עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avsb,

לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by morel ezra,

יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. יש לי DELL 1500 עם Bluetooth,ואין לי מושג איך להפעיל אותו.מישהו יכול לעזור בבקשה?

5. Started by stio,

שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by BeBest,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  7. הנה תמונה: http://img361.imageshack.us/img361/2345/hfhfsgsah8.jpg כיצד לתקן את זה

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by felakat,

בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mccartney,

שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by omerbiran,

שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by redead,

החלפתי מארז ולצורך זה כמובן שניקתי את כל הכוננים והלוח אם והעברתי למארז החדש ואז שהדלקתי את המחשב קיבלתי איזה הודעה מוזרה שבחיים לא ראיתי על משהו שהוא לא זיהה את הכונן SATA שלי ואם יש עליו מערכת הפעלה אז יש לי אופציה להמשיך.. בכל מקרה אחר-כך גיליתי שהתאריך והשעה לא קשורים לכלום וגם ההגדרות של המאוררים התאפסו לכן נראה לי שכל הגדרות הביוס התאפסו להם.. השאלה למה זה קרה? האם בגלל כל הניתוקים או שזה הבטריה שהתרוקנה? והאם יש משהו שעכשיו אני צריך לחזור ולהגדיר חוץ מהשעה תאריך והגדרות המאוררים והטמפ שסידרתי?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by shabis,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש AMD5200 ולוח ASUS M2N-X דיסק 250G ה BIOS מזהה את גודל הדיסק 250G אך בהתקנת הוינדוס ה XP מזהה רק 130G . היות ויש זיהוי ב BIOS אין כאן תקלת חומרה ברורה .ובכל זאת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Agepox,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by intel suck,

הצורה לא קורא דיסקים של DVD הוא מציג את הדיסק כדיסק ריק

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by -AKEL-,

מקווה שאני רושם את ההודעה שלי במקום הנכון... בכל מקרה יש לי רעש מוזר מהמחשב (חושד שזה מההארד דיסק) במחשב יש 2 כוננים קשיחים, אחד ישן יותר של 80 והשני 250, כל פעם שאני נכנס לתיקיות שנמצאות על הכונן הישן יש רעשים מוזרים אני חושב שזה ממנו, או אפילו כשאני באינטרנט בין אתרים, יש גם סימן מוזר בסרגל ליד השעון של משולש צהוב עם סימן קריאה כשזה קורה... איך אני יכול לאבחן את הבעיה שלי במחשב יותר ספציפי? יש אולי תוכנה לבדיקת הארד דיסק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

18. Started by joniar,

קניתי לפני חצי שנה מסך LCD של NU עם חיבור DVI {מה שהיה אז עוד בחיתולים} ועכשיו נאי מיתכוון לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI אלא שהחיבור במסך הוא בעייתי ליד הפס בסוף חסרים מיסביבו חורים ל-4 פינים! המודל של המסך הו-QL-721V כששאלתי ממי שקניתי הוא אמר לי שיש שני חיבורי DVI כלומר A ו-B ואח"כ שאלתי עוד כמה אנשים אמרו לי שלא מכירים דבר כזה עזרה...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by DaNiEl360,

אל תתייחסו למפרט בצד אני במחשב אחר... פעם אחרונה ששיחקתי היה צפצוף ביוס, לפני שסגרתי את המשחק שמעתי שני צפצופים קצרים ואחד ארוך ואז יצאתי שלא יישרף לי כלום... בדקתי מהר טמפ', הכרטיס מסך שלי ידוע להתחמם כי הוא ישן והמאוורר בו חורק, אני מחכה שישרף ואקנה אחד אחר פשוט וזול. 60 מעלות ויכול להגיע במאמץ של הרבה זמן ל 80 או אפילו 120!! והמעבד AMD Athlon 3000+ 64bit היה על 62 מעלות... יכול להיות שזה הוא? כי אם כן אני אפרק את הקירור ואחליף משחה טרמית כי בטח פג תוקפה לפני שנתיים... ואני לא הצלחתי להוציא את הצלעות קירור, יש כזה קלאץ' מלמעלה שהזזתי ועוד משהו מחובר אליו שלא נותן לי להוציא את זה... אז אם מישהו איך אני מוציא את זה אני אודה לו..

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. שלום, שאלתי כבר בפורום קירור ומודינג אבל זאת הייתה עם בעיה אחרת אז פה נראה לי יבינו יותר... לפני כשבוע ניתקתי את המאוורר מארז בשביל לנקות אותו, אחר כך החזרתי ושהדלקתי את ספק הכוח יש רעש מוזר, (לא צפצוף ביוס) שלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב לא מגיב בכלל, לא נדלק ושום נורה או חלק אחר לא נדלק... בדקתי זכרונות,כרטיס מסך,מעבד,וגם את כל שאר החיבורים וביניהם את החיבורים של ההדלקה והנורות. אם אני לא טועה הרעש מגיע מלוח האם אז יכול להיות שהלך לי הלוח אם? כי גם שני מחזיקים של חלקים אחרים כבר נשברו (לא שנראה לי שזה קריטי זה פשוט מחזיק את זה פחות חזק למרות שזה עדיין מחוזק יפה)..

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by uriya,

יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by crovei,

יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים