תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ככה כמו שרשום מאתמול בלילה יש לי את התקלה הזאת אני מקבל את זה בפוסט של הביוס בהפעלת המחשב מה אני צריך לעשות בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Foxconn P4M9007MB-8EKRS2H עד היום הוא עבד עם מעבד 2180, קניתי מעבד חדש 8400 , חיברתי אותו וזה לא עובד . לפי הוראות יצרן ,הלוח אמור להיות תואם ! אני אבוד . תנסו לתת לי רעיונות למה זה לא עובד בבקשה. ניסיתי לאפס את ביוס גם לא עזר! תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אחרי התנגשויות תוכנה בלתי פוסקות החלטתי לפרמט. יש לי לוח P4SAD של Lucky Star שהכרטיס קול שלו הוא Realtek ALC2001A. עכשיו הווינדווס (XP) אף פעם לא הצליח להתקין לבד את הדרייברים לכרטיס קול, ותמיד הייתי מתקין אותם מהCD עם הדרייברים שבא עם הלוח. הבעיה שעכשיו אחרי הפרמוט נודע לי שהדיסק נזרק ואיננו עוד... חיפשתי בכל מקום שאני מכיר, ולא מצאתי את הדרייבר המתאים...האתר של Lucky Star בכלל בטיוואנית או משהו כזה...ודרייברים ללוח אני מוצא רק לביוס... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אהיה אסיר תודה לעד...
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-