עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אנשים !!! היה לי כרטיס מסך 6200 והוא נישרף. החלפתי לכרטיס מסך 7600GS. מאז, המשחקים נראים הרבה יותר טוב אבל יש בעיה אחרת, אחרי חצי שעה של משחק המחשב מתחיל לצפצף ברמקול של הPC SPEAKER ציפצו כמו של אמבולנס. כשאני סוגר את המשחק וחוזר לשולחן עבודה של הווינדוס הציפצוף מייד מפסיק. בדקתי טמפרטורות ואת המאוורר של הכרטיס מסך נראה שהכל תקין מבחינת התחממות הכרטיס. ניסיתי להחליף את הסלוטים של הכרטיסי זיכרון הבעיה חלפה וחזרה אחרי יומיים. בחנות אמרו לי שהכרטיס הזה לוקח יותר חשמל מהכרטיס הקודם ולכן אם אני אחליף ספק כוח אז תיפתר הבעיה. יש לי ספק כוח של אנרמקס 350W. ודרך אגב מהכרטיס יוצאות שתי יציאות של חיבורי חשמל מולקס אם אני מחבר לשניהם חשמל אז המחשב לא רוצה בכלל לעלות, אם אני מחבר…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by ilay22,

עדכנתי את הביוס דרך @BIOS ועכשיו כל פעם שוינדוס עולה, הוא מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא עולה, כל ההגדרות נעלמות, כל תוכנה עולה כאילו שרק התקנתי אותה.. מיהשו יודע איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by aviranb,

יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by oRion122,

שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by xena,

יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  9. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Raz20,

כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by Tom3bar,

חשוב! חשוב! חשוב! מבקש לדעת מהו החיסכון האמיתי בצריכת החשמל במעבר ל sleep mode הן במחשב והן במסך?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש לי מסך ישן של mag מאוד כהה ,שמתי לב שהכבל בין המחשב למסך לא מחובר טוב. שיחקתי עם הכבל והמסך התבהר אבל בכל זאת הכבל לא טוב,ואיך שאני רואה אי אפשר להסיר אותו מהמסך הכבל פשוט לא מחובר עד הסוף למחשב האם יש דרך לשלוף אותו מהמסך? יכול להיות שהבעיה קשורה לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by AtomiX,

3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by shoomil,

זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

21. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by levya1,

שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by Rocket_Pool,

יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.