תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את העכבר הזה לפני איזה כמה חודשים ובזמן האחרון הוא עושה מלא בעיות, פעם בכמה זמן כל יום הוא מתחיל להשתגע, לקפוץ ממקום למקום במסך ללחוץ על דברים וכל מיני דברים כשאני רק מזיז אותו קצת... ואז זה מסתדר כעבור כמה שניות. רציתי לדעת קודם כל אם זה בעיה בעכבר, בדרייברים של העכבר, או בכלל במחשב ( יש לי מחשב גרוע מאוד... 128 זיכרון , 600 מג"הצ, ווינדוס ME), כי אם זה בעיה במחשב אז אין טעם להחליף את העכבר. דרך אגב זה עכבר אופטי פשוט מאוד שעלה איזה 50 שקל...
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.
-
שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
4 פריימרי ו4 אקסטנדד \ 4 פריימרי שכל אחד מהם יכול להיות גם אקסטנדד?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היום התקנתי תדריביירם החדשים של ati הקונטרול פאנל על הקונטרול סנטר ,ביצעתי הפעלה מחדש ואני יכול לעות אותו רק במצב vga שאני מעלה אותו במצב רגיל המסך שחור וכלום לא עולה!. מה לעשות למחוק את הקונטרול פאנל? עשיתי שחזור אבל שאני עושה שחזור מערכת זה לא הושלם (לא מצליח)
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3 אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
א.שווה בכלל להשקיע בו?? ב.מה עדיף הוא או הכרטיס שעל לוח?? ג.איפה אפשר להשיג לו דריברים?? תודה ....
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס וזה הוריד לי קובץ bin וקובץ cue את מה אני צורב ??? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אתמול בלילה אחותי הייתה במחשב ואז היא אמרה לי שהופיעה לה איזה וירוס או משהו סימן.. ואז היא כיבתה את המחשב. היום כשהדלקתי אותו אז המחשב עצמו נלדק אבל לא רואים כלום על המסך ואני רואה גם על העכבר שהוא לייזר שהאור האדום לא נדלק בו גם אחרי הרבה זמן. חיברתי את המחשב למסך אחר ככה שזה לא בעיה של מסך או משהו. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות...
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-