עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by kotel,

אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  4. כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  5. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

6. Started by kdani,

מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Elisi,

יש לי מחשב נייד asus rog stric gl503ge נשבר לי המסך אני יודע להחליף את המסך לבד אבל לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו אשמח אם אתם יודעים אם יש בארץ איפה לקנות או אפילו בחו"ל אם אפשרות של משלוח לארץ תודה רבה!

8. Started by Danny_Boy,

אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by BiMbA,

ממממממממ......... התקנתי אקס פי בטעות על כונן D ו-98 מותקן על C מה אני צריך לעשות כדי שאני ימחוק את 98 ושיהיה לי רק אקס פי??? בבקשה תעזרו לי.....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoni_h,

בעיה אצל חבר שלי: מדליקים את המחשב אבל המסך לא עולה הוא נשאר תמיד בסטנדביי. אני לא חשוב שזה בעיה של מסך כי לא שומעים למשל את צליל ההפעלה של ווינדווס והמקלדת גם כן לא עובדת- הנורות שלה לא עובדות. אולי זה בעיה של ספק כוח?

• 9 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by AmitS85,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח

13. טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by shikamaru,

אני כבר התחלתי לחשוד אפילו בספק... לנסות להוריד תזמונים\להעלות מתחים לחסל תהליכים להגביר קירור להנמיך? אולי זה ווינ דפוק,סקטרוים?... מה שוקרה שלוווינ לוקח ממש מלא זמן לעלות,לא משנה מתי,ובעבודה בו יש כל הזמן ממש כל זמן כאילו וקצוב יש תקיעה ל3-5 שניות ... אין לי כבר מושג מה זה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by rambo,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. יש לי 965 של אינטל ויש לחי כרטיס מסך 7600GS עם TV OUT ויש לו SVIDEO. חיברתי מתאם ל RCA ותמיד זה עבד. לפני כמה זמן זה לא עבד וגיליתי שהמתאם התקלקל(לא יודע איך אבל כשהחלפתי לאחר הכל עבד יופי). פתאום לא עובד לי היציאה לטולויזיה. אין אפשרות לעשות אפשור בדרייבר. ואפילו לא רואים בטלויזיה את ה BOOT. יש מצב שהכל בגלל עדכון ביוס שעשיתי? או שיש מצב שהכרטיס מסך עושה קצר ביציאה שלו ובגלל זה הוא שרף לי את המתאם או שהיציאה בעצמה התקלקלה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by iftahxp,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by RayZ,

* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Domovoi,

אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by yaron266,

שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by pazer005,

בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.