תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-73PVM-S2H המעבד הוא של אינטל 7200. בכל מקרה, הצלחתי להתקין את הכרטיס מסך המובנה שיש בתוך הלוח אם (GEFORCE 7100), אך את השמע לא הצלחתי להתקין וזה כותב לי הודעת שגיאה שהניסיון להתקין את השמע, נכשל. מה עושים?! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לציין שהבאה לא הייתה קיימת עד היום. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה שנקתי בה כמה פעמים היום. במהלך עבודה על המחשב המחשב כאילו נתקע, דיי קשה לתאר את זה: זה קרה פעם ראשונה בזמן משחק מחשב, התמונה על המסך פשוט נתקע כאילו המסך נתקע במצב אחד ולא היה ניתן לעשות כלום (המחשב התעלם מכל לחיצה על העכבר או המקלדת) כמו כן אחרי ריסטרט המסך נשאר במצב "חסכוני" (הוא נכנס למצב זה כאשר המחשב לא דלוק) וכל ניסיון להדליק את המחשב לא עבד, הביוס לא השמיע שום צליל והפתרון היחידי הוא פשוט לנתק הכל מהחשמל לכמה דקות ולחזיר. הפעם השניה זה קרה כאשר הייתי באמצע כתיבת קוד לאתר + שמעתי מוזיקה, המסך פשוט עבר למצב "חסכוני" המוזיקה הפסיקה לנגן ושוב אותה בעיה עם הריסט. פעם שלישית הייתה דיי דומה (אחותי הייתה ע…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מכבה את המחשב, הנורית הירוקה ממשיכה להבהב למרות שהמחשב מכובה... מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני כמה דקות היה לי BSOD והיה כתוב שם את הקשקוש הרגיל ואז ראיתי את הNVDISP.04 מה שזה לא יהיה,יענו משהו שקשור בכרטיס מסך למזלי המחשב אכן עשה קובץ מינידאמפ,אז בבקשה תעזרו לי לפענח מה קרה,ואיך אפשר לסדר\להמנע ממנו http://rapidshare.com/files/128477062/Mini070908-01.dmp.html תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי ולחבר שלי את אותה הבעיה: במשחקים כבדים לאחר משחק של כחצי שעה המחשב נתקע או נכבה. זה קורה בהרבע משחקים והמחשבים שלנו כאלה: 1. AMD X2 5400 GGIGABYTE MA78GM-S2H 2GB OCZ 800MHZ GIGABYTE HD 3870 512MB WINDOWS XP SP2 WD320GB 2. AMD X3 8450 GGIGABYTE MA78GM-S2H 4GB OCZ 1066MHZ GIGABYTE HD4850 WINDOWS VISTA SP1 2XWD250GB, WD500GB שמעתי שאולי יש מצב שהבעיה היא מעבדי AMD!! זה נכון? עם לא מה יחולה להיות הבעיה, הדבר הייחיד שמשוטף הוא הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-