עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yitzchaking,

משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. יש לי דיסק 1 טרה עם מערכת הפעלה XP. אני רוצה להעתיק את המחיצה של הXP בגודל 20 גיגה לדיסק אחר שהתפנה לי בגודל 320 מגה. על הדיסק שהתפנה היתה מותקנת מערכת WIN7 . איך אפשר להעביר את הXP לדיסק 320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  3. אני חושד שהספק אולי לא מספיק חזק. יש לי ספק 350W מעבד P2.4 כ.מסך NVIDIA 6200 זיכרון 1GB DDR ו 2 HD קיימים (הנוסף הוא כבר השלישי) האם אני צודק או שיכולה להיות בעיה ב HD הנוסף?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Idan_S,

שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן

5. Started by zagreb,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by dR-TraNce,

אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by idani1983,

שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Karoni,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by greenvector,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by webcort,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרהה ומעצבנת ..שאני מפעיל את המחשב הוא עולה עד לחלק של הטעינה של XP..לאחר מכן המסך פשוט נכבה. תוך כדי המחשב ממשיך לעבוד ונכנס לווינדוס (רק שלא רואים כלום על המסך) אפילו הצלחתי לכבות אותו דרך המקלדת על בליינד. ואני כן מצליח להיכנס לווינדוס דרך סייפ מוד או VGA מוד..מה יכולה להיות הבעיה? דברים נוספים שאני חייב לציין: -אצל חבר שלי המחשב שלי עובד מצויין! הכל עולה! ככה שזה לא בעיה בדרייבר של כ.מסך -דרך VGA מוד הווינדוס מזהה את הכרטיס מסך..אז זה לא בעיה של חיבור לקוי.. -אין וירוס בדוק -הכל בפנים בסדר גמור..הוצאתי והכנסתי כ. מסך + זכרונות, ניקיתי , מה לא. -המסך שלי עובד טוב מאוד , זה לא בעיה במסך! -לא התקנתי שום דבר לאחרונה שיכול לגרום לבעיה הזאת.. פרטים נ…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by asafasaf,

שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by ManhattanProject,

אחרי פחות מ15 דקות של משחק בBAD COMPANY 2 המחשב הופך ללאגי בטירוף לאיזה עשר שניות ואז עושה ריסטארט... זה המפרט http://img339.imageshack.us/img339/9009/13541762927365.png באיזה תוכנות לעשות בנצ'מרק?(פשוט שאני לא אוריד סתם תוכנות)? 3DMARK PCMARK? עוד משהו? יש סיכוי שיש משהו לעשות מעבר ללהחליף חומרה? המחשב פשוט מספיק לי, ואני אתבאס להחליף משהו עריכה:עשיתי DRIVER SWEEPER והורדתי את הדרייבר האחרון

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by e-d-a,

קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  21. יש לי סי.די.רום, צורב, פלופי וכונן קשיח. עכשיו הצורב מחובר עם כבל IDE ואז ללוח האם הסי.די.רום מחובר לכבל IDE שמחובר גם לכונן הקשיח ואז ללוח האם הפלופי מחובר לבד עם IDE משלו הסי.די.רום מוגדר בסלייב בחיבור עם הכונן קשיח עכשיו רציתי לדעת אם זה היה חכם לחבר בכבל IDE את הסי.די.רום ואת הכונן קשיח ביחד? לא היה עדיף לחבר את הצורב ואת הסי.די.רום ביחד והכונן הקשיח לבד? דרך אגב הסי.די.רום עושה מלא בעיות והוא לא יכול לקרוא דיסקים (כבר מהיום הראשון שקניתי את המחשב), אז יכול להיות שזאת הבעיה.

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  22. חיברתי מכשיר למחשב, במאפיינים של המכשיר הנפח מלא- אך כשאני נכנס למאפייני תיקיה שהיה בה כחמש ג'יגה - היא ריקה, לכאורה אין זה ענין של קבצים מוסתרים, אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by GB,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן הפעלת הווינדוס המחשב רושם: disk boot failure insert system disk and press enter מי שיודע שיענה בבקשה

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by ProRules,

היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by a.y.f,

מה זה RAID 10 ראיתי כאן הדרכה על RAID 0 RAID 1 RAID 5.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים