עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sgsg,

המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכולם, המחשב שלי ממען מלעשות POST. בהתחלה חשבתי שאולי הלך המעבד, אז ניסיתי מעבד אחר והמחשב גם לא עלה..ניסיתי לוח אחר ומחשב לא עלה. ניתקתי את כל הכבלים, הוצאתי את הזכרונות..השארתי רק את המעבד הספק והלוח דולקים..ועדיין המחשב ממען מלעלות אני מתחיל לחשוד שזה הספק, למרות שהוא לא מראה סימני מוות או משהו כזה הוא עושה רושם של עובד כרגיל..דרך אגב הספק הוא FSP350GLN אז זהו...ניסיתי לעשות כמעט כל דבר שאני יודע וזה לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה, אריאל

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by gilgol,

יש לי 2 כרטיסים ASUS 8800GTX לוח STRIKER EXTREM חיברתי אותם (מי שמכיר את הכרטיס יש לו 2 מקומות חיבור לגישור למעלה) לחיבור הפנימי יותר המחשב עלה שהמסך מחובר לכרטיס העליון ולא זיהה שום דבר מיוחד להפך הפעלתי 3DMARK ובמקום 13000 שהייתי מקבל עם כרטיס אחד קיבלתי 700 שזה לא הגיוני לכרטיס הזה מה אני עושה ? יש משהו מיוחד חוץ מלאפשר בביוס שכבר עשיתי?

4. יש לי לוח אם של ABIT (Socket 754 KV8-max3. עידכנתי ביוס לפי ההוראות שלהם באתר הכל עבר חלק הכל טוב ויפה התוכנה של העידכון עשתה ריסט למחשב ומאז המחשב לא עולה. המסך לא נדלק והוא מצפצץ מהרמקול הפנימי המתריאה על תקלה לפי הספר של הלוח אם. למי שמכיר את הלוח יש LCD עם מספרים על הלוח שמראה את המספר 9.0 שאומר שהביוס התחיל לפעול אבל שום דבר לא פועל והוא מצפצץ על בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? לפרמט את הביוס מחדש? ממש נדפקתי יש לי מערך כונני ב RAID 0 ואי אפשר לחבר אותם למחשב אחר ואני חייב משם מידע חשוב מאוד. נ.ב שלחתי גם מכתב לתמיכה של אביט אבל ביינתיים לא החזירו לי תשובה ואני ממש חייב את המידע. עזוב מחשב לפחות המידע. אז עוד שאלה איך אני מוציא מידע מכוננים שחוברו במער…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by bazooka69,

פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת דרייברים, כניסות הUSB עדיין לא עובדות ובMANAGER DEVICE יש סימן שאלה צהוב לידם... אני לא מבין גדול, אשמח לקבץ עזרה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by kokos1,

לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Nirtz,

המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מנסה לפרמט את המחשב, המחשב חדש, הוא רק 3 חודשים אצלי. אני מכניס את הדיסק של ה WIN XP לכונן ועושה לו BOOT. קודם כל חשוב לציין שכל תהליך ה BOOT עולה לאט יחסית. חשבתי שאולי הדיסק פגום ולכן החלפתי דיסק, נתקלתי באותה בעיה. ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר ושם ה BOOT עולה מהר וכמו שצריך. בכל מקרה, התחלתי לעשות את ה BOOT ( למרות האיטיות ) וברגע שהמחשב היה צריך להגיע לקטע הזה : המחשב עשה מסך כחול. חשבתי שאולי ההארדיסק מקולקל, לכן קניתי חדש, ועכשיו כשהוא אמור להגיע לקטע הזה המחשב פשוט מאתחל את עצמו. אולי כונן הדיסקים פגום? או לוח האם? מה לעשות? הייתי הולך לממש אחריות על החלקים אבל אני לא יודע מה פגום

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by orendia,

שלום חברים, כאשר מדליקים את המחשב ישנה הודעה NTDLR is missing להלן סדרת הבדיקות שניסיתי לפתור את התקלה: *קראתי כל מאמר אפשרי על הודעה מסוג זו כאן באתר ובאתר microsoft. *הגדרתי את המחשב לעלות דרך הדיסק של מערכת הפעלה מסוג XP וכאשר עלה מסך ההתקנה,בחרתי בתיקון ולאחר מספר שניות הייתה רשומה ההודעה שלא נמצאו שום דיסק עליו ישנה מערכת הפעלה. *ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק את הדיסק הקשיח. *ג'ימפרתי בצורות שונות את הדיסק הקשיח. *החלפתי את החיבור על הלוח של הדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח הוא חיבור SATA וכן בדקתי האם הוא מוגדר בביוס לעבוד מול SATA. מה שאני לא מבין הוא שהמחשב אכן מזהה את הדיסק הקשיח בתהליך הPOST אבל בניסיון לתיקון הוא אומר שאין שום דיסק עם מערכת הפעלה. השארתי את הבדיקה הא…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by yoyo_shir,

לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by igals,

מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by orengr,

הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by naory159,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3, והוא עובד בסדר גמור. לפני כשבוע פתאום אני לא רואה במסך כלום (המסך דלוק, והנורה מהבהבת בצבע כתום), ולכן החלפתי כרטיס מסך אך זה לא עזר. החלפתי 3 כרטיסי מסך ובכולם המסך מראה נורה כתומה. החלפתי מסך אך גם זה לא עוזר... כשאני מפעיל את המחשב הוא נשמע שהוא עובד בסדר גמור. תודה רבה לכם, ומקוה שנימצא פיתרון!!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, לאחרונה המחשב שלי התחיל להתחמם באופן דרסטי ומהר מהרגיל. בנוסף, לעיתים קרובות מאוד קורות לי בעיות משונות כמו: 1) בעת הפעלת משחק המחשב קורס והמסך מראה לי ערבוב של צבעים(תמונה בהמשך) 2) כשהווינדוס עולה ישר על ההתחלה הוא קופא(המחשב) ואי אפשר להזיז את העכבר. 3) בעת גלישה בדפדפן אינטרנט, בזמן הגלילה (עם העכבר) הכתב נמרח והמחשב קופא באותה דרך כמו בסעיף 2. 4)המעבד מתחמם מהר מהרגיל ויכול להיות שבגלל זה המחשב קופא (תמונה של הטמפ' בהמשך. עוד דבר, התקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך, עדכנתי BIOS ועוד. הכי חשוב, כאשר אני מפעיל את המחשב במצב בטוח (Windows XP SP2) הכל עובד כמו שצריך המחשב מהיר והכל אבל הוא לא מזהה דרייברים של כ.מסך וקול. הטמ' הממוצעת של המחשב היא 33-3…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום חברה יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים .. עכשיו הבעיה היא שכל הזמן הוא משמיע קול של כפתור תקוע כאשר הוא עולה לWINDOWS XP וכל הזמן נותן לי חלון של " האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק ? " כאילו אני לוחץ על DELETE ... מה נראה לכם הבעיה ? האם זו בעית חומרה או בעית תוכנה ? מה ניתן לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by -neo-,

טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי לוח אם ישן מלפני 7 שנים, תומך DDR, וAGPX8 הדגם הוא : GA-8S648 ויש לי 3 סטיקים של 256MB זיכרון, אך צצה לי בעיה, לוח האם לא קולט את הזיכרון, או שאחד מסטיק הזיכרון נהרס, בשל כך אני רואה את הפרטים ומוצא שיש לי 512MB. ניסיתי להוציא ולהכניס שוב, לא עובד. מה בעצם הבעיה פה ? לוח האם או הסטיק?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים