עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Niv golan,

שלום קיבלתי מחשב פנטיום 3 ויש לו איזה בעיה רצינית ... כאשר הייתי מדליק את המחשב הוא היה מצפצף ולא היה תמונה על המסך....החלפתי כרטיס זיכרון ולא היה יותר את הצלצולים אמרתי אולי כרטיס מסך ...החלפתי כרטיס מסך ועדיין לא רואים תמונה על המסך והמאוורר של הכטיס מסך עובד.. המאוורר של המעבד עובד...הספק כוח עובד...סידרום נפתח...יש בו כרטיס מסך ita וכרטיס קול אני לא יודע איזה סוג...יש usb בנוי על הלוח מה אני עושה תעזרו לי בבקשה כי אני כבר מיואש .... תודה..

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by Trout,

שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by stone cold,

לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by ccc,

זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. Started by yotamavi,

התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  6. טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  8. דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. יש לי דיסק קשיח SATA 2 אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף IDE - מה צריך לעשות???? חיברתי את הדיסק למחשב בלי ג'מפר וכשהמחשב עולה הוא מזהה את הדיסק הראשון כ- MASTER ונותן פרוט לגביי הפירמה של הדיסק ושורה מתחת הוא רושם שיש SLAVE אבל לא רושם את הפירמה שלו, כאשר המחשב עולה אני לא רואה את הכונן החדש- לא במחשב שלי ולא ב - COMPUTER MANAGEMEN מה עוד צריך לעשות כדיי שיזהה את הדיסק???

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שגורמת לו לקפוא רק בזמן שלא נוגעים בו, בזמן שעובדים עליו המחשב עובד מצויין כמו כן לפעמים כאשר הוא קופא גם נשמע רעש של זמזום חזק מהמחשב לא הצלחתי עדיין לבודד את הרעש אבל עושה רושם שזה מגיע מכיוון הספק. כל הדרייברים מעודכנים והרצתי בדיקה גם לזכרונות וגם לדיסק קשיח והבדיקה יצאה תקינה. כמו כן כל מצבי השינה, כיבוי HD, שומרי מסך וכו' מבוטלים. פרטי המחשב: CPU: AMD thlon II X3 435 MB: Gigabyte GA-880GM-UD2H RAM: Kingston 4gb GPU: Radeon 5450 PSU: HEC raptor 450W HD: Seagate Barracuda 720.122 500gb OS: WIndow 7 64BIT תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by yitzchaking,

משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by srulikg,

יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  15. יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. Started by hardgore1,

עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by dR-TraNce,

אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by Itzik208,

א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  20. יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  21. שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  22. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  23. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by Ayala H,

מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)

25. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…

• 9 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים