עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maxoirodi,

ערב טוב! או קיי... אז במחשב שלי יש 512MB RAM - 256 x 2 אבל כל התוכנות במחשב (כולל WINDOWS) אומרות שיש לי רק 448MB. אני היסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שם את שני הכרטיסים עם 256 כל אחד אבל למה בתוכנות זה רושם לי פחות? מישהו יכול להסביר לי וגם אם יש פתרון לבעיה זו? תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. לאט לאט נלך שלב שלב... המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים.... עכשיו לבעיות: בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה) תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית שאלה: איך פותרים הבעייה? בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש) אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה... שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה? בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול תיאור הבעייה: יש …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by adamadamadam,

שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח

4. מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by LEYBO-DRUMS,

שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by shlomifounis,

fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש

7. Started by WarMachine,

כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by 586,

קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by pumiki27,

אני נתקל בתופעה מוזרה: אני משתמש במחשב גולש באינטרנט מפעיל תוכנות מסוימות ולאחר זמן מה המחשב מפעיל את עצמו מחדש , לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי יום שלם המחשב מפעיל את עצמו מחדש, גם כשאני לא ממש מאמץ אותו למשל נכנס לאינטרנט גולש באתרים ולא פותח תוכנה מסוימת אם ישנו בן אדם שיכול להסביר לי מהי הבעיה שיכולה להיות אני אודה לו מאוד. תודה, איתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by :Creative:,

אתמול פירמטתי את המחשב ואז ראיתי שכונן C של הוינדוז הפך להיות D והמשחקים הפכו להיות C זה מוזר מאוד איך אני מחזיר את זה למה שזה היה ? שהוינדוז יהיה בC והמשחקים בD ??

12. Started by tavlins,

שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by ISmile4U,

שלום וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול קבלתי את המחשב הנייד החדש שלי Fujitsu-Siemens AMILIO M3438G . עכשיו אני חושש מפני בעית התחממות שיש לי מאחר ולאחר מספר דקות שהמחשב עובד האיזור שלפני המקלדת היכן שממוקם העכבר מתחמם לא רותח חלילה וחס אבל חם. האם זאת בעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת/כזאת? אני הודה לעזרה בנידון בטרם האלץ לסור עימו לחנות בה רכשתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by just_me,

אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by manevra,

היי, אני עובד על מחשב מסוג AMD 3000+ 64BIT לוח אם VIA K8NM ובקר SATA133 המחובר לHD מעבר לכך יש לי גם שני כונני IDE האחד CDROM והשני DVDRW שני הכוננים אינם מזהיים (ממפים) מדיה על כל סוגיה ובכל מצב (גם ניסיון לאתחל לSETUP של WINDOWS לא הצליח) הDEVMGMT מראה כי הכוננים תקינים סימן הקריאה היחיד מצומד לPLUG AND PLAY BIOS EXTANSION... היש מזור?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by jeyjey,

דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by dana_rafi,

שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by omer.b,

יש לי מחשב AMD3000 512MB של A-DATA X800XL מארז מאוד מאוורר-4 מאווררים:2 מאחור אחד בדלת ואחד מקדימה. ספק כוח Enermax470W לוח K8NF מצטער אם זה נחשב הקפצה פשוט עכשיו המידע הרבה יותר ספציפי. לאחר הורדת Sisfot Sandra גילית שיש לי טמפ' של 70 מעלות ב-Power/Aux Temp מה זה בדיוק? אולי חיישן טמפ' שהצבתי איפשהו במארז?ואיפה אני מקבל בתוכנה מידע על טמפ' מכרטיס מסך? יש לציין שמדובר במארז מאוד מאוורר והמעבד נח לו ב-25 מעלות. עוד דבר-במיוחד בשביל ספק אנרמקס מפריע לי מתחים לא יציבים שאני מקבל ממנו-בעיקר במתחי - שיכולים לקפוץ בלי בעיה ב1.5V לפי התוכנה-זה נראה לכם סביר?לי זה נשמע מתחים ממש דפוקים במיוחד בשביל כזה ספק איכותי.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by AMD-GUY,

כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. יש לי בעיות עם זיהוי המקלדת כי הפורט PS/2 שלי לא עובד, ככה שאני לא יכול להיכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי אז התקנתי את ההארד דיסק במחשב אחר, עשיתי את ההתקנה של הווינדוז ממנו ואז החזרתי את ההארד דיסק למחשב המקורי והפעלתי אותו. הוא טוען כרגיל ואז כשמופיעה השורה האפורה של הטעינה הוא מתחיל לטעון 2 3 פסים ומופיע לי מסך כחול לחצי שניה ונעלם. אם אני זוכר נכון זה מסך שלא כתוב בו שום פירוט על הגורם. רק את השטויות הרגילות שכתובות במסכים הכחולים. מה יכול לגרום לזה ואיך אני מסדר את הבעיה??

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.