עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ישראל שטיין,

הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by idank,

הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אורח מישו
    Started by אורח מישו,

היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…

5. התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 הוא לא עולה - ואני מקבל מסך כחוך שכתוב בו windos ran a problem... הוא נותן לי כל מיני אפשרויות בחרתי ב reset my pc עם אפשרות לשמור על הקבצים - (עשיתי את זה כבר פעם) אבל הפעם, הוא עושה את תהליך ה reset, עושה ריסטרט כנראה בשביל לעשות את ההתקנה ואז הוא עושה תהליך שכתוב בו undoing changes וחוזר למסך הכחול הרגיל גם ה safe mode לא עובד לי כל הזמן רק למסך הכחול עם האפשרויות אני חייב עזרה, אודה לכל מי שיעזור לי תודה.

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by niv_lavi,

פתאום החל מהבוקר הוינדוס 10 לא עולה. הדבר הראשון שרואים זה את המסך השחור במראה מנוקד ומוזר. לאחר מכן יש בלוסקרין שבתחתית מופיע Video_TDR_FAILURE_ATIKMPAG. SYS האם מישהו מכיר את התקלה? האם מדובר בבעיית דרייבר כלשהי? הכרטיס מסך אגב הוא ati radeon hd 4800 יש לי אפשרות להכנס במצב בטוח למחשב אבל אני לא ממש יודע כיצד לפעול משם.

8. 1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…

9. ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי

10. הצילו ! כבר תיקנתי את בעיית הריסטרטים אבל בעייה חמורה חדשה צצה ! כל פעם שאני מדליק תמחשב הוא עולה לי ב-640\480 !! עם 16 צבעים, אני מחפש את הגדרות המסך אבל כלום ! מנסה להכנס לדריירקט איקס וחוצץ הגראפיקה לא מופיע שם !!! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 26 תגובות
    • 10.9k צפיות
  11. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ZacNaboot,

יש לי בעבודה מחשב אחד שמתי שאני עושה לו הפעלה מחדש או כיבוי אז הוא מגיע אל התמונה שאומרת "windows is shutting down" ונתקע בתמונה הזאת כל החיים איך אני משחרר את זה?? רצ"ב התמונה

17. Started by TomB,

אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BuTchY,

שלום תמיכה! אחי הקטן התקין משחק במחשב שלו ומאז התחילו בעיות המחשב עשה מדי פעם ריסט כנראה בגלל התחממות ועכשיו הוינדוס פשוט לא עולה, רק מגיע למסך של טעינת XP ולא ממשיך התקנתי XP מחדש אחרי פורמט וגם זה לא עזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

21. התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by Funkyzord,

יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mikelson,

שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The-Magician,

יש לי בעיה במחשב, המחשב מסרב לעלות לווינדוס יש לי מסך כחול כזה אבל אין לי הודעת שגיאה הגירסא של הווינדוס היא Windows 7 Ultimate אני כרגע כותב מהמחשב אבל במצב בטוח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.