תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
זאת בעיה דיי נפוצה אצל אנשים שלא משאירים את המחשב דלוק 24\7 ואין להם אל-פסק, קורה שה MBR פשוט נדפק קצת וה מחיצה C נעלמת והWINSOWS לא עולה פשוט. העניין הוא שאם מחברים את הכונןו למחשב אחר עם WINDOWS XP או 98 אז שאר המחיצות בכונן הקשיח נגישות אבל C לא נגישה והWINDOWS אומר שאין לא בכלל מערכת קבצים מוגדרת וחייבים לפרמט את המחיצה הזאת. כעולים עם דיסקט 98 או DOS אז אפשר לגשת ל C בלי שום בעיה והמחיצה תקינה לחלוטין גם כשנכנסים ל FDISK אז הוא מראה שהכל תקין. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: 1. תקיון של ה MBR ע"י FDISK ו תוכנות אחרות. 2. חיבור כונן הקשיח לXP ו 98. 3. לעלות בעזרת ERD COMMANDER. 4.שיכפול ע"י GHOST. 5. תיקונים למינהם עם תוןכנות הן פשוט לא מזהות את הכונן ככונן פעיל . לא עולה…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה Memtest 86 ואחרי בערך 15 שעות התוכנה נתקעה תמונות מצורפות
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT מגרסת ה-NF7 וזכור לי כבר פעם שהייתה לי תקלה כזאת שהמאוורר שעל הלוח פשוט לא עבד, אז הזזתי שם את החוט המחובר בין המאוורר ללוח אם וזה עבד.. אך המחשב משמיע אזעקה לעיתים קרובות מאוד בזמן האחרון, שמתי לב שהמאוורר לא עובד שוב. ישבתי אולי חצי שעה בניסיון להפעיל אותו, לא עבד. מה לדעתכם צריך לעשות לפני שאני מביא את המחשב למעבדה שהוא יהיה תקוע שם שבוע+ בשביל תקלה כזאת קטנה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי שני יציאות usb מקדימה ו4 מאחורה. ומשום מה כל מה שאני מנסה לחבר מקדימה המחשב לא מזהה, וכשאני מחבר מאחורה הוא כן מזהה....... :-\ מה לעשות??? איך להגדיר את היציאות הקדמיות........??? (הלוח תומך- msi - k7n2)
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן לוח אם ג'יגהבייט GA-MA78GM-S2H. לאחרונה הוא מצפצף כשרואים סרטים הרבה זמן, או משחקים במשחקים כבדים. אם מתעלמים מהצפצוף וממשיכים-המחשב כבה מעצמו. האם זה בגלל התחממות יתר ? התקנתי מספר תוכנות שמדווחות על חום המחשב, וכולן מסמנות לי שרק שני מאווררים עובדים (השלישי במהירות 0), ומציגים לי 3 מדי חום-והשלישי תמיד גבוה משמעותית. הבאם באמת אמורים להיות 3 מאווררים ? איפה בדיוק יושב השלישי, והאם אפשר להחליפו לבד ? (אין לי יותר מדי כישורים טכניים). תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לאבא שלי מחשב P1 225 MHz 64MB שמותקן עליו כרגע WinXP. כשבאתי לפרמט אותו על מנת להתקין Win98se, גיליתי שהמחשב לא מגים לשום מכשיר BOOT שמוכנס אליו (הדיסק של הווינדוס). בדקתי בביוס, והאפשרות של First Boot Device היא CD Rom. ככה שאני לא מבין מה הבעיה.. כל הדיסקים תקינים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-