תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לסדר את שולחן העבודה שיהיה גם בטלוויזיה. כל פעם שאני מסמן V בEXTEND MY DESKTOP ONTO THIS MONITOR הV נעלם אחרי שאני מסמן APPLY. הכל עבד לי כמו שצריך עם הGF4 שלי... מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה Tuniq Tower המיוחל. ניגשתי להרכבה - לצורך כך צריך לפרק את לוח האם. ניקיתי את המשחה הטרמית מהמעבד, מרחתי חדשה והרכבתי את הקירור המפלצתי הזה לפי ההוראות. חיברתי חזרה את הכל - המחשב אינו מראה תצוגה. נורית החשמל דולקת קבוע, נורית ה HDD דולקת כדקה ואז נכבית. מיותר לציין שעברתי על החיבורים עשרות פעמים, חיברתי וניתקתי את הזכרונות, HD, פלופי, מתח וכו'. המאוור מקבל מתח כמובן, חיברתי חזרה את ה 12V של הלוח. הכל. מישהו ?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ווינדוס 10 עברית, מחשב נייד דגם Lenovo 330S-15IKB. כאשר אני מנמיך את הווליום דרך מקשי ה-FN הסרטון ביוטיוב זז קדימה משום מה. מה עליי לעשות בשביל לתקן את התקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי לפטופ של לנובו מדגם ideapad 110, המחשב היה תקין לחלוטין והכל עבד, לפני כמה ימים אחרי הדלקה, המקלדת ומשטח עקיבה הפסיקו לתפקד, והמחשב כובד עם עכבר ומקלדת חיצוניים בלבד. דברים שניסיתי לעשות ולא הועילו: reatart לעדכן את הדרייב של המקלדת. למחוק את הדרייבר ולהפעיל מחדש שחזור הגדרות defult ב-bios התקנת כל דרייבר אפשרי בעזרת driver easy פתחתי את המחשב, ודאתי שהכל מחובר כמה שצריך. החלפת הכונן הפנימי לכונן עם וינדוס 10 עם התקנה נקייה. כל אלו לא הועילו ולא עזרו, אתם תיקוותי האחרונה, תודה מראה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הווינדוס במחשב שלי לא עולה. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה Disk boot failure. Insert system disk and press enter. מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, זה טען וכשזה הגיע למסך הכחול כתוב לי לבחור איפה להתקין את הווינדוס ואני לא רואה את כונן C, כתוב שאי אפשר להציג את תוכן הכונן. כשאני לוחץ שם אנטר זה כותב שגיאה וחייבים לעשות ריסט, זה קרה לי פעמיים. אז שיניתי את סדר הבוט הורדתי בכלל את הסידי רום ועשיתי שהבוט הראשון יהייה מהדיסקט. ראשון: דיסקט שני: הארד דיסק ראשון שלישי: disable (ואחרי זה גם החלפתי בין הראשון לשני) וזה לא עבד זה לא עושה בוט מהדיסקט (הכנסתי דיסקט איתחול של ווינדוס). אז ניתקתי את כונן הסידי מתוך המחשב עצמו, מהלוח אם הכוונה. המחשב לא מזהה את הסידי אבל …
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה: החלטתי שה- P4 הגרוטאה שלי חייב ניקוי די רציני של ההיטסינק, וכן החלפת משחה טרמית (עברו משהו כמו 4 שנים מאז עבר ניקוי באזור זה). זו פעם ראשונה שיוצא לי לנקות את חלק מחשב זה, לכן השתמשתי במדריכים הנמצאים באתר וכן, במדריכים הנמצאים באתר של Arctic Silver, להחלפה יעילה של המשחה. ניתקתי את כבל החמשל שמגיע לספק, ניתקתי את כל הרכיבים המחוברים ללוח האם (זיכרונות, כ.מסך), ניתקתי את כל הכבלים וניגשתי לעבודה. לאחר מלחמה לא פשוטה עם התושבת המעצבנת של ה- P4 (קליפסים מכל צד אפשרי) הצלחתי לגשת למעבד, ניקיתי אותו בעדינות מירבית, וכן את היטסינק, מרחתי את המחשה הטרמית והחזרתי למקום. עכשיו צצה לי בעיה קטנה, נכון יש את הכבלים שבאים מקדמת המארז? להדלקה, ריסט, הרמקול המובנה, כבלי ה-U…
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדלקת המחשב, במצב רגיל, בהדלקת המחשב, ישנו צפצוף (כנראה של כרטיס המסך), ואז המחשב עולה באופן רגיל.. הבעיה היא, שהרבה פעמים בהדלקת המחשב אין צפצוף, ואז המחשב ממשיך לעלות, אבל לא רואים כלום על המסך (הנורה של המסך מהבהבת אך לא רואים כלום, המסך מנסה להסתנכרן).. בכדי לפתור את הבעיה הזאת, אני מוציא את שקע החשמל מהמחשב, מחבר אותו חזרה, ומדליק שוב את המחשב, הפעם המחשב תמיד(!) עולה באופן תקין, כמובן לאחר שנשמע הצפצוף.. ניסיתי לפתוח את המחשב, ולחזק את חיבורי כרטיס המסך והזיכרון, אך אלה לא עזרו לפתור את הבעיה.. רק לעתים רחוקות המחשב עולה באופן תקין בפעם הראשונה.. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? זיכרון? לוח אם? אולי בכלל ספק כוח? הבעיה היא לא במסך עצמו, כי הוא חדש, וניס…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG מקליט (200$ בדיוטי-פרי) שהעינית נדפקה. בחברה רוצים מחיר גבוה מאוד ולא משתלם (לפחות 350 ש"ח וצפונה). גם טכנאי מעבדדה אמר סדר גודל כזה. אני מנסה לברר בהרבה מקומות ללא הצלחה אפשרות שאחליף את העינית DVD לעינית של צורב ע"מ שאוכל להמשיך ולהקליט כרגיל. מישהו ניסה זאת בעבר? זה מעניין לדעת אם אכן אפשר לקנות צורב LG ב150 ש"ח , עם עינית הרבה יותר איכותית ולהשתיל אותה במקום. תודה תודה ותודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-