עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DesGenT,

after 1 hour of working my computer shuts down and does not turn on. if power cable is reinserted the computer starts and after a few seconds shutdowns again. it goes on only if i left it without the power cable for about 5 minutes .... it is really annoying can anyone tell me what the problem could be????? sorry for english... :-\

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by naor-007,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by k340,

שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by yuvalt3,

שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם..! המחשב השני נשרף לי הוא משהו אז החלטתי שאני רוצה לסדר אותו אז אני צריך עזרה ממכם, טוב לפני זה הספק הכוח שלו נשרף אז קניתי לי ספק חדש הספק עבד והמחשב היה נדלק ולא נכבה ולא רואים כלום במסך מה אני צריך לעשות מה הבעייה שלו...? :s05: תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by Redraff,

שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  10. יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by Amir c,

חבר שלי הביא לי את המחשב במצב הזה... וינדוס מותקן אך כל פעם שהמחשב עולה מראה את הסמל של וינדוס ואחרי שניה מסך כחול משהו בסגנון "הותקנה חומרה חדשה..... לבדוק וירוס.... לעשות CHKDSK \F ...... ואחרי כמה שורות 000000007B ועוד המשך של מספרים" אמרתי לו שננסה לפרמט כי להתעסק עם מסכים כחולים זה סיוט.. פירמטתי ושוב אחרי הפורמט בריסט שאמור לעבור להתקנה המחשב שוב מגיע למסך הכחול אז התחלתי לחשוד שמדובר בבעיה בחומרה התחלתי לפי שיטת הסלאמי זכרונות - הרצתי עם שלי... מסך כחול CD ROM - הרצתי בלי אחד והפוך, הרצתי עם שלי ... מסך כחול FLOPPY - ניתקתי, לי אין פלופי .. מסך כחול ספק כוח- הרצתי עם שלי ... מסך כחול מה נשאר... הארדיסק(SATA) - העברתי למחשב שלי הרצתי לו CHKDSK \ F אין ש…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by liron28,

שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by shaygutman,

צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by asaf23,

האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. נכון ששיגעתי אותכם עם זה..אבל הפעם יש לי את הפרטים של הלוח אם שלי וכל הפרטים האחרים שהיינו צריכים כדי לדעת איזה דריבר צריך להתקין למחשב שלי.. נזכיר את הבעיה: התקנתי ווינדוס ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לצפות בשום סרט במחשב.אני רק שומע מוזיקה ולא רואה ווידאו..וכרגע הדריבר שמותקן לי הוא : NVIDIA Geforce 6200 LE אני לא יודע בכלל אם זה תואם לכרטיס מסך שלי וכדומה.. הפעם אני יביא לכם תצלומים של פרטי הלוח אם שלי וכל השאר כדי שאולי תוכלו למצוא לי דריבר טוב שיעבוד לי.. http://www.silvup.net/up/8w94ufrqp1esu0a.jpg http://www.silvup.net/up/lo8tx78mopu48a2.jpg אשמח מאוד אם תעזרו לי..))

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bbbbbb,

אני מכניס HDD חיצוני USB 2 מלא חומר יקר, ומיד מופיע התקנת חומרה נכשלה ללא שום זיהוי הHDD, נכנסתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה הבעייתית, כיביתי את הHDD הדלקתי והוא זיהה אותו זיהוי מלא, רק לא נתן להכנס אליו, ב"ניהול מחשב" הוא נתן את הגודל שלו, בלי תצורת מערכת קבצים, ובפרטים הוא כתב שזה מערכת קבצים RAW, מה שלא ברור לי, כי ראיתי שאלה דומה כאן, שזה HDD שעבד מצויין לא חדש ויש לי עליו חומר יקר [כרגיל], איך פתאום זה נהיה, ואיזה פתרון יש לזה? אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה!!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. לאחרונה המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על הכפתור הוא לא נכבה והוא לא כותב שמשהו נתקע או דבר כזה.. ואני תמיד לוחץ על הכפתור.. אם זה משנה,אז לאחרונה התקנתי תוכנה שמכבה את המחשב אוטומטי(להורדות,כשאני לא בבית אני מגדיר לו שיכבה נגיד אחרי שעה כשהוא מסיים) והכל עובד סבבה,זה בעיקר קורה כאשר המחשב דולק הרבה שעות(לדוגמא מ-1 בצהריים עד איזה 12 בלילה..)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  22. יש לי מחשב ישן - בעל טכנולוגייה של RDRAM - והמחירים בשמיים רוצה לשדרג את גודל הזיכרון...המחשב משמש למיחקי רשת פשוטים(שילדים משחקים בו) מסנג'ר וכו' הנקודה היא שהוא כל הזמן קורס - מסכים כחולים ביגלל העדר זיכרון ...וגם כן מאוד מאוד איטי חשבתי אולי אפשר להאריך את החיים שלו באמצעות כרטיס זיכרון או DOK דרך ה USB האם אפשרי לדעתכם ? THX

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה.. אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך: nvidia corp 512MB 8800GT משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפ…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה במחשב. קודם כל, אני מתנצל שהכותרת לא מספיק אינפורמטיבית, זה פשוט משום שאין לי מושג מה הבעיה, קל וחומר איך לתקנה. אז ככה, אתמול המחשב עבד בסדר גמור, כיביתי אותו והכל היה בסדר. היום בבוקר הדלקתי אותו, על המסך הופיעו ההודעות הרגילות(Nvidia corp, 256Mb.... Western Digital X Gb S.M.A.R.T Enabled No בלה בלה בלה) ואז... חושך. המסך פשוט שחור, שום דבר לא עולה... חיכיתי 10 דקות, חיכיתי שעה, חיכיתי 8 שעות, כלום. ניסיתי להתעסק עם הביוס(לשחזר הגדרות, לשנות סדר בוט) ושום דבר לא שינה כלום... אני די "שולל" את הכרטיס מסך והמסך, שכן טרם מתי שהמערכת הפעלה צריכה לטעון עצמה הכל עובד פיקס, כנ"ל בביוס. אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר אחר... בביוס הוא מזהה את ההארד דיסקים ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים