עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by the kon,

שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד של דל דגם Inspiron 9400, וכל פעם שהמחשב "עובד"(אפילו ברמה של עבודה רגילה עם ICQ או משהו ברקע) ושומעים איזשהו סאונד הסאונד נקטע כל הזמן ונשמע דיי רע רוב הזמן. ניסיתי לעדכן לה את הדרייברים של כרטיס הקול, שהוא ד"א של חברת sigmatel לפי מה שראיתי, אך זה לא עזר. ניסיתי להריץ spybot S&D ואנטי וירוס שמצאו כל מיני שטויות אבל גם לא עזרו עם הבעיה. אשמח אם למישהו יהיו עוד הצעות לפני שננסה לפרמט.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. Started by adam99,

שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!

4. Started by omry8728,

שלום, בקשר להוספת זכרון ram למחשב.. על מנת להוסיף זכרון ram למחשב אני חייב לקנות בדיוק אותו זכרון שיש לי?אותה חברה אותו ddr אותו ghz,הכל? תודה..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  6. שלום לכולם, גיליתי היום בפורום הזה איך אפשר לנסות לתקן אירועים של מסכים כחולים ודבר ראשון, אכן חיפשתי בגוגל את כל הקבצים הבעיתיים אבל אני לא מרגיש שאני כל כך מבין במחשבים ככה שאני לא רוצה סתם לנסות דברים ואולי להרוס עוד יותר את המחשב. מאז שהרכבתי את המחשב (לפני כשבועיים) הופיעו לי 5 מסכים כחולים סתם ככה פתאום. לפי המדריך שיש בסטיקי פה אלה חמשת הסיבות: - פעמיים memory corruption - פעם אחת עם nv4_mini.sys - פעם אחת עם dxg.sys - פעם אחת עם eamon.sys בינתיים חשבתי על שני דברים שאני יכול לעשות, הראשון זה להעביר בדיקה עם MemTest86 והשני זה להתקין שוב את הדרייבר הכי חדש של nvidia (169.21( מקווה שתעזרו לי להעיף את כל המסכים המעצבנים האלה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Ido.G,

היי, המפרט של המחשב של אח שלי: Sempron 2600+ Socket A Epox 8RDA+ כל השאר לא ממש משנה אני חושב בכל מקרה- ניקיתי אותו. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הביוס (המהרה). העלתי את הבאס ל 180 ואת המתח ל 1.7. המחשב לא היה יציב. לאחר מספר משחקים עם מתחים שונים (1.65-1.75) ובאסים שונים (כ 5 דקות) החזרתי את המחשב למהירות סטוק / default). אחרי 10 דקות אח שלי קרא לי וזעק שהמחשב כל שניה עושה ריסט. אני מסתכל קצת.... וקולט שטמפ' המעבד היא 86 מעלות. ישר כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז, נגעתי ב HSF, נשרפתי , הורדתי אותו והבאתי לרכיבים להתקרר. היה קצת ריח שרוף, ד"א. אחרי חצי שעה הדלקתי את המחשב מחדש (עשיתי ריסט לביוס). הוא עוד פעם לא היה יציב. הורדתי את הבאס ל 133 והמחשב נראה דיי יציב ככה…

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by AlonAviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב, אחרי 5 דקות שהוא במחשב פתאום המחשב נכבה. מה יכולה להיות הבעיה, ופתרונה? תודה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  9. אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by nati86,

שלום לכולם, טוב אז ככה: יש לי מקלדת ועכבר ששניהם PS2, הם המתחברים לממיר של USB ומוארכים ע"י כבל USB מאריך - 5 מטר. להלן הבעיה המוזרה: עכבר עובד טוב. ובמקלדת (שהיא מולטימדיה) המקשים של המולטימדיה עובדים תקין אולם המקשים הבסיסיים אינם מגיבים, מה גם שהNUM LOCK והCAPSLOCK לא מגיבים - אין תאורה במקלדת. בSAFE MODE המצב תקין לחלוטין. יש לי WINDOWS 2000. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  11. היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by domuzy,

ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. עדכון - אוקיי, דיברתי עם החנות והם יישלחו את הכרטיס(התעקשות בלתי מתפשרת מצד ההורים) אז יש לי רק שאלה אחת - כשהגיע המחשב התקנו את על תכולת הדיסק של לוח האם, ביניהן "Intel Graphics Media Accelerator" - אני מניח שזהו הכרטיס המובנה. האם צריך להסיר את הדרייבר הזה אחרי שנחבר את הכרטיס שיגיע, או שזה לא אמור להפריע, או שזה לא קשור וזה הכרחי...? תודה רבה שוב. היי. חיברתי השבוע את המחשב שהגיע(C2D6600) והתקנתי ווינדוס וכו'.. הכל עבר חלק. בהזמנה כרטיס המסך היה GEFORCE7300 אבל המחשב הגיע עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ! בחנות אמרו להביא את המחשב אליהם לסידור אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי אין לנו איך להגיע לתל אביב(גרים רחוק בדרום). השאלה היא, אם לא ניסע אליהם, ובמקום זאת אם נבקש מהם לשל…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Ornit_R,

היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by aqwe,

שלום אני מנסה להתקין הארד דיסק של סמסונג 500 ג"ב אבל בביוס ובוינדוס ההארד מזוהה רק כבעל 135 ג"ב?! אני עדין יכול להחזיר אותו לחנות...אלה עם כן זה בעיה תכנית אצלי? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?

18. אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by naor586,

כשאני מחבר את המסך למחשב של אח שלי לא קורא כולם גם כשאני מחבר למובנה בלוח אם אני מדלק את המחשב ומסך שחור כלום לא קורא

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  20. לאחרונה התחילה לי בעיה עם המחשב שכשאני קם בבוקר לבדוק אימיילים (הוא נשאר פתוח כל הזמן), אני מספיק לעשות תנועה קטנה עם העכבר כשאני עוד רואה דברים במסך, ואז הכל ניהיה שחור ורק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזירים את המסך להראות דברים. אני משתמש בWIN 7 ומצורף להודעה דיווח על החומרה שלי מאוורסט. אשמח לתת עוד פרטים שיעזרו לקדם אותי לפתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by elaa56,

מה עושים הלאה?

22. Started by purple-hey,

אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. שלום חברי הפורום המחשב שלי "נדלק" משמע המאווררים נדלקים והלדים של המאווררים נדלקים אבל חוץ מזה שום דבר, משמע אין ביפ ואין שום תמונה, לא של לוח האם\ביוס...וכו... חוץ מזה המחשב גם לא נכבה כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה למשך 10 שנית והוא גם לא מגיב כאשר אני לוחץ על הכפתור הריסטרט. אני מביא חלקים ספייר לבדוק האם זה הספק או הלוח וכן קראתי בסטיקי את המדריכים ולא מצאתי פתרון בינתיים. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by talprihar,

שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by the red dragon,

שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.