עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by On-LIne,

יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. Started by n00kie,

לאחרונה אני מקבל BSOD לאחר זמן מסוים שאני משחק במשחקים (רנדומלית) בו כתוב - stop: 0x0000008e(oxc0000047,0x804fcef0, 0xb84cfa0c, 0x0000000) חיפוש בגוגל העלה רק ניחושים ולא תשובות. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by dman22,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  7. Started by ZiVa2Ri,

היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by ItachiSan,

שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. אורח איילת

היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by pi1da2,

קיבלתי מחשב בלי מפורמט ודיסק מקורי של ווינדוס 8 באנגלית האם יש אפשרות להפוך את זה לעברית או שזה יהיה רק באנגלית תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by maor24,

תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אשמח לעזרה מהירה מה יכולות להיות הסיבות לכך שהדיסק הקשיח לא יזוהה, תודה!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by bartes,

שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Lirux,

כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by dkaro,

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. היי, יש לי במחשב 2 מחיצות , בC יושבת מערכת ההפעלה וחוץ מזה יש לי הארדיסק נוסף (D). בזמן שגלשתי הערב בכרום, הווינדוס התריע על תוכנה זדונית, מיד סגרתי את האתר. לאחר מכן באתי להכנס לכונן D , אבל הוא לא היה קיים. ריסט גם כן לא עזר, ואחרי בדיקה בביוס נראה שהוא נעלם. במחשב היו מותקנות 2 תוכנות AV ,אחת של AVG השניה של מקאפי. הרצתי סריקה בAVG והוא מצא את התוצאה המצורפת בתמונה. עשיתי REMOVE SELECTED וזה לא עזר. לאחר מכן, אחרי חיפוש בגוגל , החלטתי להסיר את המקאפי, ובסיום כאשר ביצעתי ריסט למחשב, כונן D חזר. מישהו יכול לשער מה הסיבה? זאת התנגשות של 2 האנטי וירוסים? או איזה וירוס ש'התלבש' על המקאפי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by jambo7,

כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by avz,

יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  25. Started by TheKiLLEr,

שלום, פעם שעברה ביקשתי עזרה פה בפורום, ולצערי לא קיבלתי פתרון מלא.(זה מחשב אחר) אז ככה ישלי פה מחשב שאני מדליק, זה מגיע לטעינה של הווינדוס XP, יש כזה קווים בכל המסך,ולפעמים נתקע ואז שאני נוגע בכרטיס המסך זה נרגע כזה ושוב נדפק, חיברתי כרטיס מסך זמני זה עבד, עכשיו הווינדוס עולה ואז שהמחשב בעומס הוא מבצע ריסטרט לבד, בדקתי בהגדרות של הביוס את הטמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד זה מגיע עד 70 תוך כמה דקות, ויש עוד משו REMOTE ו INTERNAL שזה בין 55-60, ניקיתי את האבק וכמובן לא עזר, ולפני שהמחשב מבצע ריסטרט זה עושה רעשים כזה במארז נראלי בספק.. אז אני מקווה ואשמח אם תעזרו לי הפעם, ואשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך נחמד למשחקים בינוניים עד 300 תודה מראש :] אגב ישלי ספק 500WAT, מעבד אנטל פ…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים