תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי חבר'ס... יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. להלן המפרט : מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz לוח אם : ASUS P5K-SE זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB ספק כוח : ג'נרי 500W.. אוקיי, תיאור הבעיה? מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נ…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שגורמת לו לקפוא רק בזמן שלא נוגעים בו, בזמן שעובדים עליו המחשב עובד מצויין כמו כן לפעמים כאשר הוא קופא גם נשמע רעש של זמזום חזק מהמחשב לא הצלחתי עדיין לבודד את הרעש אבל עושה רושם שזה מגיע מכיוון הספק. כל הדרייברים מעודכנים והרצתי בדיקה גם לזכרונות וגם לדיסק קשיח והבדיקה יצאה תקינה. כמו כן כל מצבי השינה, כיבוי HD, שומרי מסך וכו' מבוטלים. פרטי המחשב: CPU: AMD thlon II X3 435 MB: Gigabyte GA-880GM-UD2H RAM: Kingston 4gb GPU: Radeon 5450 PSU: HEC raptor 450W HD: Seagate Barracuda 720.122 500gb OS: WIndow 7 64BIT תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, לאחר נפילת מתח ברשת החשמל המחשב הדליק עצמו מחדש והחלה הבעיה: המחשב מציג את מסך הפתיחה של הלוח אם למשך כמה שניות ארוכות מהרגיל, עושה restart וחוזר חלילה. בפעם הראשונה ניתקתי אותו מהחשמל לשעה, חיברתי מחדש והוא עלה רגיל לגמרי אבל קרס ללא BSOD לאחר שעתיים, לאחר הקריסה שוב לא נדלק. ככה המחשב כבר כמה ימים לפעמים עולה ולפעמים לא וכאשר עולה - קורס לאחר פרק זמן. מפרט: e8400 + ac freezer extreme ep45c-ds3r 4gb ddr2 adata 800mhz hd4870 wd 500gb wd1tb asus xonar d1 corsair 550w כל הדרייברים מעודכנים. מערכת windows 8 pro 64bit שהמחשב עלה ביצעתי בדיקות שעברו בסדר: מאמץ למעבד היה תקין, מאמץ לכרטיס תקין, בדיקת זיכרון של וינדוס תקינה, HDD תקינים, בדיקת מאמץ ספק של OCCT תקינה. הטמפרט…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לאחר עדכון ביוס לגרסא F4 יש לי באג בקריאת הטמפ הכללית של המעבד לפי מה שאני רואה/ חושב אין בעיה בקריאה של כל ליבה בנפרד אבל מה המאוור של המעבד עובד על המהירות הגבוהה ביותר. כרגע הוא נמצא על PWM אם אני אעביר את השליטה עי voltage זה ישנה ? (בכלל ממולץ?) חשבתי לחזור לגרסא F2 שאיתה הגיע הלוח אבל אני לא מוצא אותה באתר של GB ולא הייתי רוצה להוריד אותה מאתרים אחרים ככן כן כמו דביל שמרתי את את ביוס הישן על dok אבל אחרי שהעדכון הוכתר כעבר בהצלחה מחקתי אותו.. לפני ששמתי לב לבאג.. עדכון: נכנסתי לאתר של GB חיפתי את הלינק לעדכון ביוס F4 העתקתי אות לשורת הכתובת ושיניתי את הסיומת ל F2 כלומר מ> http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-p55a-ud3_f4.exe שיניתי ל &…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז לא עולה כלום על המסך ואני שומע צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים מה המשמעות של רצף הצפצופים הזה?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני מפחד לגרום נזק בטעות , קראתי בחוברת לאן מתחברים -?+ אבל אני לא יודע לפי הצבעים נראה לי שהלבן זה מינוס Reset sw סגול+ לבן- ? Power led ירוק+ לבן- ? Hdd led כתום+ לבן- ? Power sw שחור+ אדום- ? המארז הוא Compucase 6A19B Midi Tower תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו... AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. כשאני מפעיל את המחשב, הוא בקושי מצליח להגיע לווינדוס ונותן הודעות שגיאה שמאלצות לעשות שוב ריסטארט. לפעמים הוא מגיע לווינדוס, וממש בהתחלה הוא נותן את ההודעות. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... כשאני מפעיל עם Safe Mode, זה פועל. לפרמט - אני לא ממש יודע, וגם לא רוצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-