תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן 8.00 GB (7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 הותקן ב 12/04/2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן היום בלילה התחילו להשמע סירנות מהרמקול של המארז. סירנות שדומות למשטרה בסרטים ישנים. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, כבר פעם שנייה שזה קורה לי, אני משחק BFBC2, וללאחר זמן מה אני שומע את הרמקולים עושים צליל של "בזזז", המסך קופא, ולאחר זמן מה המחשב נכבה לי, ואני רואה מסך כחול שבו כתובה הודעה כמו בכותרת פחות או יותר. אחר כך, כשאני מנסה להדליק, המסך נתקע בצבע שחור/כחול/בתמונה של הדסקטופ, וע"מ שהוא ידלק רגיל צריך לכבות ולהדליק הרבה פעמים. הדרייברים מעודכנים, הכ. מסך לא ב OC (אמנם זה OC edition אבל הOC הזה היה עושה לי בעיות),גם המעבד לא ב OC. לא נראה לי שזה נגרם בגלל התחממות יתר של כ.המסך, בגלל שהפעלתי את המאוורר על 97%. אין לי וירוסים, שכן יש לי את חבילת האבטחה של ESET וכן כי פירמטתי לא מזמן. עדכון: טוב עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב OCCT, המאוורר היה על 100% והורדתי את השעונים ל 700 ו 800 (ל…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, אשמח בבקשה לחוות דעת בקשר לתקלה מוזרה מאד שקורית במחשב של ההורים שלי. להלן הממצאים: לאחר שלב ה Boot (אחרי ש Windows עולה וכתוב "ברוך הבא") - המסך כותב Lost Sync ונכבה. לא ניתן להשתמש בפועל במחשב. אבא שלי קנה מסך חדש (!) והבעיה נמשכה. הגעתי לאבא שלי, נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למנהל ההתקנים (Device Manager) וביטלתי את ה Driver של כרטיס המסך המותקן (Disable). לאחר ריסוט המחשב - התקלה למעשה נפתרה. שמתי לב שאם מעלים את רזולוציית המסך הגדולה ביותר האפשרית - מופיעים מיד קרטועים במסך, לפעמים אפילו עוד לפני שלב ה Boot. אז השארתי את הרזלוציה על 1024 על 756 ונראה שבד"כ זה לא עושה בעיות. להלן תמונות (התמונות באיכות טובה, פשוט…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק די ישן של מוסטאק שעובד כמו שעון בכל פעולה שאני מנסה לעשות:סריקה, פקס וכו', מופיעה הודעה שנראית מהממשק של הסורק "אין מספיק זיכרון" ומיד אחריה "אין מסמך בסורק" - וכמובן יש מסמך בסורק... אמרו לי שאולי הסורק התקלקל אבל כדאי לנסות להתקין אותו על מחשב אחר. התקנתי על מחשב אחר - והסורק עובד מצויין. - מחשב סלרון ישן עם 1 ג'יגה זיכרון הסרתי את ההתקנה מהמחשב שלי והתקנתי אותו שוב מחדש- ושוב "אין מספיק זיכרון" אני לא מבין מה הבעיה- זה מחשב עם 4 גיגה זיכרון , מעבד Q6600 -מחשב מעולה מה לדעתכם קורה כאן? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-