עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nadavy11,

יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by verynoti,

ככה כמו שרשום מאתמול בלילה יש לי את התקלה הזאת אני מקבל את זה בפוסט של הביוס בהפעלת המחשב מה אני צריך לעשות בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by hilel aharon,

יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by mayalou,

שלום , קניתי מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכה גרפית ווידאו . היום לראשונה השתמשתי בו והבחנתי בתופעה שלא הייתה מוכרת לי עם התמונות שלי קודם לכן , התמונות נראות מפוקסלות , על אף שהן אינן . אם אני עושה 100% זום יש ממש ריבועים גדולים , דבר שלא היה לפני ולא באף מחשב שבו הסתכלתי על התמונות . אני אשמח לעזרה , ייעוץ בנושא . תודה !

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by Yasha Niazov,

היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by rosesr,

דבר ראשון אני מתנצל אם זה לא בפורום הנכון ואם כן אני מבקש שהוא יעובר למקום הנכון ;D יש לי HD ישן של8GB של WD פתאום היום הוא לא עושה בוט אז אני העברתי אותו למחשב השני שלי ושם הוא מזה אותו כ4GB בנוסף לזה הHD מונע מהמחשב לעשות בוט נורמלי ותוקע אותו. אז השאלה שלי היא האם הHD עדין שמיש או שאני צריך לקנות חדש?(אין אחריות) תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by dbx22,

אהלן היום בלילה התחילו להשמע סירנות מהרמקול של המארז. סירנות שדומות למשטרה בסרטים ישנים. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by chacho007,

אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Konst1988,

שלום לכולם. קניתי USB HUB רגיל חיצוני, ללא כבל מתח, אשר רשום עליו שתומך ב USB 2. הוא מחובר ישירות ל USB שמאחורי המחשב אשר עובדים על מהירות USB 2. אך אם אני מחבר אליו DOK אני מקבל הודעה שהוא לא עובד במהירות המירבית, יענו הוא עובד על מהירות של USB 1. מדוע זה קורה והאם ניתן לתקן זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by BlackTalon,

שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by tomy669,

שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by aviy62,

שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Stalker,

הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. קניתי אתמול זיכרון נוסף למחשב מסוג קינגסטון 512MB CL3 ומאז פשוט המחשב הרבה פעמים פשוט נתקע לחלוטין לאחר שאני מכניס סי די ואני מנסה להיכנס דרך הEXPLORER לתוך הסי די המחשב פשוט קופא, העכבר לא זז והדרך היחידה להפעיל מחדש ואני בטוח כמעט שהבעיה מצוייה בתוך הזיכרונות מישהו אולי יודע אם יש דרך לסדר את זה? כי הזכרונות עצמם תקינים בטוח כי זה קורה רק שאני מכניס סי די ומנסה לראות מה בתוכו

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by SpEcToR,

יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by panda2004,

אהלן, אשמח בבקשה לחוות דעת בקשר לתקלה מוזרה מאד שקורית במחשב של ההורים שלי. להלן הממצאים: לאחר שלב ה Boot (אחרי ש Windows עולה וכתוב "ברוך הבא") - המסך כותב Lost Sync ונכבה. לא ניתן להשתמש בפועל במחשב. אבא שלי קנה מסך חדש (!) והבעיה נמשכה. הגעתי לאבא שלי, נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למנהל ההתקנים (Device Manager) וביטלתי את ה Driver של כרטיס המסך המותקן (Disable). לאחר ריסוט המחשב - התקלה למעשה נפתרה. שמתי לב שאם מעלים את רזולוציית המסך הגדולה ביותר האפשרית - מופיעים מיד קרטועים במסך, לפעמים אפילו עוד לפני שלב ה Boot. אז השארתי את הרזלוציה על 1024 על 756 ונראה שבד"כ זה לא עושה בעיות. להלן תמונות (התמונות באיכות טובה, פשוט…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. יש לי מחשב של גיגהביט והוא לא היה בשימוש כבר שנה ומעלה, כאשר ניסתי להדליק אותו הוא לא עבד, אז בהתחלה הייתי בטוח שזה הספק כוח אז החלפתי, ראיתי שזה לא עוזר ושמתי לב שרק שאני מוציא ומחבר את הכבל של המעבד הוא מתחיל לעבוד אבל אז אחרי שימוש של יום שאתה מכבה אותו אתה צריך לעשות את זה מחדש(עם המעבד), אני חייב עזרה יש למישהו מושג פשוט אני לא רוצה הלחליף אותו. תודה!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by shimon23,

קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by ronte,

מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. Started by Life_SyStem,

בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  23. שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים