תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הצורב שלי לא צורב ומציג את ההודעה הבאה: רשום שם משהו על הכבל החשמל-דבר שלא מובן לי עקב העובדה שהצורב עובד. יכול להיות שזה הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים. בכל פעם שאני מחפש ב'מסמכים' שלי ב'שורת החיפוש' של ווינדוס, [השורה העליונה עם סימון זכוכית מגדלת]. הוא נותן לי תוצאות חיפוש קודמות שחיפשתי רציתי לדעת אם למשהו יש מושג איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים בשורות החיפוש, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של וינדוס אבל לא הולך לי, עוד משהו מוזר, עשיתי שיחזור מערכת והחיפושים של שורת החיפוש שוחזרו גם כן לנקודת הזמן של השחזור, מה זה אומר, שהחיפושים בקבצים ובתקיות רשומים ללא יכולת מחיקה.. תודה על העזרה... לילה טוב..
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו. ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות. בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק. אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל ! מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ? אודה לכם על פיתרון.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אתמול בלילה אחותי הייתה במחשב ואז היא אמרה לי שהופיעה לה איזה וירוס או משהו סימן.. ואז היא כיבתה את המחשב. היום כשהדלקתי אותו אז המחשב עצמו נלדק אבל לא רואים כלום על המסך ואני רואה גם על העכבר שהוא לייזר שהאור האדום לא נדלק בו גם אחרי הרבה זמן. חיברתי את המחשב למסך אחר ככה שזה לא בעיה של מסך או משהו. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות...
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פתאום ככה, המחשב הפסיק לזהות את הHD. היו לי עליו נתונים לא מגובים, ועכשיו אני שוקל שחזור. ניסיתי להחליף בקר עם HD אחר (שהחנות נתנה לי בגלל האחריות), וזה לא עבד. חשוב לציין שהבקר לא היה 100% זהה. (אותו HD רק יוצר במדינות שונות). ניסיתי לבדוק אם זה רק הwindows אז השתמשתי באובונטו, והדיסק לא זוהה, במקום WD 0.5Tהוא זיהה 2T וunknown partition. בקיצור, יש עצות? ברור לי שהמידע נמצא על הדיסק, אבל אי אפשר לגשת אליו. אשמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם. איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-