תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 1gb . הזיכרונות הללו עובדים במהירות 1333mhz כמו שהם אמורים להיות. לפני זמן קצר קניתי עוד שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 2gb , גם הם אמורים לעבוד במהירות של 1333mhz אולם הם עובדים במהירות של 1066mhz . כול ארבעת הכרטיסים הם של אותו יצרן ואותו הדגם בדיוק, ההבדל היחיד הוא בנפחי הכרטיסים. עידכנתי את הביוס ועדיין שום דבר לא השתנה. מדובר בזכרונות ocz ddr3 1333mhz platinum edition 7-7-7-20 כמו כן התזמון של הזיכרונות החדשים שקניתי הוא 7-7-7-16 , שזה גם לא מה שצריך להיות. בבקשה שמישהו יביא לי פתרון.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי שלב במשחק: אחרי שזה סיים להעלות, המסך נכבה לשניה ואז התמזער המשחק והיתה לי הודאת שגיאה UPR או משהו כזה RECOVERY ומשהו שהוא התאתחל ויש לשלוח ארור לATI או לא לשלוח. בסדר התגברתי על זה. אני מגיע לשלב במשחק עושה עם הסנייפר זום לשטח מסויים המשחק נתקע המסך מתחבה. איכשהו הצלחתי לצאת מהמחשק וזה אומר לי שאני צריך לאתחל את המחשב ויש תצוגה של 4 BIT כמו לפני 10 שנים{נכבו לי כל ההורדות וכל המהירות הלכה } מה לעשות??? יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא RADEON 9200 128 MB ואני משתמש בדרייברים העדכנים (4.3)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לצאת דרך ctrl+ald+delete זה קורה אפילו אחרי 5 דקות משחק ולפעמים אפשר לשחק רצוף חצי שעה. כרטיס מסך gt8800 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביוס מראה לי בהתחלה שהמהירות שעון היא 200 מגה הרץ. לפי מה שידוע לי אמור להיות 400 מגה הרץ פעם היה כתוב גם מהירות המעבד עכשיו רק מהירות השעון כתובה בהדלקה. חוץ מזה הכל עובד טוב והאקס פי מזהה את המעבד כמו שצריך רק לא יודע למה זה קרה ועם זה משנה????????? אשמח עם מישהו יסביר לי עם זה תקין מפרט amd 3000 +64 bit gigabyat k8nf-9 512 ddr hardisk 160 geforce 6600 gt 256
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הסיפור קצת מסובך ואני אתן את כל הפרטים, גם אם הם לא רלוונטיים. יש לי מחשב עם Win XP SP2 שעליו שני כרטיסי רשת (on board & PCI). במשך זמן רב הוא היה מחובר ל-ADSL והגלישה הייתה ללא שום בעיה (כרטיס PCI) נוצל לרשת ביתית. לפני זמן מה הופיעו בעיות של אתחולים פתאומיים ותקיעת המחשב. גיליתי שהתפוצצו שני קבלים על לוח האם (ג'יגבייט, לא זוכר את הדגם). לקחתי אותו לטכנאי אמין שעשה את ההלחמות הדרושות בתקווה לתקן בלי להחליף את הלוח. אחרי שהמחשב חזר מתיקון, הוא היה מחובר במשך כמה ימים נוספים ל-ADSL. לפני יומיים התחברתי לאינטרנט בכבלים ומאז התחילו בעיות. מעבר לזה ששני כרטיסי הרשת לא מקבלים IP - limited or no connectivty, המחשב גם נתקע לחלוטין מדי פעם (נדמה לי שבכמה מהמקרים הדבר היה …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב פנטיום 4 מע' הפעלה WinXP PRO SP2 ולוח אם של ASUS מדגם P4V533-MX היה לי זכרון DDR של 256MB וקניתי ביום שישי זכרון 512MB גם כן DDR. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הזכרון החדש! כאשר הזכרון מחובר אליו ללא הזכרון הקטן, המחשב נדלק ללא ציפצופים אך לא עולה שום מסך! משהו אמר לי שכנראה צריך לשנות הגדרה כלשהי בביוס! אבל נכנסתי לביוס ולא הבנתי מה צריך לשנות שם??!! ההגדרות שנראות לי רלוונטיות שם הם תחת לשונית Advanced -->DRAM Timing שם יש 4 הגדרות שנראות לי שייכות לבעיה : 1. SDRAM Fequency בעל האפשרויות: auto,200mhz,266mhz 2.Configure DRAMTiming SPD בעל האפשרויות: disable,enable שהוא מאפשר במצב enable, את האופציות: CAS#Latency עם האפשרות ל 2clocks,2.5clocks …
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
העכבר והמקלדת היו מחוברים אצלי בכניסות ps2, ולאחר ריסט שהמחשב עשה לי בפתאומיות שתיהם הפסיקו לעבוד אז הוצאתי עד החיבור של העכבר וחיברתי ישירות לUSB וכרגע אני עובד איתו ועם מקלדת וירוטואלית. מה הסיבה לבעיה זאת?ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אפשר לחבר מספר מקלדות שיהיו כמו ג'ויסטיק ויתפקדו כמו זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי למחוק את ההתקנים ולתת לו להגדיר מחדש אך ללא הועיל. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הערוץ קול מאחורי המחשב נידפק והוא לא מזהה כשאני מכניס חיבור של רמקולים וכו'. יכול להיות שנשרף או שיש אפשרות לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-