עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Y-T-M,

היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  2. שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by talgi,

שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by juvaliko,

שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by itay_izra,

שלום אני צריך את עזרתכם כדי להבין את התקלה שיש לי במחשב. כאשר אני מפעיל אותו הוא פועל תקין לחלוטין עולה ולא עושה בעיות. וכשאני מכבה ובא להדליק אותו שוב הוא לא מגיב ולא נדלק. רק אם אני מנתק את הכבל של הספק כח ומחזיר הוא עולה שוב. השאלה מה יכולה להיות הבעיה? ספק כח או בלוח אם? תודה !

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Niv golan,

שלום קיבלתי מחשב פנטיום 3 ויש לו איזה בעיה רצינית ... כאשר הייתי מדליק את המחשב הוא היה מצפצף ולא היה תמונה על המסך....החלפתי כרטיס זיכרון ולא היה יותר את הצלצולים אמרתי אולי כרטיס מסך ...החלפתי כרטיס מסך ועדיין לא רואים תמונה על המסך והמאוורר של הכטיס מסך עובד.. המאוורר של המעבד עובד...הספק כוח עובד...סידרום נפתח...יש בו כרטיס מסך ita וכרטיס קול אני לא יודע איזה סוג...יש usb בנוי על הלוח מה אני עושה תעזרו לי בבקשה כי אני כבר מיואש .... תודה..

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by yotep,

אתמול נדפק לי המסך וכשהחלפתי למסך אחר כל התצוגה ממש כהה במסך של המחשב הצלחתי לסדר את הצבעים אבל ב TVOUT הצבעים ממש כהים ואי אפשר להביר דרך הטלויזיה מספיק הכרטיס מסך הוא RADEON 9500PRO מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח אותו לתיקון (האחריות נגמרה) אגב המסך שהחלפתי תקין וגם הכבל בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by NetSpider,

יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by shayzaguri,

שלום לכולם. כשאני נכנס למנהל המשימות--->ביצועים אז בצד השימוש בCPU הוא תמיד מעל 80 אפילו אם אני סתם שומע מוזיקה בלי לעשות כלום, או סתם גולש או אפילו מעביר תמונות. זה גורם לכל מיני תופעות לוואי כמו למשל לשירים להשמע בהילוך איטי כאשר אני מעביר בין תמונות או או אני מפעיל את האקספלורר. מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  11. אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by titanos,

כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by rooten,

כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by The TrCkeR,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by zeropaid,

בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by elor16,

שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by Or ei,

אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by purple-hey,

אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by noobster,

קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  22. אתמול בלילה נתקלתי באסון קטן- על דיסק און קי שניתן לי היה וירוס, ברוב טיפשותי לא סרקתי אותו לפני פתיחת הקבצים שבו. התוצאה היא שמערכת ההפעלה נדפקה ואינה עולה יותר. הבעיה היא כזו- מדובר באולטראבוק, הארדיסק 500gb ועוד קאש msata 32gb שמסונכרנים כ accelerated volume. ניסיתי לשלוף את ההארדיסק ולחבר אותו בעזרת מתאם ל usb למחשב השולחני שלי- כלום. אפילו ה storage manager של ווינדוס לא מזהה אותו בכלל. כל live cd או repair disk לא זיהו שקיים הארדיסק במחשב, וגם שהשלמתי עם הגורל של לאבד את המידע בכונן c כדי להציל את מה שב D- התקנת ווינדוס אינה מזהה הארדיסק. הפתרון היחיד שנשאר הוא להסיר את ההאצה מההארדיסק המכני, מה שיעשה אותו ללא ספק גלוי להתקנת ווינדוס. אבל! האם מישהו יודע מה בגורל המ…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  25. 4 פריימרי ו4 אקסטנדד \ 4 פריימרי שכל אחד מהם יכול להיות גם אקסטנדד?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים