עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rollita,

מצורפים שתי תמונות של מסך המחשב שלי החל מאתמול. אין שום תצוגה ברורה, ג'יבריש על המסך (מרגע אתחול המחשב, עוד לפני עליית מערכת הפעלה) בחיפוש אחר מקור הבעיה זיהיתי צ'יפ עם שריטה (שרוף?) בלוח אם: אשמח לקבל עצה מה יכול להיות מקור הבעיה? האם זה באמת הלוח? ואילו בדיקות אפשר לעשות במצב הזה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Zadu,

טוב, אז עשיתי Error Checking לכונן C , לאחר שהError checking הסתיים המחשב עלה כרגיל ואז הפעלתי את התוכנה Ccleaner ולחצתי בה על Run Cleaner לאחר שלחצתי קיבלתי הודעת שגיאה Rundll ואז היה bsod . אחרי שהמחשב עלה עוד פעם בדקתי אם יש קבצים בMinidump ולא היה כלום למרות שהיה bsod. השאלות שלי הן: 1. האם נגרם נזק למחשב שלי כתוצאה מהbsod הזה? 2. איך אני יכול לברר ממה הbsod הזה נגרם? עכשיו אחרי שאני לוחץ בccleaner על run cleaner זה פועל כרגיל ללא שגיאה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by shahar07,

שאלה! יש לי כרגע מערכת ויסטא עם 2 HD אשר פועלים בצורת RAID 0 אני הולך לפרמט את המחשב ולעבור לXP האם אצטרך להגדיר את ה RAID 0 מחדש ?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by guyby,

לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by genia,

מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by ielran,

שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. צהריים טובים, יש ברשותי דיסק קשיח עם 320 GB התקנתי וינדוס xp פרופשיונאל. בהתקנה הגדרתי שתי מחיצות,כל אחת 100 gb , עכשיו כשהמחשב מתמלא לאט לאט עם הזמן אני צריך את ה 120 gb +- שמסתתרים לי ואני לא רואה אותם,גם לא במחשב שלי, איך ניתן ליצור את הדיסק קשיח ה 3 במספר אם בהתקנה הגדרתי אך ורק 2 ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by sizipus,

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו : התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה... כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או ש…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alergic,

כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  17. אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tsah1982,

שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  20. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הלוח אם ישן בן איזה 5 שנים כבר ונשבר לי התושבת פלסטיק השחורה שלו שמחזיקה את המאורר של המעבד.. השאלה האם ניתן להחליף רק את הפלסטיק או שצריך להחליף את כל הלוח אם ??

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W הגדרות בביוס הם הבעיה: אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים. הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי. עדין אין יציבות במשחקים!! מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב. ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by adam99,

שלום! יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצע הרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל. אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי... הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל. הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by ברק2000,

יש לי תיקיה בכונן C שרשום שהיא שוקלת 21 ג'יגה אבל שאני נכנס כל התיקיות שבפנים שוקלות רק 2 ג'יגה איך אני מסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים