תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפחד לגרום נזק בטעות , קראתי בחוברת לאן מתחברים -?+ אבל אני לא יודע לפי הצבעים נראה לי שהלבן זה מינוס Reset sw סגול+ לבן- ? Power led ירוק+ לבן- ? Hdd led כתום+ לבן- ? Power sw שחור+ אדום- ? המארז הוא Compucase 6A19B Midi Tower תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-AB350M-DS3H V2 (rev. 1.1) וכשאני מכבה את המחשב האור בעכבר לא נכבה הבנתי שזה משהו בהגדרות של הBIOS
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL, כשאני מפעיל את המצלמה למשל בזום ומזיז את המסך היא מפסיקה לעבוד והוא לא מזהה את הדרייבר, אחרי שאני מתקין מחדש מהאתר של DELL המצלמה חוזרת לעבוד ואז שוב אותו סיפור בהורדת מסך, מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם כבר בערך חודש המחשב מגמגם במשחקים כבדים : הגרפיקה זזה לאט והסאונד מקוטע. ניסיתי הכל בענייני התוכנה: עדכנתי דרייברים למסך ,לקול , פירמוט המערכת הפעלה - ושום דבר לא עזר. הרצתי תוכנות בדיקה כמו 3DMARK06 שאומרות לי שיש בעיה ולא מציינות איזה חלק במערכת לא תקין. לדעתי הבעיה או במעבד או בכרטיס גרפי או בספק כוח. איך אני יודע איפה הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק.. מידיי פעם שלוחצים אז האור נדלק לשנייה (ניתן לראות שהמאווררים מסתובבים גם) ואז נכבה מיד כעבור שנייה-שתיים. קנינו ספק חדש, לא עזר.. זאת לא הבעיה בו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תיראו יש לי מפרט מחשב כזה בערך אני לא יכול להגיד לכם במפורש כי הוא פשוט לא עובד.. q8200 4 ליבות 2 giga ram geforce 9500 gt עכשיו כשמחשב עבד ניסתי להוסיף למעבד כשהוא עובד והכל זיכרון מיושן למעבד ומאחר שהכרטיס לא נכנס כי הוא יישן ניסתי להכניס את זה בכוח ואז המחשב קרס נכבה ולא עבד.. כביכול שאני לוחץ על הכפתוקר ההדלקה המאוורר של ה CPU עובד והמאוורר של הספק כוח עובד ואין רעשים ואין ציפצופים פשוט שאני לוחץ על כפתור ההדלקה יש מסך שחור ובנוסף הוצאתי תחוטים האלה גם כי אני מפגר ועם מישו יכול אוליי להגיד לי איך להחזירם למקום הנוכחי.. תמונה ובבקשה עם תשובות מוסברות והגיוניות מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה.... זקוק לעזרה כי עם קרה משו למחשב אחי הולך להר…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-