עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by srulikg,

יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני עושה עם המחשב הנוכחי שלי. מדובר ב Amd 896 Mhz (9X99.66 , צ'יפסט של VT8363 Apollo KT133 של VIA, לוח מסוג Chaintech 7AVA, זכרונות של Kingston 256 sdram ( שתי סטיקים כל אחד של 128) כרטיס מסך של Hercules - g Force 2 Mx400 32mb , דיסק קשיח של IBM - DLTA307045 של 45g 7200rpm, אני חושב שמחשב חדש הוא הפתרון בשבילי אבל רציתי לשאול אותכם, האם כדי לשדרג?, או שמע קניה של מחשב חדש תיהיה הפתרון בשבילי, תודה לכל העוזרים, עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by yosibbb,

שלום אני מדליק את המחשב הוא עובר למסך שחור ניכבה ונידלק שוב וחוזר חלילה מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

6. Started by slrr,

המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by Meir R,

שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. Started by tsvika,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?

9. Started by dkaro,

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. Started by James,

שלום פורום HW יש לי את הבעיה הזאת כבר תקופה דיי ארוכה (אני חושב שאפילו רשמתי עליה פה, לא זוכר..). הבעיה היא בכרטיס המסך R9600P.. במשחקים אני רואה משהו כזה: http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062036.jpg http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062037.jpg לא במשחק זה קורה, גם בוינדווס זה קורה...תסתכלו על זה: http://www.pictor.co.il/sty/100448/2228654.jpg זה קרה לי גם עם הכרטיס R9500P, שלחתי לחברה ממנה קניתי והטכנאי שבדק את הכרטיס אמר שאכן יש בעיה אבל הוא לא יודע מהי (קצת מוזר אבל לא משנה) אז החלפתי וכרטיס R9600P ואותה הבעיה..יש דרייברים מעודכנים, פורמטים לא עוזרים. ברור שזאת בעיית חומרה..OC לא עשיתי לשום רכיב המחשב שלי.. WIN XP PRO P4 2.0 Intel 845BG R9600P של הר…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  12. יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Raiden,

שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  15. התחדשתי במערכת I5 ואני צריך קצת עזרה עם ההגדרות בביוס. המערכת הקודמת אשר התעסקתי לה בביוס וביצעתי בה O.C. הייתה P4 2.8C על לוח ABIT וכאן העניינים קצת שונים. זה המפרט: אין כל מטרה לבצע O.C. הדבר היחיד שאני רוצה רוצה זה לוודא שהכל מוגדר בסדר מבחינת מעבד (תדרים ומתחים) ומבחינת הזכרונות (מתחים, תזמונים ותדר שאמור להיות 1600). אשמח אם תעזרו לי בשלב זה לדעת את המתח בו אמור להיות המעבד (כרגע סביב ה1.15-1.3) ואני מאמין שאת התדרים אני יכול להשאיר על AUTO וזה יהיה בסדר. בנוגע לזכרונות, על איזה מתחים הזכרונות האלה אמורים לעבוד? 1.65? הלוח נותן להם בAUTO 1.58 וכשאני עובר שם לאופציה של X.M.P (אגב, אשמח להסבר לגביה), מופיעים התזמונים 7-8-7-24 והמהירות 1600MHz אך המתח עומד על 1.6…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by nati86,

שלום לכולם, טוב אז ככה: יש לי מקלדת ועכבר ששניהם PS2, הם המתחברים לממיר של USB ומוארכים ע"י כבל USB מאריך - 5 מטר. להלן הבעיה המוזרה: עכבר עובד טוב. ובמקלדת (שהיא מולטימדיה) המקשים של המולטימדיה עובדים תקין אולם המקשים הבסיסיים אינם מגיבים, מה גם שהNUM LOCK והCAPSLOCK לא מגיבים - אין תאורה במקלדת. בSAFE MODE המצב תקין לחלוטין. יש לי WINDOWS 2000. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by ruler,

שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by mystikal,

שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by gagu,

יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. שלום, בעיה של מעט מקום בכונן SSD לאחר פרמוט. איך יכול להיות שמערכת הפעלה במשקל כזה?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  23. Started by stone cold,

לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by assaf990,

שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שום קובץ גם פלאגינים :-\

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים