עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bluz,

שלום, יש לי 2 סלוטים של DDR2: אחד של 512MB 667Mhz ועוד אחד זהה מחברה אחרת. עד שהוספתי את השני הכל פעל מצויין (על SINGLE). עכשיו מתחילות להיות לי שגיאות מערכת של משאבי זיכרון. יש דרך להיפטר מזה?? אני רוצה לעבור לשימוש בDUAL LAYER, אני יכול בעזרת 2 סלוטים זהים?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית. ועוד דבר אני לא יודע אם זה קשור. עד היום בצהריים משחקים עבדו לי והכל טוב, מה שקורה עכשיו זה ברגע שאני פותח משחק המחשב נדלק מחדש =/ מישהו יכול לחשוב על סיבה? תודה =]

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכון של.. Right click on My Computer Choose Proper…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום לאחר הסרה של מס' תוכנות שהתקנתי בהפעלה מחדש ראיתי שהווינדוס לא מזהה את הכונן DVD ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין חומרה חדשה אך ללא הועיל ניסיתי להליף כונן DVD ושוב לא הועיל הצורב מסוג LG , ניסיתי להרכיב סמסונג במקום אך הווינדוס לא מצליח לזאת את הכונן הוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה וטוען שיש בעיות בהתקנה קוד 39 אודה לעזרתיכם אם יש צורך בהתקנת דריוור חדש אודה לכם אם תפנו אותי היכן נמצא דריוור כזה תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Xilver,

לעתים קורה שכשאני עושה ריסטרט והמחשב מגיע לטעינת הווינדוס (XP), הוא פשוט נתקע. צריך לעשות כמה פעמים ריסט או להוציא ולהכניס לחשמל. השאלה שלי היא- למה זה קורה ואיך לטפל בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by iakovl,

זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Freemee,

שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by shiranbi,

הי, הצורב שלי לא מוכן לצרוב יותר, יש קובץ לוג אבל אני לא יודעת איך לפענח אותו אנא עזרו. Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 13:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.7.0 Internal Version: 7, 2, 7, 0 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3540A> Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ? CD-ROM: <_NEC DVD_RW ND-3540A >Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === Dis…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by baruch_555,

יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by el12ro,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI X300 ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו(אם קיימת אפשרות כזו בכלל). לכרטיס אין מאוורר אלא רק גוף קירור . ניסיתי בתוכנה EVEREST אבל היא מראה לי רק את ה-HDD ,CPU ,MB זה הכל שום דבר לגבי הכרטיס מסך. אם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ויוכל לתת לי תשובה אני אשמח! תודה,

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  19. עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by youeee,

פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by etaish,

אחרי שהצלחתי לפתור לפתור את בעיית הצפצופים, ננסה למצוא פתרון לעד בעיה שדיי מעצבנת אותי, יש לי שני הרדיסקים , שניהם של WD , אחד של 80 והחדש יותר של 160, בביוס הזיהוי שלהם מוגדר על אוטומטי, מידי פעם הוא עושה לי בעיות, ומזהה את ה 80, אבל לא את ה 160 , במקרה כזה אני פשוט מנתק לו את ה IDE , ומחבר מחדש , ולרוב זה מסתדר , הכבל IDE דפוק ? או שאני דפוק ... ? : ) תודה לכולכם, וד"א למי שיש בעיות צפצופים, תבדקו את הזכרון, ואת הסלוטים ..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם. לאחרונה (חצי שנה), רכשתי מחשב חדש ובו בין היתר: E6600 X1900XT 2GB RAM עד פה הכל טוב ויפה, אולם לאחרונה נתקלתי בבעיה רצינית.. במשחקים כמו לדוגמא COH או battlestations .... באמצע המשחק פתאום המחשב נתקע לגמרי , ממש נהיה כאילו "לבנה" ושום דבר חוץ מהתחלה מחדש לא עוזרת לו..... (ד"א ב-battlestations זה קרה לי גם בשעת ההתקנה)... מדדתי את הטמפ' במאמץ והכל נראה סביר לחלוטין... הדבר המוזר יותר הוא, שכל משחק שאני מתקין כמו למשל splinter cell או battlestations מופיע לי שהמעבד הוא mid-range... או ב-splinter cell הופיע לי שהוא אפילו לא עונה לדרישות המינימליות... ואני חושב שזה לא בסדר!!! אני לא יודע מה לא בסדר , כל הדרייברים מעודכנים..... אני חושב שיש איזה שהיא בעיה במעבד!! א…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. יש לי מדפסת HP4110 ALL-IN-ONE וניגמר לי הדיו הצבעוני ואני לא מעוניין יותר בצבעוני אלה רק בשחור המדפסת כל הזמן מציקה לי ונותנת לי הזהרה שאין לי דיו צבעוני אני מצליח להדפיס אבל זה מציק גם כאשר הוצאתי את ראש הדיו הריק הצבעוני הוא מציג לי הודעות אין אני גורם למדפסת להבין שאני לא מעוניין יותר בהתראות מסוג זה ושעליה להדפיס אוטומטי בצבע שחור תודה !

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.