עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ???? בתודה מראש !!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lirux,

אתמול הלכתי לתקן מחשב לחבר. הייתה לו את ההודעה הזאת: windows could not start because this following files are missing: windows\system32 בערך ככה. פירמטתי את המחשב הכל פעל מצויין. היום זה שוב קרה.. צריך להחליף הארד דיסק?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\

4. Started by vAnN,

תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by מאור247,

משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)

6. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by מאור247,

קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by SyMiC,

אני רוצה לשדרג את המחשב זה המפרט הנוכחי והאם הספק יחזיק ת 8800GT DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM ספק ומארז גנרי אני רוצה לשדרג ספק הרד דיסק כרטיס מסך וזיכרון כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PS-05 סה"כ …

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by DaaB,

מופיעות הרבה נקודות ירוקות על המסך רק כאשר אני צופה בקבצי וידיאו וגם בתמונות מסויימת בכל מצב אחר הן לא מופיעות, יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by AstrixX,

טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …

13. שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. שלום לכולם. באדיבותו של משתמש מהאתר קיבלתי כרטיס מסוג XFI אקסטרים מיוזיק שאינו תקין לנסות להתעסק איתות אך מכיוון שכרגע אין לי גישה למעבדת אלקטרוניקה שהיתה לי עד לפני שבועיים (הפסקת עבודה עקב קיצוצים) אין לי אפשרות לבדוק ולנסות את הכרטיס. הבעיה היא כזאת: אני מתקין את הכרטיס על אחד מתושבות ה PCI ומערכת ההפעלה מזהה אותו ומבקשת דרייברים אני מפנה אותה לדרייברים, היא מתקינה אותם ובסוף ההתקנה היא מודיעה על בעיה וההתקנה נכשלה, ובמנהל ההתקנים ההערה היא : DEVICE CANNOT START משהו כזה. כנראה שהכרטיס נפגע מחשמל סטטי, מאחר והוא היה תקין לפני כן. אני הייתי רוצה להחליף את הרכיב הבעייתי אך אני לא יודע לאיזה לגשת. יש למישהו רעיון?

15. אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה

18. Started by marik,

שלום לכולם לאחורנה המחשב נהייה איטי מאוד . לדוגמא אם אני יושב באינטרנט לעבור מאתר לאתר לוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא עושה משהוא גם מערכת הפעלה עד שעולה אפשר לשתות כוס קפה ץ משעשיתי כך: בדיקת זכרונות MEMTEST -תקין אחרי 10שעות פירמוט דיסק קשיח והבעייה עדיין קיימת ץ הורדתי בדיקת דיסק קשיח מאתר WD ו בטסט הוא רשם לי כך: test comleted winhout errors error /status code :0007 מזה אומר שדיסק קשיח שלי לא תקין ? תעזרו לי בבקשה

19. Started by nadro,

יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by abcdjkh,

כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  22. שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by elicbelic,

במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  25. יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים