תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא lenovo ideapad slim 3 (שוב תודה על העזרה, @A-10) . רואים את זה בעיקר כשהמסך שחור אך "דולק", למשל בעדכונים למיניהם. כשיש צבעים, כלומר למשל בהתקנת ווינדווז עצמה וסתם כשווינדווז פועל, זה לא מאוד משמעותי, אבל מניח שזה גם תלוי בסיטואציה על המסך, אני לא באמת יודע, אני סה"כ שעתיים עם המחשב הזה ועוד לא עברתי את מגוון התרחישים האפשריים למתי רואים את זה ומתי פחות. צילמתי את העניין כשבדיוק היו עדכונים ואפשר לראות את התאורה הלא ברורה מ4 הצדדים שלו, כאילו מישהו מאיר שם בפנס מהצדדים השונים של המסך: https://photos.app.goo.gl/derfdAbsrWWUpEA68 האם זה תקין? זה ככה בכל הצגים של לנובו? אולי רק מהסדרה הזו? אגב בוידאו אפשר לראות לקראת סופו כ…
-
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA 2 אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף IDE - מה צריך לעשות???? חיברתי את הדיסק למחשב בלי ג'מפר וכשהמחשב עולה הוא מזהה את הדיסק הראשון כ- MASTER ונותן פרוט לגביי הפירמה של הדיסק ושורה מתחת הוא רושם שיש SLAVE אבל לא רושם את הפירמה שלו, כאשר המחשב עולה אני לא רואה את הכונן החדש- לא במחשב שלי ולא ב - COMPUTER MANAGEMEN מה עוד צריך לעשות כדיי שיזהה את הדיסק???
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס READEON X300. המאוורר מרעיש כמו טרקטור. ניקיתי אותו מאבק בצורה יסודית. נראה לי שיש בעיה במאוורר. הוצאתי את הכרטיס, ולא ראיתי משהו חריג. זה קורה סתם ככה, פתאום, וזה סתם התחיל, בלי שום סיבה. תצילו אותי!!! אין לי את הטמפ' של כרטיס המסך. זה הולך ככה: פתאום עושה קול כזה עבה, ואז המאוורר זז לאט, ואז ממשיך במהירות, ושוב פעם..........
-
- 17 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה במשחק. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו את המשחק. סיימתי את שלב ראשון בצורה חלקה, והכל עובד פצצה. משום מה כאשר עברתי לשלב שני המשחק נתקע. עכשיו המשחק עולה רגיל, הוא טוען לי את המשך המשחק מהנקודה האחרונה בה עצרתי. הוא רושם לי ללחוץ ENTER להתחלת המשימה וכאשר אני לוחץ זה נתקע על מסך שחור. זה ממש מוזר מפני שעד השלב הזה המשחק עבד חלק ללא שום בעיה. מה זה יכול להיות? אם זה משנה משהו, זה המפרט שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD]מוצרים מוזמנים [TABLE=class: cms_table, width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט[/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T[/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רעיונות? התקנתי אותם פעמיים, על מערכת לא מומהרת...
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-