תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מפרט: CPU - AMD 2400+ mobo - GA-7VRXP v1.1 video card - MSI ti4200 64mb memory - 2 sticks of 2700 256mb בעיה: כאשר אני מתחיל להתקין ווינדוז XP הוא מגיע לשלב שהוא רושם "SETUP IS STARTING WINDOWS ואז הוא נתקע ולא ממשיך WINDOWS 98 עובד פיקס. מה לעזעזאל הבעיה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים כתבתי כאן שהייתה לי בעיה עם יו-טיוב, אני מתנצל שאני פותח דיון חדש אך ניסיתי להגיב בנושא שפתחתי קודם אך לא הצלחתי, אלא רק דיון חדש. היה לי וירוס בשם adpeakproxy הורדתי כלי להסיר אותו.. ולאחר הריסטרט המחשב לא מתחבר לגל דפדפן שהוא אך יש רשת ויש פינג, אך הדפדפן לא עולה, אפילו סקייפ לא מתחבר. אני כרגע דרך הפלאפון אז משהו כן עובד תודה רבה ואודה לעוזרים יום טוב
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשרציתי לראות סרט ב YOUTUBE קפצה הודעה this movie is not avalibole in your country איך עוקפים את זה כדי שאוכל לראות את הסרט ?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
https://www.msi.com/Laptop/GL63-8SX-GTX/Specification MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 זכרונות Crucial 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) SR X8 SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS8266 תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אחת לשבוע- שבועיים יש לי בעיה של מסך כחול מעצבן. אני לא יכול להעיד על פעולה ספציפית שאני עושה שגורמת לכך. בד"כ זה קורה לי בזמן גלישה באינטרנט. (או בWIFI או דרך נטסטיק, לא משנה.) עוד תופעה שנצפתה בערך ממתי שהתחילו המסכים הכחולים: הנטסטיק של חברת novatel שרכשתי לפני כשנה מפלאפון נתקע אחרי כ10 דק' גלישה במחשב הנייד שלי (שבו הבעיה של המסכים כחולים) ואילו במחשב הרגיל בבית אפשר לגלוש דרכו בלי שום בעיה. על שני המחשבים אותה מערכת הפעלה (WIN7 Ultimate) שהותקנה מאותו הדיסק. מצורף קובץ עם המידע של הDMP. אני לא מבין איך לקרא אותו אז אשמח אם מישהו שיודע יוכל להצביע לי על הבעיה... תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר התקן של SATA 2 ל SATA 1 ולהפך? כמו בחיבורי USB שההבדל היחיד הוא במהירות אבל כמובן שהכל נתמך
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שהיה בו הארד דיסק 80 גיגה עם חיבור IDE קניתי הארד דיסק חדש של WD 640 גיגה עם חיבור SATA חיברתי את ההארד דיסק החדש, הרצתי WIN XP, זה עשה פירמוט זריז וכאן מתחילה הבעיה ברגע זהמחשב בא לעשות התקנה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול ורושם לי על עדכון ביוס או משהו כזה מה אני אמור לעשות ואיך? בדקתי ובביוס עצמו והוא מזהה את ההאד דיסק החדש אני כבר לא יודע מה לעשות יכול להיות שההאד דיסק תקול?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לפרמט וכזה בקיצור כשאני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריכסט אחרי זה זה אומר ללחוץ על כפתור כלשהו אבל המקלדת לא עובדת , היא עצמה תקינה אבל לא מגיבה במקומות לפני שהוינדוס עולה זאת אומרת, לא יכול גם להכנס לביוס במחשב אחר היא כן עובדת. אנלא יודע מה לעשות עכשיו .. המקלדת היא אלחוטיט, ויש תדבר הזה שבלעדו אין קליטה למקלדת. ועליו יש 3 נורות שמראות מה כן עובד זה מראה שרק משקי הF1 וכו עובדם ואחרי שאני כבר מפעיל תוינדוהיס,נדלק עוד נורה שהיא אומרת שהמקלדת עובדת וסוללות והכל שמתי חדשות ועדיין אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-