עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yanir7,

שלום אנשים, חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  2. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by i022052,

יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש

4. Started by kkffiirr,

מצ"ב התקלה. איך אפשר לאבחן מה הגורם? לפי מה שידוע לי זה דרייבר או התקן, איך מזהים מה נמצא בטווח הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by grenka,

יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by amirusus,

המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by EasyPooper,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by מושי,

ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. אהלן אנשים, סתקלו קניתי מחשב נייד LG R400 כבר די מזמן. והוא עבד יחסית לאט כבר מהתחלה {בהשוואה למחשב הביתי שלי עם WIN XP} אבל זה לא ממש הפריע לי. עכשיו כעבור כמה זמן זה התחיל די להציק לי... פתחתי את TASK MANAGER כדי לראות כמה זכרון פנוי יש לי והנה מה שקיבלתי: *סתקלו תמונה מצורפת* קיצר אני לא מבין, רשום שם FREE MEMORY 0 אבל מצד שני רשום USED MEMORY 687... איזה מהנתונים נכון? כי חשבתי לקנות עוד ג'יגה זכרון כי חשבתי זה יפתור ת'בעיה אבל עכשיו אני לא בטוח... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by גימלים,

בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by VL,

המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  13. כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...

14. יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by noel,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. מחשב פנטיום 4 סוקט 478. מדי פעם המחשב נתקע ללא תגובה. שמתי לב שאם אני משחרר את הקירור של המעבד ומחזיר אותו - המחשב נדלק שוב. לאחרונה זה קורה המון והמחשב כבר לא נדלק. במעבדה אמרו שזה ה-CPU, אז קניתי מעבד אחר שעבד שעה ואז שוב אותה בעיה. החלפתי מארז, ספק - כלום. הוצאתי הכל והשארתי רק כ. מסך וסטיק אחד של זיכרון - כלום. הוצאתי כ. מסך! (כדי לשמוע לפחות את הצפצוף) - כלום. החלפתי בטריה של CMOS - כלום. אני חושב שאולי יש בעיה בלוח או בתושבת של הסוקט 478. איך אפשר לפרק אותה ולנקות?? אני לא רוצה להשקיע עוד 200 שקל בלוח אם לפני שאני יודע מה הבעיה תודה!!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by dudi89,

ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by dranzer,

שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by itzikcore,

שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.

24. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by Doctor Robert,

היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים