עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90952258.jpg הןו גם עושה לי ציפצופים מישהו יודע איך אני יכול לעלות קובץ zip עם קישור לקובץ תודה ניסים

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  4. Started by bartes,

שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?

8. Started by mrbig,

שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  9. קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  10. אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by YMK,

היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by fidel,

אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by elabet,

יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by yotamavi,

התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by 3gh,

יש לי כרטיס רשת שמובנה על לוח האם והיו לי בעיות עם האטנרנט לאחרונה אז קניתי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB , ואני מקבל לפעמים את blue screen of death יש לי ווינדוס אקס פי ונראה לי הבעיה נובעת מזה שלא ביטלתי את הכרטיס רשת שמובנה על לוח האם , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? נכנסתי לביוס אבל יש שם המון אפשרויות אני לא רוצה לעשות טעויות...

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  17. טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by ORrrr,

Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by bar21,

שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.

21. Started by Life_SyStem,

בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  22. יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by dman22,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by eliko78,

לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.