עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

2. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf זה הלוח אם שלי. בCPU-Z רשום Z690 UD DDR4 הוא לא תומך בDDR 5 לפי מה שהבנתי. קניתי את המחשב בתחילת 2022 יש לי RTX 3060 12 GB ואני ממש לא מרוצה ממנו. לאחרונה שידרגתי ל32 GB ראם DDR4 וכנראה שעשיתי טעות כי לא ידעתי שיש DDR5 שהוא הרבה יותר טוב. גם פה לא ראיתי שיפור ממשי, בכל מקרה DDR 5 לא היה עובד לי בגלל הלוח אם זה המעבד שלי 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הספק שלי 750 W ממה שראיתי יש המלצה על כרטיסים של 4090 שיהיה 32 זיכרון של DDR 5. מה לעשות? להחליף את כל הלוח אם?

3. Started by Idanbs,

שאני מדליק את המחשב הכל טוב אבל אני רואה רק רקע ואת העכבר.. העכבר יכול לזוז אז אין שום דבר.. אין את שורת המשימות אין התחל אין אייקונים אין כלום.. ככל הנראה רק האקספלורר לא עולה.. כי הרשת עובדת (היא מתחברת אוטומטית ברגע ששתי המחשבים פועלים.) מה אני עושה? משעמם לי להיות על פנטיום 2 עם מסך 14 אינצ' ו192 MB זכרון..

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by naor-007,

שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by frogface,

הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  6. היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by gal426,

שלום לכולם וחג שמח ;D בזמן האחרון אני נתקל בתקלה שהמחשב מכבה את עצמו וקראתי בכל מיני מקומות שזה אולי וירוסים וכאלה אז עשיתי סריקה וכלום אחרכך התברר מחימום יתר אבל לפני פסח ניקיתי אותו ממש לא מזמן בכל מקרה אני עוקב אחרי הטמפרטורות במחשב יכול להיות בגלל חימום יתר ואבל המחשב הממוצע שלו לא כולל המחשב עומד על 35-40מעלות אז לא הגיוני וזה במאמץ במעבד זה 46-48 מעלות ובמקסימום זה 57 ככה יכול להיות שבגלל זה? למרות שקשה לי להאמין אשמח לעזרה בנידון תודה רבה וחג שמח שוב)

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  8. יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by ablabl,

שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. לפני שבוע בערך הסט האלחוטי של מקלדת ועכבר התחיל לא לעבוד לסירוגין.הוצאה והכנסה לUSB לפעמים היה עוזר.עד שאחרי כמה ימים הסט הפסיק לעבוד.למחרת כל המחשב לא נדלק.המחשב בן שנתיים.כבר החליפו לו ספק ולוח אם פעם אחת.גם הפעם החליפו את הספק וגם ראו שמאוורר האחורי של המארז לא עובד והחליפו אותו גם.אחרי שהחזרתי את המחשב גיליתי שהמדפסת לא עובדת.התקנתי דרייבר מחדש כמה פעמים וכלום עד שהבנתי שהמחשב לא מזהה את המדפסת בשום חיבור USB.בדקתי את כל היציאות כולל בסלוט נפרד שלא שייך ללוח אם.גם הסורק והמצלמה לא עובדים.שום התקן שמתחבר בUSB לא עובד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בDEVICE MNGR כל היציאות USB נראות תקינות. תודה מראש זה המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 …

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by E-Bear,

I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by sambusak,

לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  15. התחדשתי במערכת I5 ואני צריך קצת עזרה עם ההגדרות בביוס. המערכת הקודמת אשר התעסקתי לה בביוס וביצעתי בה O.C. הייתה P4 2.8C על לוח ABIT וכאן העניינים קצת שונים. זה המפרט: אין כל מטרה לבצע O.C. הדבר היחיד שאני רוצה רוצה זה לוודא שהכל מוגדר בסדר מבחינת מעבד (תדרים ומתחים) ומבחינת הזכרונות (מתחים, תזמונים ותדר שאמור להיות 1600). אשמח אם תעזרו לי בשלב זה לדעת את המתח בו אמור להיות המעבד (כרגע סביב ה1.15-1.3) ואני מאמין שאת התדרים אני יכול להשאיר על AUTO וזה יהיה בסדר. בנוגע לזכרונות, על איזה מתחים הזכרונות האלה אמורים לעבוד? 1.65? הלוח נותן להם בAUTO 1.58 וכשאני עובר שם לאופציה של X.M.P (אגב, אשמח להסבר לגביה), מופיעים התזמונים 7-8-7-24 והמהירות 1600MHz אך המתח עומד על 1.6…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by gta_man,

יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by Slash87,

איפה אני יכול למצוא חומר על ההגנות האלה ואיך הם עובדות?? לא מאמרים על איך לפרוץ. מאמרים איך ההגנות עובדות...

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by ruler,

שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by mystikal,

שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by אייל מלול,

בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  22. אחרי התנגשויות תוכנה בלתי פוסקות החלטתי לפרמט. יש לי לוח P4SAD של Lucky Star שהכרטיס קול שלו הוא Realtek ALC2001A. עכשיו הווינדווס (XP) אף פעם לא הצליח להתקין לבד את הדרייברים לכרטיס קול, ותמיד הייתי מתקין אותם מהCD עם הדרייברים שבא עם הלוח. הבעיה שעכשיו אחרי הפרמוט נודע לי שהדיסק נזרק ואיננו עוד... חיפשתי בכל מקום שאני מכיר, ולא מצאתי את הדרייבר המתאים...האתר של Lucky Star בכלל בטיוואנית או משהו כזה...ודרייברים ללוח אני מוצא רק לביוס... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אהיה אסיר תודה לעד...

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by ttwow,

קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. Started by domuzy,

כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  25. חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים