עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bigmaind,

שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by abr328,

שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by ngn1,

שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by guy_pr,

שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by Yigal Babiyan,

שלום לכולם, האם ניתן להתקין מספר כונני SSD בלוח האם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Bartleby,

שלום, אתמול קניתי לוח של ASROCK ל-AMD מדגם-939DUAL SATA 2. אני מתעתד לקנות לו בקרוב מעבד מדגם 3200 וניס או 3700 סאן דייגו. במחשב הנוכחי שלי (מבוסס אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 478) התקנתי את המעבד ע"י הכנסתו לסוקט והרכבת גוף הקירור ללא קונפיגורציה מסויימת והזזה/הוספה/הסרה של ג'מפרים - פשוט וקל. האם ב-AMD תהליך ההתקנה של המעבד על הלוח הוא זהה? כלומר האם אני פשוט שם את המעבד בסוקט, מתקין את גוף הקירור וזהו? אין צורך בשום קונפיגורציה (לרבות ג'מפרים) בזמן התקנת המעבד ו/או בזמן התקנת כל רכיב חומרה אחר כמו זכרונות למשל? תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?

10. Started by redead,

במזל טוב קניתי מעבד חדש AMD 4200 DUAL 939 ומחר אני הולך להתקין אותו מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני מתקין מעבד הייתי רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב או לדעת? דרך אגב המעבד הגיע בבוקס זאת אומרת כולל מאורר חדיש..

11. Started by ynon_k,

שלום, רכשתי מחשב חדש, קיבלתי אותו מהחנות כשהוא במצב שה BIOS עולה תקין, אבל אין עליו מערכת הפעלה. רכשתי SSD, וכמו כן כונן קשיח. ברשותי דיסק של חלונות 10, ואני מעוניין להתקין אותו כך שחלונות יותקן על ה SSD (ושהוא בעצם יהיה כונן C, ושהדיסק הקשיח יוגדר ככונן D). כיצד עושים זאת? תודה

12. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by semca,

שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by shr,

שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. יש לי דיסק מקורי של וונידוס , קניתי מחשב נייד ללא דיסק. איך אני מתקין ?(יש לי צורב חיצוני). זה מה שמופיע לי כשהמחשב נדלק http://www.up2me.co.il/images/56982344.jpg

• 44 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד lenovo ללא מערכת הפעלה. יש לי דיסק של מערכת הפעלה חוקי. כיצד מגדיר שיעלה דרך ה cd? עולה כל הזמן מסך שחור לקבוע תאריך ושעה

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייח שנרכש ב-KSP עם מערכת הפעלה מקורית של ווינדוס. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק לצורך התקנה מחדש של הווינדוס. אמרו לי ב-KSP שאם אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה עליי להורידה במחשב אחר עם המפתח שלה ואז להתקין אותה במחשב המפורמט. האם זה נשמע לכם הגיוני? תודה ניבר

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by omermaman,

שלום, רכשתי מחשב לפטופ של חברת LENOVO והוא מגיע עם FREE DOS יש לי התקנה של ווינדוס 7 על דיסק וכשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה וישר קופץ לחלון של הFREE DOS גם כשאני עושה BOOT ע"י לחיצה על F12, שם את הכונן דיסקים בעדיפות ראשונה דרך הF2 עדיין לא מגיב ובחלון של הFREE DOS הוא מבקש להכניס תאריך שעה ואז מופיעה לי הפקודה C:\ אשמח לעזרה בברכה,

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by b11y,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by matanr_l,

שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן ssd, חדש איזה כדי היום ראיתי של samsung ב250 ₪ בעלי אקספרס איזה בקר הכי כדאי שיהיה לו על מנת שיעבוד כראוי כמו כן אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה עליו האם צריך למחוק קודם את הקיים או שמה להתקין ורק אחר כך למחוק תודה רבה מראש

22. שלום, יש לי LG X 110 - נטבוק שהגיע עם מערכת הפעלה מובנית (ללא דיסק). קניתי הארד דיסק חדש ומן הסתם שכבר אין לי את האפשרות ללחוץ F12 ולעשות RECOVERY/התקנה מחדש לווינדווס. התקנתי WINDOWS ע"י כונן חיצוני.. השאלה היא: איך אני יכול לשחזר / ליצור מחדש את הPARTITION שמכיל את מערכת ההפעלה לצורך שחזור בעת הצורך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אין לי כונן חיצוני. האם ניתן להעתיק את תוכן התקליטור לדיסקאון קי ומשם לעשות בוט?(האם זה תלוי אם מדובר בדייסק מקורי או אם לאוו?) אשמח לתמיכתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by Eden Zaharoni,

היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אשר וסרמן,

האם ישנה אפשרות להתקין מצלמה על מסך מחשב נייח ישן מחברת PRVIEW? לצורך שיחת וידאו אינטרנטית וכדומה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.