עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MasterDK,

יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by Slash87,

איפה אני יכול למצוא חומר על ההגנות האלה ואיך הם עובדות?? לא מאמרים על איך לפרוץ. מאמרים איך ההגנות עובדות...

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by mystikal,

שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by XUNXUO,

קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by eranmor,

אני לא מצליח לסדר את שולחן העבודה שיהיה גם בטלוויזיה. כל פעם שאני מסמן V בEXTEND MY DESKTOP ONTO THIS MONITOR הV נעלם אחרי שאני מסמן APPLY. הכל עבד לי כמו שצריך עם הGF4 שלי... מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  8. שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by adam99,

שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by spide220,

היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by mikko,

טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!

13. Started by Adir88,

חזרתי היום הביתה מהעבודה והמחשב לא נללק. בדקתי ובדקתי וניראה שהספק שלו הלך. הלכתי קניתי ספק חדש Enermax‎ 405W, חיברתי הכל הדלקתי את המחשב המאוורים התחילו להדלק, הנורית פוור דלקה והכל ניראה טוב ויפה אבל המחשב לא עולה. חשבתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך כי יצא לי לשחק בו, אז חיברתי את הכרטיס שלי למחשב של אחי ווואלה עובד. כרגע שמדליקים את המחשב כל האווררים דולקים, גם של הכרטיס מסך ונשמע שהארדיסק עולה. אבל משום מה ניראה שהלוח אם לא מתפקד. מה גם שהמעבד לא מתפקד, אחרי שהמחשב נשאר דלוק למשך דקה - שתיים המעבד נשאר קר לגמרי ( כן ניסיתי עם ללא מאוורר לראות שאני לא מדמיין). לדעתכם אחד הרכיבים במחשב נדפק או שיש סיכוי שלא חיברתי משהו כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by Potter,

חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by ברק,

ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  16. הי,, יש לי דיסק קשיח חיצוני שמחובר ב USB. הדיסק עובר למצב שינה לאחר 10 דקות ללא גישה אליו (פיצ'ר של הדיסק). הוא היה מחובר לחלונות 7 ולא התעורר אם לא ניגשתי אליו. שידרגתי לחלונות 10 ומאז הדיסק מתעורר מספר פעמים ביום (גם אם אני משתמש במחשב וגם אם לא) ביטלתי דברים שאולי עשויים להעיר אותו כמו איחוי וסריקת וירוסים - לא עזר האם יש אפשרות לדעת מה מעיר אותו? או אילו SERVICES או SCHEDULED TASKS לבטל או לשנות כדי שלא יתעורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by NetSpider,

יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by FeedMe,

היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  19. שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  20. ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by E-Bear,

קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by The TrCkeR,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by Shiraz Hen Nagauker,

שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  24. Started by iyehuda,

מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by ezx,

יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים