תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דפדפן מיקרוסופט אדג'. קראתי באיזה מקום שחלונות 10 ואדג' אינם אותו הדבר. הורדתי חלונות 10 ואפילו קיבלתי הודעה שזה הותקן אצלי עם כל העדכונים. בתכלס אני רואה רק את אדג'. לא רואה שהותקן אצלי חלונות 10--אין אייקון כזה. אז האם הם בכל זאת אותו הדפדפן ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר נפילת מתח ברשת החשמל המחשב הדליק עצמו מחדש והחלה הבעיה: המחשב מציג את מסך הפתיחה של הלוח אם למשך כמה שניות ארוכות מהרגיל, עושה restart וחוזר חלילה. בפעם הראשונה ניתקתי אותו מהחשמל לשעה, חיברתי מחדש והוא עלה רגיל לגמרי אבל קרס ללא BSOD לאחר שעתיים, לאחר הקריסה שוב לא נדלק. ככה המחשב כבר כמה ימים לפעמים עולה ולפעמים לא וכאשר עולה - קורס לאחר פרק זמן. מפרט: e8400 + ac freezer extreme ep45c-ds3r 4gb ddr2 adata 800mhz hd4870 wd 500gb wd1tb asus xonar d1 corsair 550w כל הדרייברים מעודכנים. מערכת windows 8 pro 64bit שהמחשב עלה ביצעתי בדיקות שעברו בסדר: מאמץ למעבד היה תקין, מאמץ לכרטיס תקין, בדיקת זיכרון של וינדוס תקינה, HDD תקינים, בדיקת מאמץ ספק של OCCT תקינה. הטמפרט…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים מחוברים במחשב ב-SATA, בדיסק הקשיח הראשון יש לי WIN7 והשני היה ריק, התקנתי בשני XP וכעת המחשב לא מעלה את 7 ורושם שגיאה, XP כן עולה. איך אני מחזיר את 7? ניסיתי לנתק את הכבל מהקשיח של XP וניסיתי לשנות בביוס, הכל מוגדר טוב. הוא מעלה את XP בכל מצב..
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.. ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות מתכונות (=מבחני מגן) וכל השאר...... ועכשיו לנושא: המעבד שלי, amd athlon 1100 שעבר אוברקלוק קטן מ 1000 ל-1100, מתחמם משום סיבה, למשל אחרי השומר מסך וכיבוי המסך אז חזרתי לעבוד וראיתי שהוא התחמם ל-55 מעלות וכרגע, לאחר חמש דקות, הוא ירד ל-41 מעלות, אני משתמש ב Motherboard Monitor 5. המערכת עברה טוויקינג קטן מהמדריך ב-pc-spot שפורסם גם כאן אם אינני טועה.. עכשיו, מה יכולה להיות הסיבה להתחממות?? האם יכול להיות קשר לטוויקינג?? יש אל פסק על המארז, יכול להיות שגם הוא משפיע?? תודה רבה לכולם מראש..... ניצן
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90952258.jpg הןו גם עושה לי ציפצופים מישהו יודע איך אני יכול לעלות קובץ zip עם קישור לקובץ תודה ניסים
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-