תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. בימים אלו אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי, אך יש בעייה אחת שמונעת ממני לעשות זאת... ככה, המחשב שלי כרגע הוא : p4 1700mhz Asus p4s8X סוקט 478 כרטיס כל 5.1 Creative. כרטיס מסך 6600 256 מגה AGP זיכרון 512 DDR הרץ 266mhz ספק כוח 300WAT (נידמה לי) ואני מעוניין לשדרג אך ורק ל AMD 3500+ 64 וללוח Asus A8v-MX מבדיקה שערכתי הלוח שאליו אני רוצה לשדרג מתאים לזיכרון ולכרטיס המסך.. השאלה שלי היא כזאת.. האם יהיו עוד דברים שאני אצטרך לשנות או להוסיף כאשר אני ארכיב את המעבד והלוח החדשים? (לדוגמא - מאוורר ..) האם צפויות בעיות נוספות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב פלופי למחשב ובשביל זה אני צריך לפרק את המארז ולנתק את המחשב מהחשמל. בספק כוח שלי מאחורה יש אפשרות לכבות אותו או לא (יש כפתור עם --- ו- O). כשאני מנתק את המחשב מהחשמל, לכבות את הספק או שלא צריך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, לפעמים אני מבחין בפס אדום לגובה ברוחב פיקסל אחד בצידו השאמלי של המסך. זה לא מופיע תמיד. ייתכן שזה בגלל שהמחשב דלוק הרבה שעות ? מחשב נייד של HP מדגם Pavilion zt3447EA 10x.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש intel duo core 6300 gigabyte 965p-s3 2xtwinmos 667MHz 512MByte gigabyte 7600gs HDD WD 160G sata HDD WD 160G IDE (פשוט היה לי אז שמתי אותו במחשב החדש) dvd rw pioneer 111d foxconn 570A + 400W אך אין לי דקת נחת מהמחשב. לפחות פעם ביום זורק מסך כחול. בהתחלה התקנתי דרייברים ללוח אם מהדיסק המצורף ואחרי מסכים כחולים פיענחתי MINIDUMPS והיה סלט: פעם כרטיס רשת, פעם כ. מסך, פעם זכרון, פעם סתם win32k.sys. כמה וכמה פעמים עשיתי פירמוט והתקנתי XP מחדש.פעם אחרונה התקנתי בזהירות דרייברים הכי חדישים להכל עם איתחול אחרי כל אחד ואחד. עבד יום אחד ולמחרת הודיע בצבע כחול: I'm back . MINIDUMP הודיע על win32k.sys. הרצתי MEMTEST הכל היה תקין, למרות שהרצתי…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שעובד עם 2 סוגי זכרונות SDRAM DDRAM תמיד היה מחובר הזכרון של DDRAM 128 עכשיו אני בא לשים בסלוט השני של DDRAM כי יש סלוטים ופשוט זה לא עובד יש 3 ציפצופים ארוכים... הוצאתי את הזכרון החדש... והשארתי רק את הישן ויש ציפצפים!!! למה?? זה עבד כל הזמן !! העברתי לסלוט שני, החלפתי זכרון למשהו אחר לא אותו אחד מקודם וזה עושה צפצופים. אני שם זכרון SDRAM ומוצי את הזכרון מDDRAM ועובד!!! אבל למה זה עובד SDRAM מתי שתמיד זה עבד עם DDRAM ***אני עשיתי ריסטרט לביוס לא עזר מה נדפק הסלוטים|???
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-