תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני טכנאי כבר שנים רבות ובבעיה זו לא נתקלתי.. עשיתי 2 דברים: 1.עבדתי על המחשב עם קורא כרטיסים וכנראה הכרטיס לא היה מתאים בדיוק לכניסה של הקורא, ניסיתי קצת בכוח אבל ראיתי שנכנס והמחשב לא מזהה אז ויתרתי והוצאתי את הקורא מכניסת ה-USB. 2. חיברתי כבל דאטה למכשיר Sony erricson W800i וכשהמחשב התחיל להתקין את הדרייברים אוטומטית ניתקתי את הכבל מהמכשיר.(הייתי חייב לרוץ...) לא יודע מה משני הדברים עשה את הבעיה אבל הבעיה היא כזו: המחשב מזהה את כל יציאות ה-USB (מצורפת תמונה) אבל כל התקן שאני מכניס(דיסקאונקי, מדפסת, קורא כרטיסים ועוד..)המחשב לא מזהה אותו בכלל, בדיסקאונקי הנורית נדלקת לשנייה ונכבה מיד, למעט 2 יציאות שבהן הנורית דולקת קבוע ולא נכבית(ובכל זאת הוא לא מופיע …
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עזרה דחוף פתאום אני מתחיל לראות מקורטע ומעוות בווינדוס ובכלל.. מה אני עושה? זה נראה לי רציני!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הכרטיס עצמו (חיבור FireWire) תקין, כי עם המחשב השולחני הוא עובד טוב... אבל כשאני מחבר אותו לנייד אז הנייד לא מזהה אותו (עם כבל 6-4 כמובן) חבר שלי הביא לי כבל ממש ממש קצר, ואיתו זה עבד.... אני חושב שזה בגלל שהנייד מוציא מתח ממש נמוך... הבעיה היא שחבר שלי לקח את הכבל בחזרה, ואני לא מוצא בשום מקום בעולם אפשרות לקנות כבל כזה... יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך GT 520 חדש, והכל עובד חוץ מזה שהמסך נכבה פעם ב- ועולה חזרה אחרי כמה שניות עם אותה התמונה, ובהודעות של ווינדוס כתוב שהדרייבר הפסיק להגיב, אך התגבר על הבעיה. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא: לוח אם: ASUS M4A87TD מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box קירור למאוורר: Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler זכרונות: 4 פעמים - DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: C-Media 5.1 Channel PCI Sound Card צורב DVD: ג'נרי,מותקן אצלי על המחשב הזה,אני פשוט אעביר אותו. כרטיס רשת: 10/100/1000 ג'נרי מארז: 2X120MM 2X80MM (לד אחד בכפתור ההדלקה) השאלה היא,כמה WATTAGE הוא יצרוך,כדי שאני אוכל להתאים לו ספק,או להשתמש במה שיש.(400W) המפרט הנוכחי מוצג בצד ימין,מתחת לשם.מדובר בנייח,ולא בלפטופ. תודה מראש,זוהר.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב הדיי ישן שלי קיימים 4 חריצים לזיכרון RAM. כרגע יש לי שני זכרונות כל אחד של 4GB בסך הכל 8GB, DDR3 - 160MHz של חברת Gskill, לוח אם H87-HD3 של חברת Gigabyte. אני מעוניין מתוך סקרנות להחליף אותם בזכרונות 4GB ישנים שמצאתי בעבודה והמנהל שלי אמר לי לזרוק אותם כי הם ישנים (הם שוכבים אצלנו במשרד כבר יותר משנתיים ויש אצלנו עשרות כאלה). רציתי לדעת - האם אני יכול להחליף את מה שיש לי באותם זכרונות שמיועדים לפח האשפה. כמובן שלא אעשה זאת מבלי לשאול ולבקש אישור שלו, וכמובן שלא אעשה סלט של זכרונות במחשב שלי., כיצד אני בודק האם הם DDR3 או אולי אפילו DDR2 (?) או שאולי קיימים סוגים נוספים? אני רק מעוניין לדעת האם זה יכול לי…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שאלה בנושא מפצל 3 פינים למאוורר של מעבד GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 יש לי לוח של SEASONIC 620W וספק של אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הקירור של המעבד של SCYTHE MUGEN II מאחר וכל החיבורים אצלי תפוסים רציתי לדעת אם אני ישים מפצל על החיבור של המאוורר זה עלול להוות בעיות כדוגמת זה Akasa AK-FY320 3 Pin Fan cable splitter (AK-FY320) [AK-FY320] תודה רבה אביחי
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-