עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShakedEX,

אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?

3. שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Xilver,

כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by Or ei,

חיברתי הארדיסק שכנראה היה עליו איזה ווירוס שנכנס לביוס ודפק לי אותו עכשיו כל הארדיסק שאני מחבר עושה בעיות ההארדיסק שלי עם המערכת הפעלה לא מזוהה בכלל ואם הביוס מזהה אותו בכלל עם שם בג'יבריש במקום השם דגם (זה לא בעיות ג'מפור) יש תוכנה שבודקת את הביוס אם הוא נגוע בווירוס ? גם שמתי לב לריבועים שחורים אפורים בביוס ובמסך הראשון של הזיהוי חומרה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by fp581,

אז זה +- הבעייה למי שמבין בכלל מה רשום פה (אני לא כל כך מבין חחח) "C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe" -g no -t 3 -o http://great-0portunity.com:8344/ -u qtnxoso -p bunytgxjruxd לפי מה שהצלחתי להבין יש לי משהו בשם חטיפת דפדפן ואין לי מושג איך להעלים את זה אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by _Daniel_,

התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by Guy31,

ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כשהמחשב שלי עולה יש לי מסך שחור ורק סמן עכבר, רק עובד אחרי כמה ריסטרטים, זה כבר כמה ימים אצלי ככה. לא מצליח למצוא פתרון לבעיה הזו עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Roee_G,

יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Oranili,

שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, משום מה כשאני מפעיל כתוביות בזמן שאני רואה סרט והמחשב מחובר לטלויזיה, הוידאו "קופץ" (כמו דיסק שרוט), אבל האודיו נשאר בסנכרון. ברגע שאני מכבה את הכתוביות, הודיאו זורם חלק לגמרי. אני חושב מניח שזה קשור לכרטיס מסך כי כשניסיתי לנגן את אותו הסרט כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה אז הכל עבד חלק. המחשב מחובר לטלויזיה ב-HDMI על הרזולוציה המלאה של הטלויזיה (1920*1080), והכרטיס מסך הוא Nvidia NVS 3100 - ואני משתמש ב-BSplayer בתור נגן. אציין שלפני זה השתמשתי באותו המחשב לראות סרטים בטלויזיה אחרת עם אותו המחשב ואותו הכבל, רק שהרזולוציה במקרה הזה היתה 1280*720 ושם לא היו שום בעיות. הדבר היחיד שהשתנה מאז זה הדרייברים של הכרטיס מסך והטלויזיה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itayl2,

היי, אני נואש! כרטיס המסך שלי (ישן, 8800GT) שבק חיים. עכשיו, אני כבר לא ממש משחק משחקי מחשב אז זה לא קריטי בשבילי. אבל מסתבר שאני צריך אותו בשביל הפעלת וידאו HD... 720p / 1080p. כשאני מריץ אותם עכשיו, רק באמצעות המעבד שלי, זה קצת מקרטע... לא סוחב במאה אחוז. מפרט: AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz 4GB RAM Onboard ATI Radeon HD 4200 ניסיתי להפעיל את הקבצים על VLC, MPC, ומדיה פלייר רגיל. כאשר CoreAVC Professional מותקן. כולם ניגנו בערך אותו הדבר - קרטוע קל, אבל מאוד מציק, סוג של ריצוד. יש רעיונות איך לתקן את זה?? קניית כרטיס מסך זה מפלט אחרון מבחינתי, ואם כן - אעדיף לקנות את המינימלי שיאפשר לי לצפות בHD באופן חלק. אבל האם יש דרך ללא כרטיס מסך ייעודי? הגדרות? קודקים? נגנים? משהו??…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by kobi3211,

אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים

19. Started by flame10,

קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש

20. היי קניתי לפטופ חדש עם אובונטו עליו. פירמטתי הכל, התקנתי וינדוס 10 וסידרתי את המחיצות מחדש ואיחדתי אותן לכונן אחד. כמובן שעשיתי איחוי לדיסק בסוף. כשאני מפעיל סרטים בכל נגן שהוא - WMP, VLC, WMPclassic, מוריד קודקים - הוידאו נעצר לכמה חלקי שניה ואז ממשיך, וזה קורה פעם בשניה. מאוד מעצבן את העין. דברים שניסיתי ולא עזרו: -ניקוי של המחשב עם CCLEANER -כיבוי אנטיוירוס ותוכנות כבדות -משחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך שלי -איחוי נוסף של הדיסקים הקטע שהמחשב חדש לגמרי ואין לו בעיית CPU כשאני מפעיל סרטים: 15% כשמופעל סט באיכות 720p. וידאו להדגמה: https://onedrive.live.com/redir?resid=243F2B4A30334AAD!631&authkey=!AECw3PItNFR6eXU&ithint=video%2cmp4 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sedjonns,

שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  25. יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)

• 1 תגובה
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.