תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
איך אני מזהה לאיזה usb מחובר המודם שלי ? אני יודע שזה נעשה דרך מנהל ההתקנים אבל לא יודע איך.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנות כ-5 שנות פעילות פוריות מחשבי הפסיק לעבוד. בדיקה שערכתי גילתה שהדיסק שווק חיים. טוב חשבתי, נחליף דיסק ונעביר אותו לבני הקט. החלפתי לדיסק אחר, ישן אולם תקין. ה-bios מזהה את הדיסק ללא בעיות אולם מערכת ההפעלה מסרבת להתייחס אליו בעת ההתקנה. ניסיתי מספר דיסקים נוספים ובכול פעם אותה בעיה. ביצעתי low level format דרך ה-bios והדיסק עשה רעשים של מגיב. אולם, בכל הפעלה של fdisk או format מערכת ההפעלה לא הצליחה לגשת לדיסק. דיסקים נוספים הגיבו באותו אופן. האם סביר להניח שה-mother board נדפק ? ואם כן, האם יש דרך לתקנו ? מדובר במחשב פנטיום 200Mhz P1 64Mb זכרון ודיסק של 3Gb אודה לכל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי HD של 3TB, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה רק 2TB ומראה לי עוד 780GB, שאני לא יכול לעשות איתם כלום ... כלומר, כשאני הולך ל MANAGE (לחצן ימני כל המחשב שלי), אני רואה שם אתץ ההארד דיסק מחולק ל 2, ל 2TB הוא נתן לי לעשות פורמט ולחלק השני שהוא 750GB הוא מראה לי אותו אבל לא נותן לי לעשות איתו כלום, כאילו הוא לא שמיש. מה אני עושה ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
קיבלתי מאבא שלי זיכרון 256MB 133MHz ואין לאף אחד מאיתנו מושג של מי הזכרון הזה. יש עליו כמה מדבקות: אחת שרובה ברקוד, מתחתיה כתוב מספר סידורי ומתחת לזה 256M-133A אחת שכתוב עליה S.I.C ומתחת לזה 256 02 עוד אחת: בלמעלה כתוב Spt18-05-10 2/2 - וברקע כתוב spt בצהוב (מעין Watermark) באמצע יש ברקוד למטה כתוב - 022:2787 על הצ'יפים עצמם כתוב ABOX בגדול, כנראה שם החברה AE128M SD-7 PC133 0203 השאלה שלי היא - של מי הדבר הזה? זה טוב? בתודה מראש, נועם.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של gygabyte מדגם 8iexp וזיכרון DDR של 400Mhz. לאחר הורדת הגירסה החדשה של ה- bios הוא מכיר את גודל הזיכרון (256 ) אבל מגדיר אותו כ- 266Mhz. האם מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לו לזהות אותו כ- 400Mhz?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים שלוש לאחר כל העידכונים שביצעתי ולאחר שהתקנתי את האנטי וירוס nod32_2008 התחיל להופיע לי כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי התקן של כונן תקליטונים :a אך הוא אינו קיים אצלי מה עלי לעשות כדי שהוא לא יחזור כלל לאחר שמחקתי אותו מהרשימה של מנהל ההתקנים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכרטיס הקול שלו הוא מובנה על הלוח...אין לי מושג איזה דגם הוא ומה הדרייברים מאחר ומעולם לא השתמשתי בו...עבדתי עם כרטיס קול מקצועי יותר שקניתי בנפרד...כיום ניתקתי את הכרטיס שקניתי בנפרד ואני רוצה למצוא דרייברים של הכרטיס קול...ואין לי מושג איזה דגם הוא ושל איזו חברה...איך אני מברר? דרך זיהוי חומרה בוינדואז הוא לא מצא כלום..האם יש תוכנות שסורקות ויכולות להגיד לי את הדגם והיצרן? אם כן מה שם התוכנה תודה מראש מקוה שתעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שבוע טוב, הסיפור הוא כזה - לאבא שלי יש מחשב מאולתר כזה, עם חלקים ישנים בלבד, והוא איטי וכל הזמן נתקע, מסכים כחולים, כאילו שיש לו בעיה רצינית אבל אני לא מצליח לזהות אותה. המפרט הוא כזה: AXP 2000 בן 4 שנים 512MB Samsung - שני כרטיסים של 256 בני 4 שנים. Abit NF7 בן שנה וחצי Maxtor 40GB - בן 5 שנים XFX 6600GT 128 - בן שנה מארז וספק 350 ג'נרים בני שנתיים בערך. אלו הדברים החשובים. הטמפ' נעה בין 60-50, במאמץ אי אפשר לבדוק כיוון שהמחשב אפילו לא מצליח להריץ 3dmark2001, עושה ריסט באמצע. המחשב נתקע גם במשחקים וגם בעבודה אקראית באינטרנט. כבר המון זמן שאני עובד עליו, ידוע שהבעיה לא בלוח אם, ולא בכרטיס מסך, כי גם לפני שהחלפתי את שניהם וגם אחרי היו את הבעיות האלה. :s05: …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קיים ברשותי לוח אם של חברת ECS אשר יכול לתמוך בכל המעבדים מסדרת P4 The PGA Socket 478 Supports Intel Pentium 4 series CPUs Supports up to 533 MHz Front-Side Bus הבעיה היא שברשותי מעבד P4 2.4 GHZ והלוח אם מזהה אותו כ 1.8 אייך אני פותר את הבעיה הזו בביוס כל האפשרויות שקשורת למעבד נעולות משמעות הלוח אם בוחר אוטומטית,תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-