עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yot,

אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. Started by jackhammer,

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  3. במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by VooDoo3,

היי חבר'ה .. אז ככה , תוך כדי עבודת קידוד המחשב נכבה , אבל הנורית Power שלו נשארה דולקת . כיביתי , וניסיתי להדליק מחדש , וזה היה מוזר : המחשב נדלק לשנייה , נורית Power ירוקה , מאווררים מסתובבים , ואחרי השנייה הזאת נכבה כאילו נגמר לו החשמל . כמובן שהוא לא הספיק להגיע ל POST . פירקתי את כל המחשב . לוח אם על השולחן . שום דבר לא מחובר ללוח חוץ מהמאוורר של המעבד + המעבד + הספק . עם / בלי מעבד אותה תופעה . ניסיתי להחליף ספק , אותה תופעה . גם איפוס ביוס והחלפת סוללה . לוח ECS P4VXASD2 , מעבד פנטיום 1.7 . יש למישהו רעיון יצירתי , או שהלוח הלך סופית ? בתודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by אל-מוהנדס,

אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by nimrods,

אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by pxst17,

האם אתם מכירים תוכנה או משהו שעולה דרך הבוט דרך DOK ובודק את החומרה של המחשב ומודיע אם היא תקינה או שלא? לא משהו מסובך מדי.. תודה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by david_dab,

היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  11. מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. את המפרט אפשר לראות בחתימה... זה התחיל אחרי שניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרט דרך הטלוויזיה... לא הצלחתי להפעיל את זה ועשיתי ריסטרט ומאז אני לא יכול להדליק את המחשב ורק ההודעה הזאת מופיע כל הזמן... מישהו יודע איך לפתור את זה? הדבר היחיד שחשבתי לעשות זה להתקין מחדש את הווינדוס... אבל אני מעדיף שלא אלה עם כן זה המוצא האחרון... או שזה בכלל בעית חומרה אני כבר לא יודע מה הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by TomB,

DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. כשרציתי לראות סרט ב YOUTUBE קפצה הודעה this movie is not avalibole in your country איך עוקפים את זה כדי שאוכל לראות את הסרט ?

16. Started by hanukas,

אמא שלי הצליחה להפיל את המחשב נייד (GATEWAY) והמסך נשבר איפה אני יכול להחליף/לתקן אותו וכמה זה צריך לעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Chaos202,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה). לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה. זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל. הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי ) והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by omer69111,

שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  21. אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 ‏‏הותקן ב ‎12/‎04/‎2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0

22. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Imtheman,

א.שווה בכלל להשקיע בו?? ב.מה עדיף הוא או הכרטיס שעל לוח?? ג.איפה אפשר להשיג לו דריברים?? תודה ....

24. Started by yns lab,

אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by daniel89,

אני לא מוצא את הביוס.. לחצתי ctrl+alt+delete - תהליכים - ולא מצאתי שם שום ביוס.. איך אני מגיע אליו??? ועוד דבר אחרון.. צריך לעדכן את הביוס? תודה וחג שמח, דניאל.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים