עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by x-dream1,

מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by blacklupos,

ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי

8. Started by heroldh2,

בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by momi2004,

משהו מוזר בלוח ישן, ואני לא יודע מאיפה הבעיה בדיוק. אני אשמח אם מישהו נתקל במשהו בדומה. יש לי לוח ישן Gigabyte K8NSC-939, במקום המאוור צ'יפסט הקטן, חיברתי לחיבור של המאוור מאוורר קידמי 120mm כי לא היה לו חיבור אחר על הלוח. אחרי ההתקנה כרטיס הקול המובנה לא עבד גם בלינוקס וגם בחלונות. הבאתי כרטיס קול PCI וגם הוא לא זוהה אפילו ברמת הפירוט PCI כשהמחשב עולה. כשחיברתי בחזרה את המאוורר צ'יפסט הקטן, המחשב זיהה את הכרטיס קול PCI. זה יכול להיות קשור למאוור או שזה צירוף מקרים אחר שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by sharonp,

ערב טוב המיקרופון שלי לא עובד - ניסיתי הכל ולגעת בכל האפשרויות שניתן דרך המחשב אז חשבתי שאולי כדאי שאתקין את הדרייבר של הלוח אם. אני מנסה לזהות את הלוח אם אבל לא מצליח (המחשב בן 5.. מי זוכר) אפשר עזרה?

11. Started by hellyeahmofo,

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. הוצאתי את המאוורר, הוא נדלק, אבל לא העלה את מערכת ההפעלה החזרתי אותו והיא עלתה.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by chiff,

שלום . היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב . לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע. כמה שאלות: הספק שלי מספיק הוא enermax חדש ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות... הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים . ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב. למישהו רעיונות? האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי? ת…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by ranko,

לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by Posford,

בוקר טוב, רציתי לדעת, כאשר אני נכנס ל- Start Task Manager ללשונית Performance. ה- CPU Usage נמצא על 100%-98% ויורד אחרי שניה ל- 0-5%. האם זהו מצב תקין? למה זה קורה? האם באמת משתמש ב- 100% מהמעבד? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by pazer005,

לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by FireThrower,

היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  17. יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E‎ מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU)‎ יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. שלום, קניתי לא מזמן [שבועיים] מחשב חדש . עכשיו הבעייה היא שאני מריץ עליו משחקים והכל והכל בסדר אבל נגיד אני משאיר משחק על פאוס והמחשב נכנס למצה המתנה הוא נתקע עד שאני לוחץ קונטרול-אלט-דליט הוא לא משתחרר... מה יכולה להיות הבעייה???

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by djass,

שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by mr-elad,

טוב חבר'ה שמעו מה קרה לי, שיחקתי WITCHER במשך כשעה ופתאום שמעתי בום דיי חזק (שהקפיץ אותי) ואז המחשב עשה ריסטרט ועלה מחדש. בדקתי את המחשב עם אוורסט והכל ניראה לי תקין, הטמפ' נורמליות, המאווררים מסתובבים והכל עובד. פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום דבר שרוף. מה זה יכול ליהיות?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.