תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום וברכה, ברשותי מחשב נייח בעל חומרה ברמה גבוהה (מעבד i5 , כרטיס מסך GTX 650ׁ) שנמצא במצב מצויין, מוגן מפני וירוסים על-ידי תוכנת NOD32 עדכנית ומתוחזק על-ידי תוכנת תחזוקה באופן סדיר, מערכת ההפעלה היא WIN 7 64Bit. ברשותי מודם-ראוטר משולב מבית TP-LINK דגם TD-W8951ND והוא גם עובד מצויין. אני משתמש במתאם רשת אלחוטית בתקן USB מסוג TP-LINK WN722N במשך שנתיים ועד לפני חצי שנה הכל היה בסדר. בחצי השנה האחרונה אני חווה באופן יוםיומי בחלק מהזמן חוסר יכולת לגלוש ו\או איטיות נוראית בגלישה (-בכל הדפדפנים) והדבר אינו נפתר אלא עד שאני מפעיל את המחשב מחדש או מוציא את כרטיס הרשת ומכניס אותו ליציאת USB אחרת וגם זה לא תמיד עוזר. חשוב לציין שגם בשעה שהבעיה קיימת זה מראה קליטה מלאה ולעתים רח…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
צהריים טובים. לפני שבוע תם התוקף של האנטי וירוס שהיה ברשותי, וממש סמוך למועד התקנתי אנטי וירוס אחר. מאז המחשב אינו קורא שום כונן גם לא את החיצוני. ניסיתי לשחזר את המערכת אך עדיין כלום. מישהו נתקל בעבר בדבר זה? או כל כיוון.?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכתבה הזאת שסוקרת סמארטפון המריץ את מערכת ווינדוס. בשם xpPhone. השאלה שלי מאיפה קונים את זה? האם זה קיים בארץ? http://www.tgspot.co.il/tag/xpphone/
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-