עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  3. Started by Jack_g,

זאת בעיה דיי נפוצה אצל אנשים שלא משאירים את המחשב דלוק 24\7 ואין להם אל-פסק, קורה שה MBR פשוט נדפק קצת וה מחיצה C נעלמת והWINSOWS לא עולה פשוט. העניין הוא שאם מחברים את הכונןו למחשב אחר עם WINDOWS XP או 98 אז שאר המחיצות בכונן הקשיח נגישות אבל C לא נגישה והWINDOWS אומר שאין לא בכלל מערכת קבצים מוגדרת וחייבים לפרמט את המחיצה הזאת. כעולים עם דיסקט 98 או DOS אז אפשר לגשת ל C בלי שום בעיה והמחיצה תקינה לחלוטין גם כשנכנסים ל FDISK אז הוא מראה שהכל תקין. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: 1. תקיון של ה MBR ע"י FDISK ו תוכנות אחרות. 2. חיבור כונן הקשיח לXP ו 98. 3. לעלות בעזרת ERD COMMANDER. 4.שיכפול ע"י GHOST. 5. תיקונים למינהם עם תוןכנות הן פשוט לא מזהות את הכונן ככונן פעיל . לא עולה…

4. Started by elor16,

שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by iyehuda,

מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by zilbero,

שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  9. המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by shalabi,

שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by GerberMan,

שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by snaek212,

שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  14. טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by Stranger,

הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by evy92,

מעוניין להוריד למחשב הקלטה ממיר הוט. חיברתי את הHD בSATA לUSB כולל מתח SATA חיצוני, מסתבר שהמחשב מזהה חיבור כונן אך לא פותח ספרייה. איך ניתן לעקוף ? (הכבל נבדק על HD נוספים ועבד) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by FwR,

אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by taltola,

יש לי בעיה מאד מוזרה במשחק. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו את המשחק. סיימתי את שלב ראשון בצורה חלקה, והכל עובד פצצה. משום מה כאשר עברתי לשלב שני המשחק נתקע. עכשיו המשחק עולה רגיל, הוא טוען לי את המשך המשחק מהנקודה האחרונה בה עצרתי. הוא רושם לי ללחוץ ENTER להתחלת המשימה וכאשר אני לוחץ זה נתקע על מסך שחור. זה ממש מוזר מפני שעד השלב הזה המשחק עבד חלק ללא שום בעיה. מה זה יכול להיות? אם זה משנה משהו, זה המפרט שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD]מוצרים מוזמנים [TABLE=class: cms_table, width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט[/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T[/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  20. שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד של דל דגם Inspiron 9400, וכל פעם שהמחשב "עובד"(אפילו ברמה של עבודה רגילה עם ICQ או משהו ברקע) ושומעים איזשהו סאונד הסאונד נקטע כל הזמן ונשמע דיי רע רוב הזמן. ניסיתי לעדכן לה את הדרייברים של כרטיס הקול, שהוא ד"א של חברת sigmatel לפי מה שראיתי, אך זה לא עזר. ניסיתי להריץ spybot S&D ואנטי וירוס שמצאו כל מיני שטויות אבל גם לא עזרו עם הבעיה. אשמח אם למישהו יהיו עוד הצעות לפני שננסה לפרמט.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by T-Flash,

יש לי בעיה... יש צפצוף כשאני מדליק את המחשב...שלאחר כמה דקות הוא נפסק... פתחתי את את המכסה כדי לראות מה קורה שם... כשאני מדליק את המחשב, 3-5 שניות המאורר של המעבד פועל ואחרי זה לא פועל לכמה דקות... ובזמן שהמאורר לא פועל יש צפצוף... למה המאורר לא פועל בזמן הזה? אני יכול לתקן את זה איכשהו?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by MasterDK,

יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום לכולם. אני טכנאי כבר שנים רבות ובבעיה זו לא נתקלתי.. עשיתי 2 דברים: 1.עבדתי על המחשב עם קורא כרטיסים וכנראה הכרטיס לא היה מתאים בדיוק לכניסה של הקורא, ניסיתי קצת בכוח אבל ראיתי שנכנס והמחשב לא מזהה אז ויתרתי והוצאתי את הקורא מכניסת ה-USB. 2. חיברתי כבל דאטה למכשיר Sony erricson W800i וכשהמחשב התחיל להתקין את הדרייברים אוטומטית ניתקתי את הכבל מהמכשיר.(הייתי חייב לרוץ...) לא יודע מה משני הדברים עשה את הבעיה אבל הבעיה היא כזו: המחשב מזהה את כל יציאות ה-USB (מצורפת תמונה) אבל כל התקן שאני מכניס(דיסקאונקי, מדפסת, קורא כרטיסים ועוד..)המחשב לא מזהה אותו בכלל, בדיסקאונקי הנורית נדלקת לשנייה ונכבה מיד, למעט 2 יציאות שבהן הנורית דולקת קבוע ולא נכבית(ובכל זאת הוא לא מופיע …

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  24. אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  25. אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים