תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בראשותי ספר 300W שלא מחובר לשום מחשב. אני רוצה לבדוק את תקינותו והאם יש צורך בהחלפתו, וכל זאת מבלי לחברו למחשב כלשהו. איך עושים זאת? האם חיבור פשוט לחשמל אמור להפעילו...? מה עליי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש ברשותי מחשב חדש, ובמשחק COD WARZONE, זה מורגש בעיקר, כך שהמשחק לא שחיק בכלל, ההגדרות מוגדרות על ULTRA, וגם שהורדתי אותם ל NORMAL זה לא השפיע. התופעה היא שכל הזמן ה FPS נופל מ 130 ל 3 ואז עולה בחזרה וחוזר על עצמו, כך שהמשחק לא שחיק בכלל. זה קורה בכל המשחקים, הם פשוט לא רצים טוב. יש למישהו רעיון איך לבדוק את התופעה ולהצביע על חלק מסויים שאחרי לכך? כרטיס מסך, ספק כוח, זיכרונות וכו? איך אני יודע שהמערכת שלי מקבלת את כל החשמל שהיא צריכה? איך אתם ממליצים לבודד משתנים? מבחינת המחשב כלום לא נראה עמוס מידי. וכמובן שהכל מעודכן לגרסה הכי עדכנית. מסך 2k 165HZ מעבד 12600K 32GB 3070 1TB SSD +2TB NVME 85…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?..
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הביוס.. לחצתי ctrl+alt+delete - תהליכים - ולא מצאתי שם שום ביוס.. איך אני מגיע אליו??? ועוד דבר אחרון.. צריך לעדכן את הביוס? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היה לי בעיות עם המחשב בקיצור הוצאתי את הבטריה של הלוח אם אחרי מלחמות הצלחתי להגיע אל הביוס ולשנות שם שהמחשב ידלק אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם USB עכשיו שאני מדליק את המחשב נדלק לי קודם כל רק האור הכתום בדרך כלל נדלק הכחול .בהתחלה היו מופיע לי להיכנס במצב בטוח ללחוץ f1 עכשיו הוא ישר עולה הווינדוס עולה לכמה שניות והמחשב ישר מתכבה אחרי דקהמה אפשר לעשות?אני חושב שהביוס לא מותקן כי מופיע לי התמונה הזאת לפעמים http://www.siz.co.il/down/jj0xnii2yzdn.jpg.htmושאני נכנס לביוס המחשב מתכבה אחרי כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום,לאחר פירמוט המחשב המחשב לא מזהה את צג הטלויזה (HDMI) לפני הפרמוט המחשב כן זיהההחלפתי כבל ועדיין כלום, בנוסף בדקתי אם הכבל תקול אז הבאתי מסך אחר עם חיבור HDMI והמחשב כן זיההניסיתי לנתק ולחבר את כל הכבלים בטלויזיה(חוץ מחשמל) גם עם המתנה של 10דק' וכלוםלמשהו יש רעיונות?מסך Samsung la32a451 (ישן יחסית)וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 750Tiתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-