עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by ymdv,

יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Crash5,

מבדיקה שערכתי במנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה הופתעתי לגלות חומרה לא מזוהה (לא מזוהה מבחינתי ולא מבחינת מערכת ההפעלה), כלומר, חומרה שמופיעה תחת קטגוריית CD-ROM Drivers ולא מותקנת כלל במחשב. יש לציין כי אין לי כל חומרה המותקנת בממשק SCSI. החומרה המסומנת באדום זוהי החומרה הלא מזוהה. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP. אודה לכל עזרה שהיא.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  5. אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by Crash5,

בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.

8. Started by Headspin,

תראו קניתי את הלוח שלי לפני שבוע IS7 ומאז הספקתי להכיר אותו טוב מאוד. רק רציתי לציין שדחומרת ONBOARD ממש לא שווה ולא כדאי להסתמך עלייה. הכרטיס קול של הלוח פשוט זוועתי ואני צריך לקנות עכשיו חדש.- הוצאה נוספת של 570 שקל... הכרטיס רשת של REALTEK פשוט מסריח מתנתק מהאינטרנט ולא מצליח להחזיק מחובר יותר מיום...ביטלתי אותו והחזרתי את הכרטיס רשת המעולה הישן שלי ה INTEL PRO 10/100+magment adpter אחח איזה יציבות נשאר שבועות מחובר! לפי דעתי אין כמו כרטיסים חיצונים ולא חומרת ONBOARD.. סתם המלצות מניסיון מר

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by bronco,

בוקר טוב אני מנסה להעביר סרט של 8G לדיסק או קי 32G ולא מצליח אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד למרות הדיסק ריק לגמרי מישהוא יודע מדוע?

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by tsvika,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?

12. Started by yk1,

אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. מופיעה הדרישה: "הקלד מפתח אבטחת רשת" הקלדתי את הסיסמה של האינטרנט (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? הסיסמה של האינטרנט היא באמת גם מפתח אבטחת הרשת? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  13. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by gbguy,

קבלתי מחשב משומש עם מפרט הבא: מעבד אינטל E6600 לוח אם Gigabye GA-G41MT-D3 זיכרון 2GB DDR3 1333 CL9 (סטיק אחד). כרטיס מסך GT 640. רציתי להגדיל את הזיכרון ל-6GB ולכן קניתי סטיק של 4GB בתדר 1600. הכנסתי למחשב והמחשב לא נלדק. יש צפצוף ממושך לכמה שניות ונכבה. לקחתי עוד זיכרון תקין ומשומש, הכנסתי למחשב ואותו סיטואציה: המחשב נדלק, משמיע צליל ממושך ולא נדלק. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות, והכנסתי. לא עבד. הסתכלתי באתר של ג'יגה-בייט ושם כתוב שהלוח תומך בתדירות של 800/1060 מגה הרץ. הזיכרון התקין הוא מעל התדירות המותרת. מה כדאי לעשות?

15. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by KaPuT,

אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by tulip42,

לפני 8 חודשים נשרף הלוח אם קניתי לוח אם מעבר של חברת ASROCK שם הכרטיס 775DULA-880PRO ASROCK י ש לי: זכרונות של CORAIR 512x2 400MHz כרטיס מסך של ATI 9600xt מעבד 3MHz INTEL ספק כוח 350W עם השילוב הנ"ל היו לי אין ספור תקלות כאשר אני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחקים כמו FARCRY או COMPANY OF HEROES מרוב תסכול ויאוש וחלטתי לקנות כרטיס מסך חדש - חששתי שהכרטיס הקודם נהרס עם הלוח אם - קניתי את 8600GTS LEADTEK - ללוח יש כניסה עבור הכרטיס - היום אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס יש לי המאפיינים רק 3 רזולוציות 800X600 1024X768 1280X1024 אני לא יודע מה לעשות הכול תקוע, עולה בקושי רב קיבלתי ציון ב 3DMARK של 1803 אחד הגרועים... חוץ מלצבוע את הקופסה הזו בכחול ו"לזרוק" לים מ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  21. שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by kidan,

שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…

25. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.