תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
<blockquote>יש לי כרטיס רשת ON BOARD : Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC בתקופה האחרונה הכרטיס מפסיק לעבוד וקופץ לי אייקון של "קישורית מוגבלת או חסרה" והנורה של הכרטיס מפסיקה לעבוד וקופץ לי הודעה של "כבל רשת מנותק". אני מכבה את המחשב, מוציא שקע מהחשמל, מדליק והכל מסתדר עד ששוב הוא מתחרפן. מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה? המון תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המסך לא מרצד ברזולוציות נמוכות יותר 1024*768, אבל ברזולוציה שבשבילו היא אופטימלית (1050*משהו) הוא מתחיל לרצד כאשר יש תנועה על המסך (תנועת עכבר או פתיחת חלון חדש). ה- refreshrate הכי גבוה שאפשר לשים הוא 60. הלוח אם הוא SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI מה הבעיה? האם יש חוסר התאמה בין הרכיבים או שהעניין הוא בהגדרות? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב התקנתי מערכת הפעלה חדשה winxp והתקנתי את הדרייברים הנחוצים אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש משום מה הוא כאילו מעלים את החיבור רשת ולא נותן גישה לאינטרנט וכדי שהוא יעבוד אני צריך להתחיל מחדש את המחשב יש למישהו מושג מה הפתרון לבעיה ? אני כבר מיואש...
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כיצד אני צופה בטלויזיה כאשר הכרטיס מסוג ATI יזהה את המדיה פלייר ויגרום לטלויזיה להבהב ויציג הסרט באיכות אמיתית ולא באיכות הגרועה שצופים במחשב דרך הטלויזיה?? אגב, חפרתי בכל הגדרות ה- ATI גם במחשב וגם בספר ואין התייחסות ספציפית בכל אופן אני משוכנע שיש דרך כי בכרטיסי NVIDIA זה עובד מעולה הפונק' הזו. ולא לשלוח תשובות SPAM כגון: "הכל בהגדרות חפש ותמצא" כי לא מצאתי אלא אם מישהו יכול לכוון למקום המדוייק בלבד !! בהם. הכרטיס ATI RADEON SAPHRIR 9600 ולא SE. 128MB. תודה !
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמובנה על לוח האם והיו לי בעיות עם האטנרנט לאחרונה אז קניתי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB , ואני מקבל לפעמים את blue screen of death יש לי ווינדוס אקס פי ונראה לי הבעיה נובעת מזה שלא ביטלתי את הכרטיס רשת שמובנה על לוח האם , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? נכנסתי לביוס אבל יש שם המון אפשרויות אני לא רוצה לעשות טעויות...
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לאבא שלי מחשב P1 225 MHz 64MB שמותקן עליו כרגע WinXP. כשבאתי לפרמט אותו על מנת להתקין Win98se, גיליתי שהמחשב לא מגים לשום מכשיר BOOT שמוכנס אליו (הדיסק של הווינדוס). בדקתי בביוס, והאפשרות של First Boot Device היא CD Rom. ככה שאני לא מבין מה הבעיה.. כל הדיסקים תקינים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-