תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני שחף ואני רוצה לעשות העברה של כל התוכן הנמצא לי על הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי למחשב החדש שלי אז איך עושים זאת ואשמח לקבל מדריך שאוכל לעשות זאת בעצמי אפילו.. תודה רבה ושבת שלום שחף
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עדכון - אוקיי, דיברתי עם החנות והם יישלחו את הכרטיס(התעקשות בלתי מתפשרת מצד ההורים) אז יש לי רק שאלה אחת - כשהגיע המחשב התקנו את על תכולת הדיסק של לוח האם, ביניהן "Intel Graphics Media Accelerator" - אני מניח שזהו הכרטיס המובנה. האם צריך להסיר את הדרייבר הזה אחרי שנחבר את הכרטיס שיגיע, או שזה לא אמור להפריע, או שזה לא קשור וזה הכרחי...? תודה רבה שוב. היי. חיברתי השבוע את המחשב שהגיע(C2D6600) והתקנתי ווינדוס וכו'.. הכל עבר חלק. בהזמנה כרטיס המסך היה GEFORCE7300 אבל המחשב הגיע עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ! בחנות אמרו להביא את המחשב אליהם לסידור אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי אין לנו איך להגיע לתל אביב(גרים רחוק בדרום). השאלה היא, אם לא ניסע אליהם, ובמקום זאת אם נבקש מהם לשל…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין הארד דיסק של סמסונג 500 ג"ב אבל בביוס ובוינדוס ההארד מזוהה רק כבעל 135 ג"ב?! אני עדין יכול להחזיר אותו לחנות...אלה עם כן זה בעיה תכנית אצלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס הקול שלי. כשפניתי לתמיכה הטכנית ושלחתי קובץ של הsystem info ענו לי שככל הנראה הבעיה נובעת מכך ש-5 רכיבי חומרה יושבים על אותו IRQ כמו הכרטיס קול שלי. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שמשהו ייפגע עקב שינוי IRQ? האם לכל רכיב חומרה אמור להיות IRQ שונה (ומה זה בעצם)? איך אני משנה IRQ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה לי בעיה עם המחשב שכשאני קם בבוקר לבדוק אימיילים (הוא נשאר פתוח כל הזמן), אני מספיק לעשות תנועה קטנה עם העכבר כשאני עוד רואה דברים במסך, ואז הכל ניהיה שחור ורק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזירים את המסך להראות דברים. אני משתמש בWIN 7 ומצורף להודעה דיווח על החומרה שלי מאוורסט. אשמח לתת עוד פרטים שיעזרו לקדם אותי לפתרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום המחשב שלי "נדלק" משמע המאווררים נדלקים והלדים של המאווררים נדלקים אבל חוץ מזה שום דבר, משמע אין ביפ ואין שום תמונה, לא של לוח האם\ביוס...וכו... חוץ מזה המחשב גם לא נכבה כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה למשך 10 שנית והוא גם לא מגיב כאשר אני לוחץ על הכפתור הריסטרט. אני מביא חלקים ספייר לבדוק האם זה הספק או הלוח וכן קראתי בסטיקי את המדריכים ולא מצאתי פתרון בינתיים. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-