עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  3. שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by orend,

יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by bora-aa,

היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  6. אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by *Gal,

היי, היום הדלקתי את המחשב ולפתעתי לא הופיעו לא שני הכוננים של הדיסקים. כלומר הם פועלים אך הם לא מופיעים לי במחשב. זה מה שמופיע לי ברשימת מנהלי התקנים: הכוננ ים D ו-E נעלמו. רציתי לשאול אתכם - ממה הבעיה נובעת ואם אפשר איכשהו לפתור אותה. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by Da-Funk,

שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by namelass,

שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

12. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by Mmatan7,

יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by orpa,

לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. Started by WhateverX,

שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by rambo,

אז ככה... המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו... AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. כשאני מפעיל את המחשב, הוא בקושי מצליח להגיע לווינדוס ונותן הודעות שגיאה שמאלצות לעשות שוב ריסטארט. לפעמים הוא מגיע לווינדוס, וממש בהתחלה הוא נותן את ההודעות. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... כשאני מפעיל עם Safe Mode, זה פועל. לפרמט - אני לא ממש יודע, וגם לא רוצה להתעסק בזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  17. ערב טוב יש לי מחשב כזה: i5 2500k katana 3 msi p67s-c43 ocz agility 3 hd 5870 8gb ram seasonic m12ii-620 p183 f3 1tb עכשיו הבעיה היא שהמחשב מצפצף. זה לא רעש של מאווררים אלא צפצופים מהמחשב. בהתחלה חשבתי שמדובר בנוריות ה-LED של הלוח אם, כי מספר הפעמים שהיא הייתה נדלקת בשניה היה דיי דומה למספר הצפצופים שאפשר לשמוע כל שניה. אז כיביתי את ה-LED דרך הביוס ולצערי זה לא עזר. לאחר מכן חשבתי שאולי מדובר בדיסק הקשיח samsung f3. אז הגדרתי בהגדרות צריכת החשמל דרך לוח הבקרה שהדיסק קשיח יתכבה לאחר 2 דקות. לקחתי טיימר של 2 דקות ובדקתי אם הרעש נפסק. ->הרעש לא נפסק. חשוב לציין שכאשר המחשב עולה, ואני בוחר להעלות את הביוס הצפצופים לא נשמעים(ממש מוזר), ורק שאני יוצא מהביוס והווינדווס עולה…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  18. שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by superginiman,

תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by maorakrish,

ש לי בעיה מוזרה במחשב,המחשב אצלי כמעט חצי שנה. מדובר על I5 750 וכרטיס מסך 460 הכרטיס מסך מאוד חדש. באמצע משחק למשל BF 2 המשחק נתקע לי ואני צריך להכנס למנהל המשימות ואז להכנס למשחק בשביל לשחק בו. עכשיו לאחר שבדקתי בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס המסך, אין התחממות מאוד קריר המחשב. בדקתי זיכרון עם התוכנה במשך לילה שלם,יש להזכיר שהבעיה היית גם בכרטיס מסך אחר G210. אני חושב שהבעיה נגרמת מהסיבה שהמחשב משתמש ביותר מידי זיכרון וברשותי רק 2GB אז השאלה אם זה באמת אפשרי שבכלל שהזכירון נגמר המשחק נתקע, להזכיר שרק המשחק נתקע לא המחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by luzik,

חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by sedjonns,

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by הקוסם מארץ עוץ,

עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ? למה זה משמש ? זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 רשום HDTV OUT ליד

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים