תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך. הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..." עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...), נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע. איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
א.שווה בכלל להשקיע בו?? ב.מה עדיף הוא או הכרטיס שעל לוח?? ג.איפה אפשר להשיג לו דריברים?? תודה ....
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן חברה.. ביומיים האחרונים המחשב שלי פתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא נתקע לי כבר פעמיים, המסך קופץ מידי פעם ולאחר מכן אומר שהייתה בעיה משו עם הדרייבר ושהוא חזר לפעולה (כבר מחקתי והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של נוידיה). הגלישה באינטרנט לא זזה באתרים עמוסים, משחקים לא רצים טוב... קיצר כל המחשב לא זז. מכיוון שזה עתה רכשתי עוד זוג זכרונות RAM למחשב חששתי שאולי הבעיה בהם אבל מסתבר שלא, הרצתי כל הלילה את MemTest ולא הייתה שום בעיה אחרי 14 שעות שהיא רצה. אני חושש שמע זאת בעיה חומרתית במעבד או בכרטיס מסך. או שאולי תגידו לי אחרת... לכן אני זקוק לתוכנה לבדיקת המעבד ולתוכנה לבדיקת הכרטיס מסך. (ברשותי ווינדוס 7 32 ביט). תודה! עדכון: ניסיתי להריץ בדיקה של OCCT. עשיתי בדיקה …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי בכמה תוכנות כמו sisoft sandra, speed fan את מתח ה3.3V כמו שהוא נמדד גיליתי שבכל הבדיקות הוא עומד על 2.7V בערך מה שבהחלט לא דבר חיובי. לעומת זאת בביוס, אני מקבל קריאה נורמלית לחלוטין של 3.3V יציב. הלוח אם שלי הוא Epox EP-4G4A+. יש לי ספק של ANTEC בהספק של 430W. מדי פעם בעומס כבד, המחשב שלי מחליט לעשות ריסטראט מעצמו וזה בנוסף לעובדה שפעם הייתה לי בעיית ריסטארטים חמורה בלי קשר לעומס כבד, המחשב היה מחליט לפעמים להפעיל את עצמו מחדש ואחרי שבדקתי את זה כנראה שהפיתרון היה לדאוג לקירור טוב יותר לNB. כל שאר המתחים לעומת זאת יציבים כסלע כמו שאומרים.. השאלה היא איזה קריאה לקחת ברצינות יותר? האלה שבאות מהתוכנות או האחת מהביוס?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש ברשותי שני H.D של W.D אחד 120G והשני 80G בשניהם יש מערכת הפעלה XP PRO וכל אחד עובד בניפרד מצויין רציתי לחבר את שניהם למחשב אך ללא הצלחה חיברתי את כל החיבורים בסדר ( גם ה SLAVE ו MASTER ) והמחשב כן מזהה את שניהם כשהוא מציג מה יש בכול IDE על ההתחלה שמפעלים את המחשב , אבל מי שם הוא פשוט לא ממשיך , לא נראה לי שהוא נתקע הוא כאילו סורק משהו ומחפש אבל מערכת ההפעלה לא עולה המפרט של המחשב מצויין פה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון כל משחק שאני משחק מוצג בצורה גרועה ואני צריך למחוק אותו, לדוגמת Juiced,Hitman 3 אך לא כאן העניין,כי את על המשחקים האלה אני יכול לוותר. (יש לציין שבדקתי אם דום3 עובד אצלי והוא עלה על מסך מלא ללא בעיות,אך בFPS נמוך אך זה כבר לא משנה) היום,יצא גילטי גיר XX רילוד קניתי את המשחק וגם בו אני נתקל בבעיה המוזרה. להלן תמונה: כפי שאתם רואים,אני רואה חצי מהמסך :\ בדקתי אצל שכן שלי וזה לא אמור להיות ככה. אתם יודעים לסדר את זה? -בתודה,XPloiT.Codebase
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.
-
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. אין לי מושג למה אבל כבר כמה חודשיים שהגלגלת של העכבר שלי קיבלה חיים משל עצמה. הכל התחיל כאמור לפני כמה חודשיים, אחרי שיש לי את העכבר כבר שנה בערך (יש לי אחריות לחמש שנים), יום אחד התחיל העכבר לזוז למעלה ולמטה בצורה אקראית ומה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לבטל את הגלגלת בדרייבירים העכבר! (כן שמתי על 0 scroll וגם במנהל ההתקנים ניסיתי לעשות ביטול לגלגלת). עוד תופעות מוזרות, העכבר משתגע הכי הרבה כאשר מפעלים אותו, אם אני לא משתמש בגלגלת אז היא נרגעת (אל תגידו לי אז אל תשתמש בה כי פתאום מגיע אלי החבר שרגיל להשתמש בה והורס לי את היום ). (ניסיתי אפילו לשאוב אבק מהחריצים שיש בין הגלגלת בניסיון נואש אחד) אה כן פרט אחד קטן אחרון... אני לא מוצא את הקבלה של העכבר אז …
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לפני כשעה עבדתי במחשב והייתה הפסקת חשמל לבערך חצי שעה. מיד כשהיא קרתה חסמתי את החשמל מהספק כוח ע"י הכפתור שלו מאחורה (אם זה בכלל עוזר במשהו ) בקיצור, האם הפסקת חשמל יכולה ליפגוע במחשב אם הוא דלוק כשהיא קורת?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-