עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by xTz,

אהלן יש לי Win XP SP2, לוח אם ASUS P5B-E. היה לי 2GB RAM. הוספתי עוד 2, מערכת ההפעלה זיהתה רק 3 במקום 4. עשיתי בביוס מה שרשום פה http://support.asus.com/faq/faq.aspx?no=B9922316-424F-0FE5-FE68-78EE8F963F7F&SLanguage=en-us "Hardware wise, please simply enter BIOS setup screen, and set "Advanced-->Chipset-->Northbridge Configuration-->Memory Remap Feature" to "Enabled"." ובמקום לזהות 4 זה חזר לזהות רק 2GB. מה אפשר לעשות כדי שזה יזהה את כל ה4? תודה

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אהלן חבר'ה שמעו מוזר ביותר שקרה לי לפני כמה ימים התקנתי לאחי במחשב lastxp v17.2 זהו windows מיוחד בעל כל מיני שיבצורים ותוכנות מיוחדות שקבוצות שונות באינטרנט מפתחות,במאמר מוסגר אני יגיד שזהו אחלה וינדוז. הבעיה: בגלל שהדיסק שוקל כמעט 4 וחצי גיגה לקחתי מהמחשב שלי כונן SATA DVD חיברתי למחשב שלו,התקנתי והכל הלך חלק המחשב עובד והכל מתקתק. אז כיביתי את המחשב ולקחתי חזרה את הכונן שלי. כשבאתי להעלות את המחשב ניתקלתי במסך כחול למילישניות-וישר קיבלתי ריסטרט. גם כאשר עשיתי לכונן DISABLE ממסך ה BOOT הוא עדין עלה-אבל הכונן נשאר מחובר. מה שאני בא להגיד זה שכאילו הכונן שלי חייב להיות רק מחובר ולאו דוקא על מצב ENABLE. כמו כן עשיתי לכונן גם DISABLE מה DEVICE MANAGER אבל גם זה לא עוזר. אני…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

6. Started by nulen,

יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tamos,

היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  8. אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

שלום, הסטיקי נפתח מכוון שאותה המלצה לקידום מציאת הגורם המזיק נרשמת כאן מידי יום. אני רואה את התהליך הבא כצעד בסיסי לפני פתיחת תארד. (שימו לב שחלק מהמילים מופיעות כלינק ומובילות למדריכים באותו הנושא). 1. במצב שהמחשב אינו עולה\נדלק (שימו לב שלא מדובר במערכת ההפעלה) חשוב שתבצעו את הבדיקות הבסיסיות האלו: * במידה והמחשב משמיע ציפצופים, ניתן לפענח אותם בלינקים האלו. * במידה וזה מחשב חדש שלא הופעל עדיין או שהמחשב עבר שדרוג, יש לוודא שלוח האם תומך בכל הרכיבים שמורכבים עליו, חשוב לוודא באיזה גרסאת ביוס נוספה התמיכה לחומרה שלכם, במידה ויש לכם גרסא ישנה יותר אז כמובן שלעדכן לגרסא הרצויה. * יש לבדוק חיצונית תקינות חזותית של החומרה, לשלול אפשרויות של קצר\מגע של הלוח-אם עם חלקים מולי…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by dordort,

קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) 2010 זה…

12. קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) תודה רב…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by neli4,

יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Sven,

התקנתי מערכת הפעלה מחדש ופירמטתי 2 מהדיסקים הקשיחים שברשותי כאשר נמנעתי מלפרמט גם את השלישי מטעמי שמירת המידע שעליו. עכשיו, כאשר אני מנסה לגשת את הדיסק הוא רשום כ- "זר" (Foreign) וכדינמי, לעומת שאר הדיסקים הרשומים כבסיסיים. כאשר אני מנסה "לייבא" את הדיסק הקשיח הוא כותב לי את הדברים הבאים: כאשר אני לוחץ על OK הוא מוציא לי עוד הודעה: בסגירת ופתחית מחדש מנהל הדיסקים אין שום שינוי, גם לא עם אתחול המחשב. לגבי ה- "סיסטם אוונט לוג", איפה אני יכול למצוא את זה ומה זה יכול לומר לי? יש דרך לעקוף את המנגנון הנ"ל כדי לגשת לדיסק ולהשתמש בו? אולי להשתמש בו ו"לייבא" את הדיסק בצורה כלשהיא ללא פרמוטו מחדש והפיכו לבסיסי? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?

17. Started by shuky123,

יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?

18. Started by shmulik13,

שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!

19. Started by eid101,

שלום . יש לי בעיה באמת מציקה לי !! קניתי מחשב חדש והמחשב הוא תותח בכל הרמות והכרטיס שיש בו מצויין אבל יש בעיה אחת היא שאני רואה הרבה טישטושים במסך שלא ראיתי בעבר במחשב הישן !! האם הסיבה יכולה להיות שכניסת הכרטיס אצלי היר DVI והמסך הוא CRT עם כניסה רגילה ?? האם זה בגלל המעביר ששמים בDVI ל רגיל ? ומה יתכן גורם הבעיה ?? תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

21. Started by eMo7ioN,

מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Dark Respect,

I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days

24. זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by rafiw,

היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)

• 3 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים