תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נדמה לי שדרכתי על ווירוס. לאחר חיפוש מידע בכל מיני אתרים היו לי כמה פופאפים לא נעימים ומאז המחשב זז ממש לאט. תופעות: תוכניות מפסיקות להגיב איטיות כללית של המערכת. ניתוק מהרשת מידי פעם עשיתי פורמט לכונן C שלי (כונן D עם המסמכים שלי נשארו כנראה שהוא נשאר גם לאחר הפורמט. יש לי ASUS A55V עם המק-קאפי שהגיע איתו. עשיתי סריקה כוללת ולא נמצא שום דבר. משום מה שמתי לב במנהל משימות שיש תהליך ששמו "תהליך לא פעיל" שממלא את הCPU בכל האחוזים הפנויים. מבחינת זיכרון 2G תפוס כבסיס (שזה המון נראה לי לא??) אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הסוללה של הלפטופ שלי גמורה ולכן אני מחפש חליפית. האם אני חייב סוללה בעלת אותם ערכים בדיוק? או שמספיק שרק המתח יהיה אותו דבר? סוג המחשב Asus x550L, סוג הסוללה Asus a41-x550a, 14.4v, 2500mah מצאתי באליקספרס את הסוללה הזאת, האם היא תתאים? למרות שהנפח המוצהר כפול מבסוללה המקורית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הייתה לי תקלה שהמחשב כבה כל כמה זמן. ניצלתי את העניין לטיפול והחלפתי ספק כוח, מרחתי משחה תרמית וכדומה. במסגרת הטיפול פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי אותו מחדש. לפי דעתי הרכבתי אותו ממש כמו שהוא היה מקודם אולם המחשב עולה (רואים את סמל MSI), שומעים עוד צפצוף אחד והמסך נהיה חשוך. המחשב נראה כאילו הוא עולה, נשמע צפצוף שני המסך מחשיך ומופיעה אזהרה Boot failiure. כשאני בודק בביוס לא מופיעים שני הוכננים הקשיחים אלא רק הסי די. כשהכנסתי ווינדוז הוא אמר שאין כוננים קשיחים... מה עשיתי לא נכון, איזה כבל שכחתי או לא חיברתי? ניסיתי להחליף בין כניסות הסאטה של הכוננים. להחליף גיד כוח ... בהרגשה פיזית הם מקבלים זרם (יש רעידות קלות) ולא קורה כלום... יש למישהו רעיון? תודה מראש חנן
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-