עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by ziv13,

שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by rmarko,

לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by barcelona2002,

אני זקוק לדרייבר של mad catz ג'ויסטיק לאקס פי דחוף תודה מראש :-[ :

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by amos700,

איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  7. יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by e-d-a,

קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by rambo,

אז ככה... המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו... AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. כשאני מפעיל את המחשב, הוא בקושי מצליח להגיע לווינדוס ונותן הודעות שגיאה שמאלצות לעשות שוב ריסטארט. לפעמים הוא מגיע לווינדוס, וממש בהתחלה הוא נותן את ההודעות. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... כשאני מפעיל עם Safe Mode, זה פועל. לפרמט - אני לא ממש יודע, וגם לא רוצה להתעסק בזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה.. מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון?? פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by xshlomix,

לאחרונה קניתי מסך IPS.הכל עבד אחלה חוץ מחיתוכים/זליגות בסרטים. חיפשתי מה יכולה להיות הבעיה, שאלתי אנשים ועדיין לא הצלחתי למצוא. החלפתי את המסך במסך LED עבור המסך הקודם ועדיין הבעיה נשארה. ה-IPS חובר פעם באמצעות DVI-D דיגיטלי ופעם ב-D-SuB/VGA, וה-LED ב-D-SuB/VGA עם מתאם VGA-DVI. שני המסכים תומכים בכניסת HDMI. האם הבעיה יכולה להיות בשידור כרטיס המסך או שמא בהעברת הנתונים של הכבלים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by MasterDK,

יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by law89,

http://www.sup.co.il/65317009 רצ"ב סרטון. האם זה הגיוני שהמאוורר לא מסתובב אבל אם אני מסובב אותו קצת הוא מתחיל להסתובב? הערה: מדי פעם הוא מסתובב ומדי פעם לא. בנוסף, יש לי מדי פעם רעש מעצבן של טיקים מהמחשב. ממה זה יכול לנבוע?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by danieltrt,

שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by XMB,

בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by RDS,

שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by shimon23,

קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by ברק,

ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  22. הי,, יש לי דיסק קשיח חיצוני שמחובר ב USB. הדיסק עובר למצב שינה לאחר 10 דקות ללא גישה אליו (פיצ'ר של הדיסק). הוא היה מחובר לחלונות 7 ולא התעורר אם לא ניגשתי אליו. שידרגתי לחלונות 10 ומאז הדיסק מתעורר מספר פעמים ביום (גם אם אני משתמש במחשב וגם אם לא) ביטלתי דברים שאולי עשויים להעיר אותו כמו איחוי וסריקת וירוסים - לא עזר האם יש אפשרות לדעת מה מעיר אותו? או אילו SERVICES או SCHEDULED TASKS לבטל או לשנות כדי שלא יתעורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ואני רוצה להתייעץ עם המומחים איזה windows 7 כדאי לי התקין x64 או x32 המפרט: מעבד - intel pentium e5200 לוח אם - gigabyte ga-c31m-es2c v1 זיכרון- 2g DDR2-800 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by Nirtz,

אממ חבר שלי ניסה לפרמט ואז כשהמחשב עשה ריסטרט זה הראה לו ntldr is missing press any key to restart

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by RayZ,

בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים