עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shibby15,

הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רציתי להגדיר את המחשב שלי על S3 על מנת להשאיר אותו בSLEEP במקום לעשות כיבוי מלא , השאלה שלי היא מה קורה במצב הזה של S3 הספק יכול להפגע מזה? יכול להיות שלסוגים שונים של זכרונות תהיה השפעה שונה על היציאה ממצב שינה בS3? מה קורה אם יש יותר מ2 התקני USB מחוברים ברגע שהמחשב בSLEEP זה יכול לפגוע? בבקשה תשובות מבוססות על עובדות תודה על העיצה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Rocket_Pool,

יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. חיברתי את המיקרופון למחשב שלי אבל הוא מזהה לי אותו בתור משהו אחר... הקיצר החלפתי לו שיזהה אותו בתור מיקרופון אבל זה לא עבד... עדיין לא שמעתי את מה שאני אומר... אחרי זה הלכתי ולקחתי מיקורופון אחר כדאי לבדוק אם התקלה אצל המחשב או המיקרופון (מיקרופון שלי בן 15 בערך...) גם הוא לא פעל טוב את מה שאני אמרתי הוא לא זיהה אבל מה שהמחשב השמיע הוא כן... בקיצר כנראה יש לי בעיה בכרטיס כל מה אני עושה? חברה אם אתם יכולים לעזור ואין לכם מספיק מידע תגיבו כאן אני יענה כי אני צריך את זה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. יש ברשותי את המחשב הבא: AMD 3200+ 64Bit לוח אם Gigabyte nForce4 Ultra זיכרון 1024MB DUAL 2X512 pc3200 400Mhz הרדיסק 160GB SATA2 כרטיס מסך Leadtek GF6800GS 256MB DDR3 בהתחלה קיבלתי תוצאה של 5200 ב-3d mark 2005 אבל לאחרונה משחקים לא זזים לי והרצתי בדיקה וקיבלתי ציון 800 מה זה יכול להיות???

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. רכשתי אוזניות bluetooth של סוני , יחד עם האייפון הם עובדות באיכות מאוד נחמדה , מתי שאני מחבר אותם למחשב יחד עם משדר MDC2 של EDIMAX האיכות שלהם יורדת משמעותית , יש למישהו מידע אולי לגבי אם אני אחליף משדר למשהו איכותי יותר זה ישפר לי את האיכות שמע ? האוזניות לא מנוצלות מספיק ששומעים דרך המחשב והסיבה היחידה הנראית לעין זה המשדר ... תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by corios4982,

איך אני מחבר דיסק קשיח פנימי כדיסק משני שיש לו רק חיבור sata דרך חיבור הusb בדרך הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. יש לי windows 10 וניסיתי להוריד ערכת שפה אנגלית.דרך לוח הבקרה בהוספת שפה. וזה רושם לי שגיאה.נכשל בהורדת ערכת שפה אנגלית. מה אפשר לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. המחשב שלי הוא P4 לוח האם VIA SOCKET 478 V845SX WINDOWS XP HOME הבעיה שלי היא שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול {שמובנה על הלוח אם }והמחשב מראה שהדרייבר טוב אבל אני לא שומע כלום החלפתי כמה רמקולים ועדיין לא שומעים כלום {כשאני מפעיל שיר אז הנגן מראה שהוא מנגן אותו אבל לא שומעים כלום} הדרייבר של הכרטיס קול שהתקנתי הוא Realtek AC'97 AUDIO FOR VIA AUDIO CONTROLLER וכשהתקנתי את הדריבר המחשב כתב שמנהל ההתקן אינו חתום דיגיטלית אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויברר לי אם הדרייבר מתאים לי {לפי השם של הלוח אם כי הכרטיס מובנה עליו} ומה זה אומר אינו חתום דיגיטלית? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת?? תודה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  11. שלום! החל מאתמול אינני מצליח להפעיל את המשחק FEAR שמותקן אצלי כבר יותר מחודש במחשב ועד אתמול תפקד מצויין. כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק, אני כמעט מיד מקבל את ההודעה המצורפת. המשחק היה מעודכן עד לגרסתו האחרונה (1.06) והוא חוקי ומלא לחלוטין. ניסיתי להתקינו שוב וזה לא עזר (אבל שימו לב שכעת הגרסא של המשחק היא 1.05 כי העדכון האחרון אמור להתבצע מתוך התוכנה). חיפוש בגוגל ובפורום לא העלו הרבה אבל אלו הפעולות שניסיתי: 1. כאמור, התקנה מחודשת של המשחק. 2. שינוי הOC שבמחשב (למרות שיש לציין שקודם ועכשיו הOC לזכרון בתחום האחריות שלו והמעבד על המהירות המקורית - הורדת מכפלה). 3. באינטרנט נאמר לבדוק האם זו התוכנה היחידה שגורמת לתקלה הזאת, ומבדיקה קצרה עולה שכן. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by srulikg,

שלום. מותקן אצלי Windows 7 64bit SP1 מעל לשנה ולאחרונה יש לי בעיה שמתרחשת מדי פעם. לאחרונה החלק העליון של החלונות הפתוחים מרצד ותוקע את החלונות האלה ל-10 שניות בערך. ב"חלק העליון" אני מתכוון לחלק שבו כתובה הכותרת של החלון. המסך עצמו לא מרצד ולכן זו לא יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך. ניסיתי לבטל את ה-Aero theme, אבל ללא הועיל. מישהו יודע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

היום בבוקר נכנסתי ל CABAL ONLINE והייתה בעיה קשה של ארטיפקטים. נכנסתי ל DIRT והכל עבד בסדר, לפי כמה דקות נכנסתי שוב ל DIRT וניסיתי לעשות את אותו מרוץ כמו בפעם הקודמת. בפעם הראשונה הוא אמר שלכרטיס מסך שלי אין מספיק זיכרון בפעם השניה המשחק נפתח אבל שוב הייתה בעיית ארטיפקטים קשה והמשחק עבד ב 3FPS. הרצתי את ATITOOL ל 10 דקות ולא הייתה אפילו בעיה אחת גם בזמן הצגת סרטים הייתה בעיה, כשניסיתי לגרור קובץ קובץ של סרט אחר המחשב נתקע לשניה. בדקתי וירוסים עם NOD32 והוא מצא 1. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, לפנות מקום ולסדר את הדיסק קשיח (דיפרגמנטיישן), הסידור דיי נכשל והמצב דיי רע אבל לא ניראה לי שזה כל הבעיה. אני משתמש בדרייבר 163.76 ומערכת הפעלה XP.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by isrmnhr,

שלום לכולם. השבוע הדיסק הקשיח שלי הלך לעולמו, כשהמחשב עולה אני רואה הודעה: Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error. לאחר מכן אין לי שום גישה אל הדיסק וגם הBIOS לא מזהה אותו. שאלתי היא - האם יש דרכים להציל את המידע על הדיסק הזה ? אני יודע שיש חברות שמתמחות בנושא הזה ולוקחות הרבה כסף, אקח את זה כאופציה אחרונה. האם יש איזה תוכנות ביתיות, או מניפולציות שאפשר לעשות על הBIOS כדי להגיע חד פעמית למידע על הדיסק ולהוציא אותו ? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rank,

המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Goat17,

שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן! עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)! מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה? תודה רבה@!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.