תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח Abit NF7-S עם שני סטיקים של 512MB (סה"כ 1GB). הסטיקים מאותו היצרן ואותם הציפים. יש שלושה סלוטים לזיכרונות כמו בתמונה (התמונה לא שלי) כרגע הסיטיקים שלי יושבים שני הראשונים (השניים הקרובים יותר למעבד) האם אני צריך להזיז סטיק למקום אחר? או שאני צריך להגדיר רק משהו בביוס? תודה.... אלעד
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הוספתי עכשיו עוד שני ג'יגה למערכת שלי וסמתי לב שהוינדוס לא משתמש בכל ה4 הוא מזהה את הזכרון כ 3.25 ולא רק שהוא מזהה את זה ככה הוא גם משתמש ב3.25רציתי לדעת אם יש פתרון לעניין הזה תודה מראש על העזרה :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום עבדתי עם סטיק של 1 ג'יגה DDR2-667 של TwinMOS. (PC2-5300) הזכרון הזדהה משום מה בתדר של 533MHz. עכשיו הוספתי סטיק נוסף של 1GB, זהה לזה שכבר היה לי. המערכת מזהה את הזכרונות כ-Dual Channel כעת, אך עדיין מזהה אותם בתדר של 533MHz. מדוע הזכרונות מזדהים כאיטיים יותר מיכולתם, והאם בריא לשנות דרך ה-BIOS את תדר העבודה? הוא נותן לי אפשרות לבחור 667MHz. בתודה! ניר.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי זיכרון מארה"ב 512mbשל PQI DDR400 www.pqimemory.com הזכרון הוא DS הלוח אם שלי הוא Gigabyte K8NSC-939 הרכבתי הכל המעבד Athlon 64 bit 3000 וכ'ו רק שבאתי להרכיב את הזכרון המחשב נתקל בקשיים להידלק לפעמים עם צפצופים החלפתי מיקום בלי צפצופים אבל המסך לא נדלק כל מיני בעיות שונות עד ששמתי שבב One Sided פשוט 128 MB והפלא ופלא הוא עובד מצוין האם יש בעיה לשים סטיקים של DS על לוחות כאלו כי לפי הספר של הלוח אם רשום שלא ...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-