עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הQ-Flash לא נותן לעדכן לשום גרסה מעל FF ששוקלת יותר מ1MB. מחר צריך להגיע עלי מעבד חדש שדורש גרסה FH1 ומעלה. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by dodhaloy,

שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by THELAD,

שלום רב חברים , היום בצהריים כאשר באתי לפתוח את המסך של המחשב (המחשב היה כבר פתוח) גיליתי לתדהמתי כי קיבלתי מסך כחול. -לא החלפתי\הוספתי חומרה. -לא התקנתי לאחרונה שום דבר ... מספר השגיאה הוא : XXX STOP: OXOOOOOOOA (0X00000016, 0X00000002, 0X0000000, 0X804E11D2) העלתי קבצי Minidump, והם מצורפים להודעה זו. תודה רבה לכל העוזרים, בברכה, אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by ejay,

היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by elixvx,

שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by avi333,

שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רב, שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר. שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי הת…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Avivsa,

שלום, קניתי לפני מספר ימים מחשב ויש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני מפעיל את המחשב (עד לרגע שבו הווינדוס נטען) יש מלא תקתוקים מוזרים שבאים מהמחשב (ככל הנראה מהלוח אם) זה נשמע כמו רעש של מתג שנפתח ונסגר או משהו כזה... בכל אופן, כאשר יש את הטעינה של הווינדוס (ויסטה) התקתוקים חוזרים וכאשר יש את התקתוק אז הטעינה של הווינדוס (מד ההתקדמות) נעצר ל3 שניות ואז הווינדוס עולה... כאשר המחשב מופעל הרעש הזה נשמע אחת ל-4 שעות. מזה יכול להיות?? ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי משהו מיוחד, זה ממש רעש פיזי ולא צפצוף רגיל של הלוח שהמחשב נדלק, כאילו מתג זז לאון ואוף... המחשב שלי: מעבד E8200 לוח אם: Asus P5K Se זכרון מושקין 2 כפול 2 גיגה (סה"כ 4) דיסק קשיח 1 (מערכת הפעלה): 500 גיג…

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Googleness,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by avi-G,

שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?

18. Started by ybass096,

אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by יאיר יאיר,

שלום יש לי מחשב ישן של דל ווינדוס 7 והיום הוא נפל לי על הרצפה והוא נותן לי הודעה כזו

20. רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

22. היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  24. טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.