תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי סורק microtek scanmaker 3630. הדרייבר שיש לי לא ממש מותאם לXP, אבל בו נגיד שהוא עובד לי מתוכנות כמו word וacrobat. הבעיה היא שהסורק אינו מופיע בcontrol panel-> scanners&cameras אם אני מנסה לעשות add device אני מקבל רשימה רק של מצלמות, ואם אני בוחר את קובץ הinf של הדרייבר שהתקנתי אני לא מקבל שום רשימה?!?!?! אני לא יודע מה לעשות, דרייברים חדשים מהאינטרנט לא עובדים עם הסורק הזה אלא רק הדרייבר שקיבלתי עם הסורק עצמו. בנוסף, כאשר אני כבר סורק מacrobat בשחור-לבן זה סורק לי רק חצי עמוד כאילו היה לי דף A4 מוטה הצידה ולא ניצב כמו שסימנתי לו. וזו בהחלט אחת הבעיות המוזרות שנתקלתי בהם. תודה מראש למי שיוכל לעזור,
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה). לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה. זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל. הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי ) והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז לא עולה כלום על המסך ואני שומע צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים מה המשמעות של רצף הצפצופים הזה?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ניתקתי את העכבר מהUSB שלו,ואחרי זה חיברתי שוב,העכבר לא מגיב. זה קרה לי בעבר בגלל התוכנה שלו אבל שחכתי איך תיקנתי את זה. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי זיכרון חדש אצל המחשב של אחי 256MB 400MHZ ובEVERSNT התוכנה מראה לי שיש לי 2 סוגים של זיכרון כל אחד 256MB ראו תמונה אך בזיכרון הכללי היא מראה לי שיש לי בסך הכול 256MB גם העלתי תמונה של זה מה זה אומר? כנ"ל גם בDXDIAG רשום שיש לי רק 256 אפילו שהוא מזהה 2 של 256 מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז ATX ומע' הפעלה XP . כשאני בוחר בכיבוי - מע' ההפעלה נכבית וכך גם הספק והמאווררים. אבל משום מה הנורית של העכבר ושל כרטיס הרשת האלחוטי פועלים ולא נכבים יחד עם כיבוי המחשב. זהו לוח האם : 8S661FXMP-RZ של חב' ג'יגה בייט. *** מצורף קטע מחוב' ההפעלה בנוגע לביוס ובנושא המדובר *** אשמח לדעת מה צריך לבצע לשם כיבוי מלא של המחשב/המארז. תודה רבה. http://img471.imageshack.us/my.php?image=19947907xt0.jpg
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים. באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה". הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא. לאחר ש…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אחים שלי תנסו לעזור לי בבקשה!!!!!!!!!!!! כל פעם שאני לוחץ על 3 מקשים בו זמנית יש לי צפצוף מוזר במחשב ואני לא יודע מה זה תנסו לעזור בבקשה תודה!!!!!!! תודה רבה!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, מסך המחשב נכבה כל כמה שניות מה הסיבה ? אציין שבהגדרות שומר המסך אמור להיכבות כל 10 דקות .
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-