל לחץ על המחשב , כלומר כשאני מדליק תוכנה כבדה כגון משחקים או בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס , המחשב משמיע קל מוזר מהמארז ולאחר מכן נתקע לכמה שניות ואז שוב חוזר לעבוד. כלומר כאשר אני מריץ משחק ואני מפעיל את השמירה שלי מפעם שעברה ששיחקתי הוא נכנס למשחק אבל אז הוא משמיע את הקל המוזר הזה ואז נתקע ואז המשחק ממשיך לעבוד . ואז אני משחק וכעבור 5 דקות שוב יש את הקל הזה המשחק נתקע וממשיך. וככה אני משחק עם תקיעות כל הזמן. וכמובן זה לא רק במשחקים , אני שמתי לב שזה קורה כל פעם שאני מעמיס על המחשב. אבל זה לא היה ככה בעבר. אני בדקתי טמפרתורות של הכרטיס מסך ושל המעבד. הכל תקין. מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.0 GHz…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7 אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט. ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'... אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע. בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות. איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין הארד דיסק של סמסונג 500 ג"ב אבל בביוס ובוינדוס ההארד מזוהה רק כבעל 135 ג"ב?! אני עדין יכול להחזיר אותו לחנות...אלה עם כן זה בעיה תכנית אצלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-