עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by gagu,

יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?

4. Started by exeaction,

היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …

5. Started by Ymac,

שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה נדמה לי שדרכתי על ווירוס. לאחר חיפוש מידע בכל מיני אתרים היו לי כמה פופאפים לא נעימים ומאז המחשב זז ממש לאט. תופעות: תוכניות מפסיקות להגיב איטיות כללית של המערכת. ניתוק מהרשת מידי פעם עשיתי פורמט לכונן C שלי (כונן D עם המסמכים שלי נשארו כנראה שהוא נשאר גם לאחר הפורמט. יש לי ASUS A55V עם המק-קאפי שהגיע איתו. עשיתי סריקה כוללת ולא נמצא שום דבר. משום מה שמתי לב במנהל משימות שיש תהליך ששמו "תהליך לא פעיל" שממלא את הCPU בכל האחוזים הפנויים. מבחינת זיכרון 2G תפוס כבסיס (שזה המון נראה לי לא??) אשמח להצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Potter,

חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by ron-d,

שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by adomi,

שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.

14. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by n00kie,

לאחרונה אני מקבל BSOD לאחר זמן מסוים שאני משחק במשחקים (רנדומלית) בו כתוב - stop: 0x0000008e(oxc0000047,0x804fcef0, 0xb84cfa0c, 0x0000000) חיפוש בגוגל העלה רק ניחושים ולא תשובות. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. עדכון - אוקיי, דיברתי עם החנות והם יישלחו את הכרטיס(התעקשות בלתי מתפשרת מצד ההורים) אז יש לי רק שאלה אחת - כשהגיע המחשב התקנו את על תכולת הדיסק של לוח האם, ביניהן "Intel Graphics Media Accelerator" - אני מניח שזהו הכרטיס המובנה. האם צריך להסיר את הדרייבר הזה אחרי שנחבר את הכרטיס שיגיע, או שזה לא אמור להפריע, או שזה לא קשור וזה הכרחי...? תודה רבה שוב. היי. חיברתי השבוע את המחשב שהגיע(C2D6600) והתקנתי ווינדוס וכו'.. הכל עבר חלק. בהזמנה כרטיס המסך היה GEFORCE7300 אבל המחשב הגיע עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ! בחנות אמרו להביא את המחשב אליהם לסידור אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי אין לנו איך להגיע לתל אביב(גרים רחוק בדרום). השאלה היא, אם לא ניסע אליהם, ובמקום זאת אם נבקש מהם לשל…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  17. שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by yot,

אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. Started by Or ei,

אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by gif,

היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  21. שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שמח וטוב לב קיבלתי היום את הsapphire radeon 9800 bulk dvi card. פותח את הקופסא מחבר ללוח ומסדר את בוחטות המאוררים סביבו. מדליק את המחשב, נכנס לאנדרגראונד, מתחיל מרוץ ופתאום לאג. אולי 1 FPS היה לי. אז אני ממשיך ליסוע ועוד פעם לאג וחוזר חלילה עד שכבר נמאס לי ויצאתי. חשדתי שזה רק באותו משחק אבל הפעלתי את המשחק "שובר לבנים" פשוט כזה וגם בו היו תקיעות. לספק כח סה"כ מחוברים כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, סידי, הרד דיסק ושני מאוררים. הכרטיס מחובר לספק. בבקשה תעזרו לי פה כי אני ממש מבואס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדריברים ובביוס ושום דבר לא עזר :-\ נ.ב התקנתי את הדריברים האחרונים של ATi. בתודה מראש, manbot.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  24. אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by שחפון,

שלום לכולם.. אני שחף ואני רוצה לעשות העברה של כל התוכן הנמצא לי על הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי למחשב החדש שלי אז איך עושים זאת ואשמח לקבל מדריך שאוכל לעשות זאת בעצמי אפילו.. תודה רבה ושבת שלום שחף

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.