תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי מחשב נוסף בבית, לאותו מחשב התקלקל הכונן דיסקים סופית, לא מתפקד. עכשיו אני עם מחשב שעובד, אך ללא כונן דיסקים. כל המחשב מלא בשטויות ומלא דברים שאני רוצה למחוק הכל, מחיקה מלאה, חדש. עכשיו איך אני עושה את זה ללא כונן דיסקים? אני יודע שישנה אופציה של זיכרון נייד. אבל אין לי. אז השאלות למומחים הם: - אפשרי לפרמט את המחשב ממש למחוק הכל הכל רק שהמערכת הפעלה תישאר דרך המערכת עצמה? אולי פעולה כל שהיא, פקודה ב- CMD אני לא מבין בזה. שמעתי פעם שיש דבר כזה פורמט בכונן C. - איזה פתרון אחר יש לי? אני ללא כונן דיסקים וללא זיכרון נייד. חשבתי על להוריד וינדוס לאותו מחשב ולהתקין כמו תוכנה רגילה, זה בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי פלטה של 256mb אבל אני לא יודע איך להתקין אותה אני לא רוצה להרוס שום דבר במחשב תודה ......איגור
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מקווה שאני מתייעץ בפורום הנכון כרגע אני ממדבר מחו"ל הזמנתי קיט של 512X2 RAM, אני יודע לחבר את זה במקום של הסטיקים על הלוח עצמו, השאלה שלי אם אחרי ההתקנה הפיזית ישר המחשב יזהה שיש לו 1024MB ולא שני קיטים של 256MB או שאני צריך לעשות משהו? אם כן, מה?! ???
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רשמתי הודעה דומה בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות", אבל עדיין לא ענו לי והנושא קצת דחוף אז אני רושם אותה גם פה. אז ככה, קניתי היום סטיק של 1GB DDR2 667. הסטיק מצטרף לסטיק הקיים אצלי כבר במערכת 512mb DDR2 667, שמתוכו 64 מוקדש לכרטיס זיכרון שעל הלוח אם. שחיברתי את שניהם והפעלתי תמחשב, המחשב זיהה רק 960 מגה לעומת 448 שהיה לי לפני זה (כמובן בגלל ה64 שירד מה 512 שצריך להיות לי.) ניראה לי שהמחשב זיהה פשוט רק את הסטיק החדש והוריד ממנו לערך 68 מגה ואת הסטיק השני הוא בכלל לא זיהה... מישהו יודע מה הבעיה פה? קראתי איפשהוא שצריך לאפשר שהמחשב יזהה את שני הסטיקים דרך הביוס. יש בזה משהו? בכל מקרה, כל מי שיודע איך לסדר את המצב, שהמחשב יזהה את שתי הסטיקים, יותר מוזמן לעזור
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו Windows OEM על SSD , אני רוצה להחליף לדיסק SSD יותר גדול, האם אני יכול להתקין את החלונות מחדש על אותו מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חלונות 7. אני מתכוון לקנות 128GB ssd ולהתקין עליו חלונות 8 הדרך שבה אני מתכוון לעשות זאת: 1. לנתק את כל הדיסקים הנוספים ולהשאיר רק את דיסק C עם חלונות 7. 2. לחבר את דיסק ה-SSD. 3. להתקין עליו את חלונות 8. 4. להיכנס לביוס ולהגדיר אותו בתור דיסק C. 5. לחזור ולחבר את שאר הדיסקים (תמונות וידאו מוזיקה data). האם זו דרך נכונה? האם צריך להתקין עדכון ביוס לדיסק ה-SSD (איך?) אשמח לקבל עצות והערות. נ.ב. עדיין לא קניתי את ה-SSD אך הוא נראה לי הזול ביותר יחסית לביצועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנת לוח מעבד וזיכרון חדשים ולאחר שסיימתי להתקין את כל הדריברים נשאר רק דבר אחד של הותקן ובגללו אין סאונד במחשב, יש הצעות ? הלוח הוא GA-MA69GM-S2H וההתקן של מותקן כראוי הוא realtek high definition audio תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתקין לחבר מחשב עם לוח MSI עם chipst של VIA (הדגם של הלוח PM8M2-V ). הטמבלים מהחנות לא הביאו לי את הדיסקט שאני צריך להכניס בעת התקנת ה-WINDOWS (כאשר לוחצים F6 בהתחלה) מישהו מוכן לעזור לי מאיפה מורידים.. אני לא מצליח למצוא.. נורא דחוףף תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין כונן פנימי SSD חדש במחשב נייח. המחשב ישן בערך בן 9 שנים, לוח אם Asus H97. איזה כונן SSD פנימי יתאים למחשב הזה? M.2 ?2.5? איזה דגם ספציפי? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני רוצה להתקין כונן SSD נוסף בלפטופ שלי - DELL XPS 15 9570 , בפירוט הטכני כתוב שניתן לחבר כונן HDD בגול 2.5' SATA GEN 3 האם ניתן לחבר גם כונן SATA SSD בגודל 2.5' ? או שנדרש מתאם או שבכלל אי אפשר ? מצרף שתי סרטונים של אנשים שהצליחו
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
- 2 followers
-