תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום וברכה, ברשותי מחשב נייח בעל חומרה ברמה גבוהה (מעבד i5 , כרטיס מסך GTX 650ׁ) שנמצא במצב מצויין, מוגן מפני וירוסים על-ידי תוכנת NOD32 עדכנית ומתוחזק על-ידי תוכנת תחזוקה באופן סדיר, מערכת ההפעלה היא WIN 7 64Bit. ברשותי מודם-ראוטר משולב מבית TP-LINK דגם TD-W8951ND והוא גם עובד מצויין. אני משתמש במתאם רשת אלחוטית בתקן USB מסוג TP-LINK WN722N במשך שנתיים ועד לפני חצי שנה הכל היה בסדר. בחצי השנה האחרונה אני חווה באופן יוםיומי בחלק מהזמן חוסר יכולת לגלוש ו\או איטיות נוראית בגלישה (-בכל הדפדפנים) והדבר אינו נפתר אלא עד שאני מפעיל את המחשב מחדש או מוציא את כרטיס הרשת ומכניס אותו ליציאת USB אחרת וגם זה לא תמיד עוזר. חשוב לציין שגם בשעה שהבעיה קיימת זה מראה קליטה מלאה ולעתים רח…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, יש לי איזה בעיה במחשב פנטיום 4 ישן למדי עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 מלפני לא מעט שנים. כבר כחודש שהוא לא עובד ואני חושד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך. העניין הוא שלאחר מספר דקות של עבודה הוא או נתקע ולא מגיב, התצוגה נהיית שחורה והמסך לא מזהה סיגנל, או שהוא פשוט נהיה שחור מיד ללא תקיעה מוקדמת. לעתים רחוקות יותר, הוא נתקע, ואז נותן מסך כחול כאשר אומר שהייתה בעיה עם ה-ati2davg או ati2vag או משהו בסגנון הזה. לא בדקתי אם המאוורר או ה-HS התנתקו מהכרטיס או משו, אבל תהיתי אם למישהו מכם יש רעיון לסיבת הבעיה בהתאם ל"סימפטומים".... תודה רבה נ.ב אחרי תקיעה אחת, תקיעה שניה יכולה להתרחש עוד בשלב של עליית המערכת ולאו דווקא בתוך windows.....
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מקווה שאני מתייעץ בפורום הנכון כרגע אני ממדבר מחו"ל הזמנתי קיט של 512X2 RAM, אני יודע לחבר את זה במקום של הסטיקים על הלוח עצמו, השאלה שלי אם אחרי ההתקנה הפיזית ישר המחשב יזהה שיש לו 1024MB ולא שני קיטים של 256MB או שאני צריך לעשות משהו? אם כן, מה?! ???
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכתבה הזאת שסוקרת סמארטפון המריץ את מערכת ווינדוס. בשם xpPhone. השאלה שלי מאיפה קונים את זה? האם זה קיים בארץ? http://www.tgspot.co.il/tag/xpphone/
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכה גרפית ווידאו . היום לראשונה השתמשתי בו והבחנתי בתופעה שלא הייתה מוכרת לי עם התמונות שלי קודם לכן , התמונות נראות מפוקסלות , על אף שהן אינן . אם אני עושה 100% זום יש ממש ריבועים גדולים , דבר שלא היה לפני ולא באף מחשב שבו הסתכלתי על התמונות . אני אשמח לעזרה , ייעוץ בנושא . תודה !
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט מחשב כאשר אני מנסה להתקין WINRAR, מופיע מסך כחול המחשב מאתחל את עצמו. מצ"ב קובץ DMP. אודה לעזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-