תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנה שעולה כל הזמן. למרות שמבטל אותה ממשיכה לעלות בהפעלה מחדש.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני עובד במכונה וירטואלית, אם המכונה נדבקת בוירוס, הוא בהכרח מתפשט למחשב האמיתי? מה הסיכונים באמת? כי אחרי הכל המכונה הווירטואלית היא בסך הכל קובץ בתוך המחשב, וקובץ יכול להינגע על ידי וירוס. אז האם יש יתרון בעניין הזה למכונה וירטואלית או שאין ? אשמח לתגובות
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח, מ. הפעלה Win 10, דיסק קשיח 500GB. התחיל מהיום. המחשב קפא ונתקע בעליית המערכת, כשהוצאתי את הדיסק קשיח מהמחשב, המחשב חזר לעצמו והפסיק להיתקע. החזרתי את הכונן למחשב ובחלון "המחשב שלי" הכונן נעלם משם, גם בניהול דיסקים. העלתי את המחשב ב-Safe mode וסרקתי את המחשב עם Spybot שלא מצא כלום, Malwarebytes שמצא 4 קבצי Unmalicious וסרקתי עם תוכנות אנטי וירוס אונליין של Eset ועוד אחד שגם מצא איזה משהו. בדיסק הנ"ל יש הרבה מידע אישי שחשוב לי ולא גיביתי אותו הרבה זמן. חיברתי את הדיסק חיצונית למחשב נייח אחר ובניהול דיסקים קיבלתי הודעה שבשביל לגשת אל הדיסק אני צריך לאתחל אותו, כמובן שלא עשיתי את זה. התקנתי תוכנה Get data back for NTFS והתוכנה לא זיהתה כלל את הכונן. חיברתי ב…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? לצערי אתמול גיליתי שהמחשב שלי נדבק ב"וירוס כופר", למזלי גיליתי את זה בזמן והוא לא הצליח להצפין את כל הקבצים שלי. ההצפנה התגלתה בהארדיסק הפנימי וגם בהארדיסק החיצוני שלי, ניתקתי אותם והתקנתי ווינדוס חדש על הארדיסק אחר לבנתיים. יש לי כמה שאלות: - איך הוירוס מתפשט? האם הוא מצריך חיבור לרשת האינטרנט בשביל זה? או מספיק שיש איזה סרוויס שרץ ברקע? - אני רוצה להעביר את הקבצים הלא נגועים להארדיסק חיצוני אחר, אם בטעות יעבור גם קובץ נגוע - הוא יוכל להתפשט שוב על הקבצים האחרים? (ההעברה תתבצע כבר על ווינדוס חדש נקי). - איך אפשר להתגונן נגד וירוס כופר? (חוץ מהכללים הברורים של פתיחת קבצים / מיילים לא מוכרים / אתרים / טורנטים וכו' - האם יש תוכנה ממש טובה כנ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי אתמול בלילה המחשב היה איטי ברמות נכנסתי למנהל המשימות וגיליתי שתהליך system משתמש ב 100 אחוז CPU סגרתי אותו והוא חזר תוך כדי פתיחת מיקום קובץ ראיתי שתי קבצי DLL miner usft_ext ועוד הרבה קבצים מוסתרים וראיתי עוד הזכר לביטקוינס אבל לא זוכר בדיוק איך (אחרי יציאה..) נכנסתי ל EVGA precision וראיתי את שתי הכרטיסי מסך שלי עובדים כמו חמורים בינתיים ביטלתי את הרשאות האתחול של של התהליכים והמחשב הפסיק לכרות האם יש דרך בטוחה ב 200 אחוז למחוק את החרא הזה מהמחשב או שרק פרמוט ? ויש למישהו מושג איך הדבר הזה הגיע לי למחשב ? (הכוונה לאיזה קובץ פופולרי שמסתובב ברשת תחת שם סמוי) אני ממליץ לכולם לבדוק בתהליכים שלא גונבים לכם כוח עיבוד !
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האנטיוירוס שלי מתריע על וירוס מהבוקר, ניסיתי לעשות הסרה דרך האנטיוירוס וזה לא עוזר. ניסיתי למחוק באופן ידני ,ואז קופץ חלון שאומר שהקובץ בשימוש. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום שמתי לב ש"avast antivirus" כבוי,עשיתי תיקון אוטומטי,לא קרה כלום.האנטי וירוס לא נדלק. ניסיתי לעשות סריקה לוירוסים,אבל בסוף האנטי וירוס קרס. הסתכלתי במנהל משימות ושמתי לב שהשימוש מעבד הוא 75%.שום תהליך לא אוכל את המעבד חוץ מ"cvtres.exe". ראיתי שיש לח דבר חדש בסטארט אפ:"explo.ini". ניסיתי להסיר את זה מהסטארט אף,אבל הוא כל הזמן חוזר לסטארט אף לבד. ניסיתי להתחיל בסייף מוד,גם לא עזר.התקנתי AVG 2014,גם לא הצליח להתקין. ניסיתי להתקין "Malware Bytes",הוירוס ניצח גם אותו.ניסיתי לסגור את "cvtres.exe" דרך מנהל משימות, אבל הוא פותח את עצמו מחדש כל שניה. השמח עם תעזרו!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הי, לאחרונה נתקפה הרשת הביתית שלי בוירוס: אותו אתר *ורנו קופץ לעיתים קרובות בכל המחשבים ברשת. ואני משוכנע שמדובר בוירוס רשת, מכיוון שכל המחשבים הותקפו בו זמנית ובגם בכל אחד נעשה שימוש אחר (לא גולשים באותם אתרים...). מחשב אחד נבדק על ידי קספרסקי עם ההגדרות המחמירות ביותר ונמצא נקי. המחשבים האחרים נבדקו על ידי נוד ואומנם התגלו וירוסים בהם, אך הם טופלו ע"י נוד. בדעתי לאפס את הראוטר. האם זה מספיק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התחילה אתמול בעיה מוזרה שפתאום בלי שום סיבה המחשב מודיע לי שכמות המקום הפנויה בדיסק נמוכה וכשאני בודק אני רואה שהמקום הפנוי יורד במכה מ72 גיגה ל0 בייטים. הרצתי סריקות דיסק, תוכנות יעודיות של WD אפילו הרצתי סריקה דרך לינוקס וכל התוכנות אמרו לי שהדיסק ומערכת הקבצים תקינים. אחרי כמה שעות המחשב התחיל לעבוד בצורה מוזרה, להתקע ו"לחשוב" שעות. הרצתי סריקות של KASPERSKY, AVG,SPYWARE DOCTOR,MCAFFE ONLINE SCAN ולא מצאתי כלום אבל ברור לי שהמחשב לא אמור להתנהג כך. אני בטוח ב99% שזו בעיית תוכנה. מישהו שמע על וירוס\תקלה שיכולה לגרום לתסמינים האלו? (במיוחד להעלמות המקום מההרדיסק במכה)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-