תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מחשב נייד dell studio הכפתור מגע של ההוצאת דיסק נתקע וזה משתק לי את כל כפתורי המגע האחרים ששלטים במערכת המולטימדיה מה לעשות ?( בעבר הרחוק קראתי על הבעיה אבל אני לא זוכר מה הפתרון ) תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, כבר פעם שנייה שזה קורה לי, אני משחק BFBC2, וללאחר זמן מה אני שומע את הרמקולים עושים צליל של "בזזז", המסך קופא, ולאחר זמן מה המחשב נכבה לי, ואני רואה מסך כחול שבו כתובה הודעה כמו בכותרת פחות או יותר. אחר כך, כשאני מנסה להדליק, המסך נתקע בצבע שחור/כחול/בתמונה של הדסקטופ, וע"מ שהוא ידלק רגיל צריך לכבות ולהדליק הרבה פעמים. הדרייברים מעודכנים, הכ. מסך לא ב OC (אמנם זה OC edition אבל הOC הזה היה עושה לי בעיות),גם המעבד לא ב OC. לא נראה לי שזה נגרם בגלל התחממות יתר של כ.המסך, בגלל שהפעלתי את המאוורר על 97%. אין לי וירוסים, שכן יש לי את חבילת האבטחה של ESET וכן כי פירמטתי לא מזמן. עדכון: טוב עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב OCCT, המאוורר היה על 100% והורדתי את השעונים ל 700 ו 800 (ל…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מחשב כזה: i5 2500k katana 3 msi p67s-c43 ocz agility 3 hd 5870 8gb ram seasonic m12ii-620 p183 f3 1tb עכשיו הבעיה היא שהמחשב מצפצף. זה לא רעש של מאווררים אלא צפצופים מהמחשב. בהתחלה חשבתי שמדובר בנוריות ה-LED של הלוח אם, כי מספר הפעמים שהיא הייתה נדלקת בשניה היה דיי דומה למספר הצפצופים שאפשר לשמוע כל שניה. אז כיביתי את ה-LED דרך הביוס ולצערי זה לא עזר. לאחר מכן חשבתי שאולי מדובר בדיסק הקשיח samsung f3. אז הגדרתי בהגדרות צריכת החשמל דרך לוח הבקרה שהדיסק קשיח יתכבה לאחר 2 דקות. לקחתי טיימר של 2 דקות ובדקתי אם הרעש נפסק. ->הרעש לא נפסק. חשוב לציין שכאשר המחשב עולה, ואני בוחר להעלות את הביוס הצפצופים לא נשמעים(ממש מוזר), ורק שאני יוצא מהביוס והווינדווס עולה…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לאבא שלי מחשב P1 225 MHz 64MB שמותקן עליו כרגע WinXP. כשבאתי לפרמט אותו על מנת להתקין Win98se, גיליתי שהמחשב לא מגים לשום מכשיר BOOT שמוכנס אליו (הדיסק של הווינדוס). בדקתי בביוס, והאפשרות של First Boot Device היא CD Rom. ככה שאני לא מבין מה הבעיה.. כל הדיסקים תקינים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ? למה זה משמש ? זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 רשום HDTV OUT ליד
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-