עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sofix4,

יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני לא יודע איך זה קרה יש לי 500G WD פיצלתי ל3 מחיצות ואחד נעלם! ואיתו 200G בערך....מה עושים!?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by shmuel91,

היה לי 512 מגה זיכרון פנימי אני קניתי אותו סוג של קרטיס של עוד 512 אני שם אותם ביחד הוא מפעיל תמחשב מחדש הוא מביא אותי למצב של בחירה של safe mode אני שמתי את הקרטיס החדש והוא עובד מגיע לשולחן עבודה אבל ששני הקרטיסים ביחד הוא לא נותן לי להכנס לשולחן עבודה הוא זורק אותי בבקשה מה אני אמור לעשות כדי שיופיע לי שהיה זיכרון 1024 וזה יגיע לי לשולחן עבודה משהו נוסף החיבורים נכונים וטובים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rrt,

שלום! יש לי כרטיס זכרון SD שלא מזוהה במצלמה ובקורא כרטיסים. אני רוצה לבדוק אם פירמוט יפתור את הבעיה אבל אין לי מושג איך אני יכול לפרמט אותו כאשר המחשב לא מזהה אותו בכלל כשאני מכניס אותו לקורא כרטיסים. יש למישהו פתרון\רעיון? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Oranili,

שלום לכולם! אז ככה המחשב נדלק אבל לא מראה כלום על המסך! רק נדלק .... לא מגיב לכלום רק הסידרום יכול להיפתח מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Dops,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by The.Game,

אז ככה.. יש לי מחשב בן חודשיים בערך לוח אם של GIGABYTE P35 ומעבד CORE2DUO בקיצור המחשב עושה לי בעיות.. שומדבר לא מופיע כשאני מדליק את המחשב, רק מצב בטוח עובד הווינדוס לא נכנס באופן נורמלי למחשב יש לי וינדוס ויסטה.. אני חושב שזה הבעיה והייתי מפרמט אם יכולתי אבל אפילו ההתקנה של הדיסק פירמוט לא עובדת גם בהתחלה כשיש את הציורים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם לא מופיעים לי כל המחשב חשוך ואז פתאום מופיע הפעלה במצב בטוח.. למה הווינדוס לא קורא לי את הדיסק.. עזרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by giloman,

הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל מפרטו של המחשב הנ''ל הוא AMD Athlon 64*2 3800 939 MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U ) ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב וספק ג'נרי של IVORY מפרטו של המחשב השני הוא AMD Athlon 64 30…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by pincher77,

התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by tomer_et,

עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by Spring,

כל המסך, התהפך בצורה כזאת שהשורה הכחולה שלמטה בווינדוס עכשיו בצד ימין והכל בצד ימין.. מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר את זה? אגב זה וינדוס ויסטה, ועשיתי את זה ע"י לחיצה על כפתורים כלהם ככה שאי אפשר לתקן את זה דרך המסך עצמו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Rivking134,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי את ה-HOTKEY איזה אפשרויות יכולות להיות? כדי להעביר את התמונה ממחשב אחד למחשב שני... זה מכשיר שמתחבר לשני מחשבים עם מסך אחד ויש סוויצ' מובנה בתוכו זה לא בא עם כלום רק המכשיר אין חוברת או הסבר או דרייבר שם המודל: KVM02P תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by MIKI23,

בדיקת כרטיס מסך 6600 GT AGP מה לא בסדר עם הכרטיס ואם תוכנה אחרת שבודק ביצעוים ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by nvaknin,

שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב

• 3 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.