תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שגורמת לו לקפוא רק בזמן שלא נוגעים בו, בזמן שעובדים עליו המחשב עובד מצויין כמו כן לפעמים כאשר הוא קופא גם נשמע רעש של זמזום חזק מהמחשב לא הצלחתי עדיין לבודד את הרעש אבל עושה רושם שזה מגיע מכיוון הספק. כל הדרייברים מעודכנים והרצתי בדיקה גם לזכרונות וגם לדיסק קשיח והבדיקה יצאה תקינה. כמו כן כל מצבי השינה, כיבוי HD, שומרי מסך וכו' מבוטלים. פרטי המחשב: CPU: AMD thlon II X3 435 MB: Gigabyte GA-880GM-UD2H RAM: Kingston 4gb GPU: Radeon 5450 PSU: HEC raptor 450W HD: Seagate Barracuda 720.122 500gb OS: WIndow 7 64BIT תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני בטוח ב 99 אחוז שהכרטיס מסך שלי תקול וכדי לוודא את זה במאה אחוז, אני צריך כרטיס מסך אחר לבדיקה קצרה מאוד של לא יותר מעשרים דקות. האם יש מקום כזה, ואם כן כמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה להפיל את המחשב נייד (GATEWAY) והמסך נשבר איפה אני יכול להחליף/לתקן אותו וכמה זה צריך לעלות? תודה מראש
-
שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-