תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב. הבעיה החלה כאשר הופיע לי מסך כחול עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק. עשיתי הפעלה מחדש והמאווררים הcdrom והדיסקים קשיחים עובדים, אך הביוס לא עולה ושום דבר למעשה לא עולה על המסך. כמו כן האורות של המקלדת לא נדלקים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק הבעייתי והמחשב עלה. אך לאחר שניסיתי להוציא אותו לגמרי מהמארז וניתקתי איתו את כל ההארד דיסקים שהיו לי המחשב חזר לבעיה שהייתה מקודם. מחשב נדלק מאוורים עובדים cdrom עובד . המחשב אינו משמיע אף ציפצוף בהפעלתו. ושום דבר לא עולה. נתקעתי. בדקתי את ההארד דיסק הבעייתי במחשב אחר ולא הייתה בעיה.. מה עליי לעשות? [ תודה לעוזרים..
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שבזמן שאני משחק וצורב בו זמנית המחשב יזוז כמו צב ,והאם גלישה נחשבת לצרכן רציני של משאביי מערכת??? רצויי לציין כי בבעלותי מעבד כפול ליבה (2.4 לכל ליבה), לוח אם של גיגהבייט 945P S3 ,הבעיה הזו משגעת אותי מהסיבה שקניתי את המעבד הזה בכדיי לא להיתקל בבעיות האלו של איטיות האם ניתן בדרך כלשהי להתגבר על הבעיה בעיקרון קיימות תוכנות המהרה בלוח האם אבל אינני מעוניין למתוח את איבריי החלקים בשלב זה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם מחשב של חבר. הלוח הוא D915PSY של אינטל ויושב עליו כרטיס מסך של ATI X300. המחשב עצמו מתחיל לעבוד כאשר לוחצים על הכפתור, החלקים מקבלים זרם. אין תמונה על המסך (פוסט) ואין צפצוף של הלוח (דבר שנהוג בלוחות של אינטל). חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלפתי ועדיין אין פוסט. מה יכולה להיות הבעיה.? אני מנסה לעשות פוסט פשוט רק לראות שהמחשב עולה, לכן ניתקתי את ה HDD, DVD, Floppy ושאר הירקות. ניסיתי להגיע לפוסט גם בלי הזכרונות ועדיין כלום. אני חשוב שהלוח הלך, מה אתם אומרים? חשוב לציין המאוררים מסתובבים, וכולם מחוברים ללוח והמנורה שעליו דולקת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בשבועיים האחרונים אני שם לב שאני הולך למנהל המשימות ואז לביצועים אז הוא מראה שהשימוש ב=cpu הוא מעל 50 אחוז קבוע..וזה מאט את המחשב.. אני לא יודע למה זה אם אפשר בבקשה עזרה.. (זה קורה גם אם אני לא מפעיל משחקים או תוכנות) יש לי 2 ג'יגה זיכרון ודואל קור 1.86 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?
-
- 10 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי: הוא פתח את המחשב רואה שהספק לא עובד אם כי המאוור שלו עובד. נראה כאילו חלק מהחשמל כן מגיע למחשב כי האור בCD למשל פועל, המחשב עצמו כמובן לא עובד. הוא חושד בהספקות חשמל שהיו לאחרונה בבניין שגרמו לבעיה הלא לגמרי ברורה. 1. יש לכם מושג מה הבעיה? 2. כמו כן ישמח להמלצות למעבדה אמינה באזור חיפה (עדיף באזור מרכז חורב). אפשר גם להשאיר לי הודעה פרטית אם אסור לפרסם בפורום. 3. במידה ואכן הספק הוא מקור הבעיה, מהן החברות המומלצות (נראה לי שהוא צריך ספק של 400W)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי ערכת רמקולים 5.1 ואני לש שומע את הבאס טוב....כאשר אני בודק בתוכנה realtek HD audio manager את "הבאס" נשמע לי בצליל שלו דרך רמקול אחר וכאשר אני עושה על אחד הרמקולים אני שומע את הבאס. (חמשת הרמקולים שלי מחוברים לבאס ומשם למחשב) ולמחשב שלי יש כרטיס קול של 7.1 ערוצים!!!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-